Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 18.11.2012 18:46:35
Melanija RR
Мора 15 дена да поминат за тест, мислам дека имаше такво искуство Немој да брзаш,ако понеделник ја прими дури другиот понеделник тест не порано плус и 2-3 дена покасно да е зачнато значи за најсигурно среда-четврток околу 28-29 ноември
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 19.11.2012 16:20:38
Melanija RR
Сајна јас секогаш примав од 5.000 , дај боже цртките да се точни
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 19.11.2012 18:38:57
viki23
devojki jas sum nova na forumot,mestruacijata mi kasni 3 dena,osekam zamor, peckanje vo dolniot del na stomakot isto kako pred doaganje na mestruacijata,dosega sekogas mi bila redovna,ama sega mi docni,mi velat rano e uste za da zemam test,velat ne se pokazuvalo vednas... a jas pa edvaj cekam da vidam 2 crticki.... a vo posledno vreme imam mnogu vlazen iscedok ... ve molam za mislenje ,da go napravam li testot ili seuste e rano..pozz
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 19.11.2012 18:44:55
Sajna
viki kaj devojki sto imaat tocen ciklus veke treba da ti pokaze ako ima nesto ama najsigurno ti e preku krv, jas denes napraviv uste eden pak dve crti ama poslabi taka da ke si cekam ... simptomi za bremenost nemam , i mnogu me faka bran na depresija zasto se si mislev deka ovoj pat ke bide definitivno ... aj ke vidime za nekoj den
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 20.11.2012 10:18:55
Нивеа
Viki23 ajde trk do apteka i edno testce ne e na odmet Sajna pregnyl 2500 izleguva od organizam posle 7 dena, pregnyl 5000 izleguva posle 10 dena, a pregnyl 10000 posle 14 dena, jas stavav pregnyl 5000, napraviv test na 10 den i mi pokaza vtora bleda crta, koja bese lazna poradi toa sto pregnylot sodrzi HCG hormon koj doveduva do tie lazni crtki, sto ne mora da e isto vo tvojot slucaj, daj boze da ti se vistinski i da si ...daj boze da ne izraduvas
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 20.11.2012 11:10:40
Sajna
Ah NIVEA e sega fino me utesi .... jas si se ponadevav deka sepak ke se fati ovoj pat ama izgleda pak nisto ajde za nekoj den ke se oficijalizira edna crta najverojatno ...
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 20.11.2012 21:53:39
viki23
devojki kupiv test pa utre rano sabajle ke go napravam,na testot pisuva deka dava tocni rezultati uste pri zadocnuvanje na eden den,a mene 4 dena mi docni...posakajte mi sreka,ama iskreno se plasam deka ke se razocaram,no spored simtomite 90% sum sigurna,ajde ke vidime sto ke se sluci utre pozz i vi blagodaram na podrskataSAKAM CRTI!!!!!!!!!!!!!!
Sanja ne se razocaruvaj,se e do psihata,samo veruvaj,i bidi poveke pozitivna i ke vidis deka naskoro ke dobies preubavo iscrtani crticki pozz
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 20.11.2012 23:50:33 >
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 20.11.2012 23:51:48
Melanija RR
Вики ти пуштаме среќа
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 21.11.2012 9:52:40
viki23
Najmili moi ringerajki,tolku sum sreknaaaaaaaaaaa ,utrovo napraviv test i koga gi vidov crti,zaplakav Pa jas sum Vi blagodaram na site za podrskata,a na site vie koi gi cekate ,da vi kazam samo mislete pozitivno i molete se na Gospod,merenje temp,sledenje na plodnite denoviuste poveke ke vi vlijaat na psihata i ke bidete pod stres,samo opusteno i vodenje ljubov sekoj den NAJISKRENO OD SE SRCE VI POSAKUVAM NA SITE DA GI VIDITE STO POSKORO,I BIDETE POZITIVNI SEKOGAS!!!SE CITAME NEKADE PO Forumof.pozz
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 21.11.2012 14:10:35
Sajna
Viki cestitkiii .... jas denes sum zbunka cel den sabajle maz mi mi vika aj izmeri temp da vidime merev vaginalno 4 min i mi bese 37,1 treba na 28 da NE dobijam a simptomi za bebe nemam ama bas nikakvi gradive mi se piftija
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 21.11.2012 23:15:02
Melanija RR
Сајна
За тест чекаме:
Anne^ 24 октомври ???
nataly86 17 ноември sonce7 22 ноември Sajna 28 ноември Нивеа 8 декември Алаи 8 декември