|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  86 87 [88] 89 90   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти!!! - II дел
24.10.2012 12:09:15   
**IRENA
angelce 83 primi najiskreni cestitki i da si imas lesna bremenostuser posted image user posted image

sajna ajde ti ja pustam cela sreka da se izraduvasuser posted image user posted image

inaku kaj mene od user posted image i utrovo ni traga ni glas so cudo ke bese ova test ne ide u obzir do petok za sigurnost samo me cudi sto nemam ama bas nikakvi simtomi zatoa i ne pravam za da ne se razocaram ipak na user posted image se ceka tri godini!ajde kako e Gospod nikoj drug

user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 2176
24.10.2012 13:06:36   
Sajna
Jas sabjale vo ADRIALAB posto sega tamu e 100 denari so plavo kartonce, inace 700 denari pa i nagore e po privatnive pa od 4-6 popladne rekoa ke bidat rezultatite cela sum nervna :))) user posted image

Непосредна врска до пораките: 2177
24.10.2012 13:23:36   
bella80
Ovde stanalo mnoooogu interesno!!!!!!Aj cestitki na novite trudniciuser posted image Da se mnozimeuser posted image

(Одговор на членот Sajna)
Непосредна врска до пораките: 2178
24.10.2012 13:27:30   
pozitive
Jas sabjale vo ADRIALAB posto sega tamu e 100 denari so plavo kartonce, inace 700 denari pa i nagore e po privatnive pa od 4-6 popladne rekoa ke bidat rezultatite cela sum nervna :)))

ajde obavezno da pisis jas deneska nemam mnogu kafeno ama ke pravam uste eden test i jas sum nervna

veruvaj i samo veruvaj vo cuda

(Одговор на членот bella80)
Непосредна врска до пораките: 2179
24.10.2012 14:02:11   
Sajna
user posted image nisto
negativen mi e rezultatot i preku krv samo sto mi stignaa rezultatite user posted image nema bebe pak a uste ja nema user posted image nerven napad ke dobijam veke ... ajde na site drugi vi pustam srekicka barem vie da se izraduvate so user posted image

(Одговор на членот pozitive)
Непосредна врска до пораките: 2180
24.10.2012 14:38:27   
pozitive
jas eve sega pak pravev i pozitiven bleda vtora linija i aptekarkata mi rece deka kafeavoto sto mi tecelo bilo prviot znak na bremenost i mozelo da mi potrae 2-3 dena ringerajki ostanuva da pocekam uste malce pa da utvrdime bremenost user posted image ovaa bubamara da drzi sreka za site ostanati ringerajki

Непосредна врска до пораките: 2181
24.10.2012 14:56:48   
Melanija RR
Сајна user posted image навистина ми е жал оф леле појди сега на гинеколог и види што ќе ти кажат.
Те гушкам user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 2182
24.10.2012 16:08:23   
**IRENA
Posle 3 dena so pravejne planovi i GOLEMAA nadez deka konecno ke se izraduvam pred eden cas se padna vo vodauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !DOBIV user posted image !Vo ovie tri godini kolku sto se obiduvame kako ovie tri dena nikogas ne mi e bilo tolku sigurno deka sumuser posted image !Stvarno veke ne znam so da kazam a i sto i da napravamuser posted image !sega veke i ne znam naredniot mesec koga treba da dobijamuser posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 2183
24.10.2012 16:49:46   
angelce83
Of Irena duso ne se nerviraj, kako e Gospod nikoj ne ne! I jas imav izgubeno nadez no ete cudoto biuser posted image Samo verba vo Boga i kje bide...jas sega pravev uste eden test i izleze vtorata crtka uste pojaka, sega go cekam maz mi i kje odam vo sistina da proveram preku krvuser posted image mnogu sum vozbudenaa....

(Одговор на членот **IRENA)
Непосредна врска до пораките: 2184
24.10.2012 16:57:47   
angelce83
Sanjicka duso bas mi e zal, ne gubi nadez ako nema sega nisto kje bide nareden mesec, samo veruvaj vo Gospod i opusti se, kje bide milicka...
Pozitive mila i jas sum vo takva neizvesnost kako i ti, tesot mi pokaza user posted image a sega moram preku krv da proveram pa da se osiguram, ajde vi prakjam guski na site pa se citkame pakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот angelce83)
Непосредна врска до пораките: 2185
24.10.2012 17:35:05   
Barbicki2
ah lele Irena,ne se nerviraj,mnogu mi e zal. Ne se razocaruvaj,i ti Sajna,gospod ke vi dade deca.

Непосредна врска до пораките: 2186
24.10.2012 18:56:07   
Sajna
iskreno da vi kazam neka mi e ziva zdrava bucka moja ... veke ne se nerviram ama sega mi e najtesko zasto sega ona bara bratce i sestrice i toa vika sakam utre user posted image ama ke bide zdravje ajde

(Одговор на членот Barbicki2)
Непосредна врска до пораките: 2187
24.10.2012 19:39:35   
pozitive
ajde sanja ne gubi nades ima i drugi denovi opustete se i user posted image samo ke si dojde

jas deneska nemama nikakov iscedok bev na ginekolog bremenost postoi kako bremenost i ginekologot mi vika seuste e rano da se vidi treba barem 10 dena da pominat osven nedaj boze von matericna da e
a na tie sto imale na test user posted image i da pravele ispituvanja preku krv bhcg ke ispadnelo pozitivno bitno e na ehos sto ke ima pozz ringerajki go molam boga da ispadne na kraj se kako sto treba ve guskam site

Непосредна врска до пораките: 2188
24.10.2012 19:46:51   
Bogdancanka
ajde devojki glavata gore bez razocaruvanje ako ne bidnalo ovoj mesec ke bide naredniot,nadezta sepak postoiuser posted image user posted image user posted image samo hrabro dozvolete pozitivni misli da se vodat...

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот **IRENA)
Непосредна врска до пораките: 2189
24.10.2012 20:24:48   
Sajna
POZITIVE IMEVO TI E POGODENO I VODI SE PO NEGO user posted image SE KE BIDE MILICKA KE VIDIS SEGA OPUSTI SE VESELO I ZA 8 MESECI GUSKAAAANJEEEE SO user posted image

Непосредна врска до пораките: 2190
24.10.2012 20:26:36   
pozitive
daj boze sanja kako sto razbrav imas edno detence zatoa veruvaj vo cuda i se ke bidi vo red kako i jas veruvam deka ke bidi cudo od user posted image polno bebuski te guskam i poosakuvam se najubavo

Непосредна врска до пораките: 2191
24.10.2012 21:22:03   
Melanija RR
**IRENA i za tebe bila user posted image
Денес изгледаше дека ќе има повеќе убави вести ,но животот и борбата продолжуваат.
Силни сме ние и се ќе издржиме за user posted image
user posted image

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 2192
24.10.2012 21:31:35   
pozitive
ИЗВОРНА ПОРАКА: angelce83

Sanjicka duso bas mi e zal, ne gubi nadez ako nema sega nisto kje bide nareden mesec, samo veruvaj vo Gospod i opusti se, kje bide milicka...
Pozitive mila i jas sum vo takva neizvesnost kako i ti, tesot mi pokaza user posted image a sega moram preku krv da proveram pa da se osiguram, ajde vi prakjam guski na site pa se citkame pakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nema sto da proveruvas preku krv koga testot e user posted image na eho se odelo vo 5 ta nedela a za srceva reakcija 7 ma nedela

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 24.10.2012 21:34:34 >

Непосредна врска до пораките: 2193
24.10.2012 22:20:40   
angelce83
Proveriv i preku krv izleze pozitiven, sega utre kje se javam kaj maticniot i kje odam da vidam sto kje mi kaze sledno...a pozitive kako kje znam koja nedela sum, pa da cekam duri do togas pa da odam za srceva reakcija????

Непосредна врска до пораките: 2194
24.10.2012 22:23:32   
Melanija RR
Ангелче се брои од последна менструација но најдобро јави се утре ќе те праша па ќе ти каже кога да дојдеш,не се секирај за тоа.
Важно user posted image е официјално user posted image

Непосредна врска до пораките: 2195
25.10.2012 9:26:17   
Sajna
Jas vo 2 ke odam posle na eho da vidam sto e rabotava user posted image pustajte sreka da ne e nesto loso

Непосредна врска до пораките: 2196
25.10.2012 9:35:44   
Barbicki2
ne e loso,ne misli taka,moze od stres da ti kasni,i mene taka mi se ima sluceno 2 3 pati,samo od sebe mi dojde,ama togas bev preokupirana so nesto

Непосредна врска до пораките: 2197
25.10.2012 9:49:53   
miana

ИЗВОРНА ПОРАКА: angelce83

Proveriv i preku krv izleze pozitiven, sega utre kje se javam kaj maticniot i kje odam da vidam sto kje mi kaze sledno...a pozitive kako kje znam koja nedela sum, pa da cekam duri do togas pa da odam za srceva reakcija????

Srcka,mene koga mi docnese 5 dena,napraviv test,mi ispadna user posted image i se javiv odma kaj maticniot..Koga otidov kaj nego bev 5 ta nedela,vide plod,rece ke pies magnezium i tifol i ke dojdes za tri nedeli da vidime srceva reakcija..Znaci sega ke si se javis da odis na lekar pa maticniot ke ti kaze sto ponataka ( koga nareden pregled i sto da zemas od lekarstva-vitamini ) Vi posakuvam se najdobro na site koi imate user posted image a i na site koi gi cekate dvete crtki-da gi vidite vo najbrzo vreme. Samo opustete se i koga uzivate so mazite - ne mislite na toa - DA SE FATI bebeto,ednostavno uzivajte vo krevetot i ke se iznenadite pozitivno....

Непосредна врска до пораките: 2198
25.10.2012 10:36:52   
Anne^
Јас сеуште не добив :)) требаше вчера да добијам :))

Биди тоа што си и живеј си го животот како ти што сакаш, а не како што им одговара на другите!

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 2199
25.10.2012 10:41:43   
Melanija RR
Sajna user posted image
Anne^ како си?user posted image

(Одговор на членот Anne^)
Непосредна врска до пораките: 2200
Страница:   <<   < Претходна страница  86 87 [88] 89 90   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  86 87 [88] 89 90   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Br
Bilence2

Kolku deca imate?

1 (55%)

2 (28%)

3 (3%)

4 (1%)

niedno (13%)

Број на сите гласови: 88

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!