|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  87 88 [89] 90 91   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти!!! - II дел
25.10.2012 10:55:16   
Anne^
Во исчекување :)) вчера и завчера ме болеше стомак како за добивање, денес не осеќам болка! Супер!!

Биди тоа што си и живеј си го животот како ти што сакаш, а не како што им одговара на другите!

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 2201
25.10.2012 10:57:00   
Melanija RR
Многу ми е мило user posted image дај боже да биде user posted image ако правиш тест или одиш преку крв пиши ни user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Anne^)
Непосредна врска до пораките: 2202
25.10.2012 11:05:36   
Anne^
Обавезно!user posted image user posted image user posted image

Биди тоа што си и живеј си го животот како ти што сакаш, а не како што им одговара на другите!

Непосредна врска до пораките: 2203
25.10.2012 11:12:43   
Gardenia
ајде анне стискаме палци за убави вестиuser posted image

Непосредна врска до пораките: 2204
25.10.2012 11:18:04   
Anne^
Амин божее!

(Одговор на членот Gardenia)
Непосредна врска до пораките: 2205
25.10.2012 13:38:14   
pozitive
mene vcera glavata mnogu me bolese bidejki pritisokot mi varira mi rekoa da pijam metildopha tie bile apcinja za pritisok za trudnici ib se napiv edno i potoa imav tapi bolki vo glavata i se napiv analgin sega od sabajle nemav nisto nikakov iscedok sega koga bev vo wc imav bel iscedok so malku rozova boja dali mozi da e od analginot ?lele neznam sto da mislam odrucek pak sum na ginekololg da vidime sto ke bide pozz i ako nekoj ima slicno iskustvo neka pisi

veruvaj i samo veruvaj vo cuda

Непосредна врска до пораките: 2206
25.10.2012 13:57:09   
Barbicki2
pozitive analgin ne smees da pies,prasaj go posle doktorot sto mozes vo bremenost da pies,mislam moze paracetamol,ama neznam dali smee vo prvite 12 nedeli,pak prasaj posle.

(Одговор на членот pozitive)
Непосредна врска до пораките: 2207
25.10.2012 14:10:49   
Gardenia

ИЗВОРНА ПОРАКА: Barbicki2

pozitive analgin ne smees da pies,prasaj go posle doktorot sto mozes vo bremenost da pies,mislam moze paracetamol,ama neznam dali smee vo prvite 12 nedeli,pak prasaj posle.

и јас така имам слушано,а аналгинот и онака е познат дека ствара крварење,ама може не е ништо страшно ќе ти каже лекарот што одиш денес

(Одговор на членот Barbicki2)
Непосредна врска до пораките: 2208
26.10.2012 14:22:52   
pozitive
zdravo decki daj ve molam nekoj neka mi kaze 22 sep posledna mens mi bese i sega kako da smetam koja nedela sum

veruvaj i samo veruvaj vo cuda

(Одговор на членот Gardenia)
Непосредна врска до пораките: 2209
26.10.2012 14:32:23   
miana
Imas i na ringeraja kalendar na bremenost...vnesuvas posledna menstruacija i ti vadi koja nedela si..Pobaraj na Ringerajava :)

I mozes da si vneses e mail i da ti stignuva sekoja nedela mejl od RR za toa koja nedela si i kako se razviva tvojot plod...Pobaraj vo RR bremenost,kalendar

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 26.10.2012 18:40:16 >

(Одговор на членот pozitive)
Непосредна врска до пораките: 2210
29.10.2012 15:55:17   
Melanija RR
nataly86,Anne^ и sonce7 што има ново?user posted image

За тест чекаме:

nataly86 20 октомври
Anne^ 24 октомври
sonce7 25 октомври

bella80 4 ноември
Нивеа 10 ноември

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 2211
30.10.2012 15:43:47   
bebence19
samo da ve pozdravam i user posted image user posted image user posted image user posted image site user posted image user posted image user posted image inaku ovoj mesec ne me pisete na lista zatoa sto nema da gledame plodni denovi nitu pak ke cekame da ne ni dojde ke piustime onaka bez pritisok. pa ke vidime user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2212
30.10.2012 15:57:34   
Barbicki2
Taka bebence,opusti se,ne gledaj plodni denovi,uzivaj vo site denovi,od kaj znaes moze ovulacija da imas porano ili pokasno,nikogas ne se znae.

(Одговор на членот bebence19)
Непосредна врска до пораките: 2213
30.10.2012 15:59:37   
dostickage
Bebence19 uzivajte i opustete se. Ne se zamarajte nitu so plodni denovi nitu nisto.
Jas kakov ciklus imav , da broev plodni denovi uste nemase da imam deca.
Samo opusteno bez griza i se kje dojde na svoe mesto.

(Одговор на членот Barbicki2)
Непосредна врска до пораките: 2214
1.11.2012 8:58:49   
Sajna
Jas da se prijavam dobiv user posted image konecno posle dva meseci (sreda vecer) , e sega imam prasanje dobiv vcera kasno vo 9 nokta a treba od treti den da pocnam so po eden klomifen koga da racunam treti den vo petok ili vo sabota??

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 2215
1.11.2012 13:24:37   
gina
ako dobies posle 18 casot drugot den tie prv den

(Одговор на членот Sajna)
Непосредна врска до пораките: 2216
1.11.2012 19:31:37   
kapina
nema vrska vremeto koga si dobijala tuku data ta bez razlika dali si dobila ciklus sabajle ili vecer

(Одговор на членот gina)
Непосредна врска до пораките: 2217
1.11.2012 21:27:18   
Bogdancanka
greska si kapina ako dobies navecer veke se smeta naredniot den,barem mene taka mi objasni lekarot

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 2218
1.11.2012 21:32:02   
Melanija RR
И јас мислам дека се брои следниот,освен ако истата вечер крварењето не било обилко т.е. вообичаено.
Ако имам колку линија си бројам следниот ден.
Сајна не е страшно и од 4 ден кломифен.зошто некои го земаат и од 5 ден,така што нема да згрешиш

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 2219
2.11.2012 9:04:03   
Sajna
Fala zenski pocinjam od sabota so gospod napred ... ama po edno klomifence nekako malku mi se gleda user posted image aj ke vidime zdravje boze se nadevam na uspeeeeh mesecoooov user posted image

Непосредна врска до пораките: 2220
3.11.2012 19:14:01   
marija/
Здраво Мили Рингерајки, како сте? Ме немаше долгоооо време заради некои лични проблема, ама еве сега сум пак тука и се надевам дека ке продолжиме да се дружиме и ке ви помогнам на сите колку можам user posted image . Инаку сега сум 5ти месец и се е во ред со бебушот. Ве поздравувам мнооооогу, зашто многу ми помогнавте кога најмногу ми беше потребна поддршка user posted image
и на сите рингерајки кои ги очекуваат user posted image им посакувам во најскоро време да си ги видатuser posted image
Поздрав

(Одговор на членот Sajna)
Непосредна врска до пораките: 2221
3.11.2012 21:40:36   
Melanija RR
marija/ user posted image баш те мислев што те снема.Многу ми е мило што се е во ред и што ќе не дружишuser posted image

(Одговор на членот marija/)
Непосредна врска до пораките: 2222
7.11.2012 18:40:46   
iviv
devojki izvinete sto vaka ke upadnam dali moze nekoj da mi pomogne za antimilerov hormon kade mozam da najdam tema na forumov ?

P.S vi posakuvam sreno na site :*

Непосредна врска до пораките: 2223
7.11.2012 22:59:13   
Melanija RR
Ивив сихурно веќе виде дека Богданчанка ти остави линк во темат за Вештачко оплодување,но за секој случај темата е ТУКА

(Одговор на членот iviv)
Непосредна врска до пораките: 2224
8.11.2012 12:43:17   
Нивеа
Ајде добив и јас!Како и секогаш и овој пат пред време
Пишете ме за декември 8 (веќе сеедно ми е)

Do not go where the path may lead; go instead where there is no path and leave a trail.

Непосредна врска до пораките: 2225
Страница:   <<   < Претходна страница  87 88 [89] 90 91   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  87 88 [89] 90 91   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Dali?
Jana9

Dali sakate da gotvite?

DA (78%)

NE (4%)

Ponekogas (19%)

Број на сите гласови: 27

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!