Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 28.11.2012 18:53:12
Sajna
na site vi prakam guski i vi posakuvam vo najbrzo vreme da si gi vidite ili pak i pokraj se ne ja napustam temava tuka sum i ke cekam drugiot mesec mnooogu pozitivni testovi fala za razbiranjeto i za sovetite ...
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 29.11.2012 13:03:37
Melanija RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ummu_Ajna
zdravo na site ima eden problem cela nedela odam vo sistina pravev HSG vo red e sve mi rece samo levata strana malce tie Zapusena pola od kontrasot vleglo pola ne mi rece moze da e zapuseno a moze i stegnata si bila. sega folikulite bez lekarstva pred 3 dena mi bea vodeciot folilul 13 mm drugite 11 mm u petok pak treba da odam za vidi kolku porasnale a vcera odnesovme sperno gram so mm pa da vidime sto e so nege, sega problemot mie Zasto tolku odoguvlacuva ne mi dava nikakvi lekarstva a skoro cela nedela odam kazete mi sto da pravam sakam sto pobrzo da gi zatvoram ti vrati daj boze so dve
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 29.11.2012 14:36:41
marija/
Честитки Sajna, имај лесна и убава бременост, знам колку многу се изнамачи за да ги видиш Инаку да ви кажам, бев на преглед и ми кажаа дека сум бремена со женско бебенце И на сите Рингерајки кои ги очекуваат им посакувам во најскоро време да си ги видат, позз
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 29.11.2012 15:45:13
marija/
Фала RAZOCARANA 19 ама јас уште во август пишав дека останав бремена, сега само сакав да го кажам полот на бебенцето. Сепак мнооогу ти фала за искрената честитка а тебе ти посакувам да ти се исполни најголемата желба
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 30.11.2012 13:03:51
Sajna
eve mili najnovoto treto po red BETA HCG 510 mnogu sum vozbudenaaa uste nemozam da si poveruuvaaam sega za edna nedela mi zakazaa prvo eho da go vidime gravceto malo
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 30.11.2012 13:44:32
Melanija RR
Sajna преубава вест Немој да не заборавиш читкај не понекогаш
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 1.12.2012 13:55:32
Melanija RR
За тест чекаме:
Sajna
Anne^ 24 октомври ??? nataly86 17 ноември ??? sonce7 22 ноември ??? ============== Нивеа 8 декември Алаи 8 декември emaaaa 10 декември carina 14 декември Ummu_Ajna 18 декември Melanija RR 20 декември bushavka 20 декември
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 3.12.2012 15:10:13 >
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 1.12.2012 19:42:15
margaritka
Здраво пријателки :) Имам еден проблем и се надевам дека некој од вас ќе може да ми излезе во пресрет со слично искуство или совет. Имам редовна менструација и овулација, при што редовно мерам базална температура и секој пат откако ќе добијам температурата паѓа, нели како што е редот. Овој месец добив една недела порано, прво мислев да не е имплантациско крварење но беше поинтензивно за да биде тоа, но сепак некако различно од регуларната менструација. Ме буни тоа што денес е веќе седми ден одкако крварам, сега е многу слабо крварењето но базалната температура не ми е воопшто спупштена. Вчера (13ти ден од овулација) правев тест на бременост и излезе негативен. Отидов и на гинеколог, докторката ме погледна на ехо и рече дека нема бременост. Но денес си размислувам дека доколку би имало бременост не би била ни во 4та недела влезена и не би можело воопшто да се види било што на ехо толку рано. Мокрача за ХЦГ не ми зема. За крварењето ми рече дека се работи за некој забеган шуплив циклус. Но не ми е јасно, благото крварење не престанува, базалната температура ми е сеуште висока, градите ми се огромни а од симптоми чувствувам само интензивен замор. Ве молам за ваше мислење! Однапред сум ви многу благодарна :)
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 1.12.2012 21:22:16
Melanija RR
margaritka велиш дека ти е 7 ден како крвариш а спомнуваш вчера ти бил 13 ден од овулација. Ако добро разбрав ти си добила на 21 ден и веќе 7 дена крвариш ,што значи 28-29 ден од последен циклус ,и 13-14 ден од овулација од овој циклус. Јас би те советувала да си провериш преку крв за да не се мислиш,земи си упат од општ матичен и за 50 денари ќе знаеш на што си.Ако си бремена да преземеш нешто. Искрено се е можно.Ти посакувам среќа
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 1.12.2012 21:30:19
Ummu_Ajna
zdravo na site. jas vecerva vo 00h idam da ja primam hormon inekcijata, pa vo ponedelnik vo 16h ke mi bide prva inseminacija vo moj zivot. hehe go molam Gospod da dobijam dve crti isto i za vas Amiiinnnn
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 1.12.2012 21:51:48
margaritka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR
margaritka велиш дека ти е 7 ден како крвариш а спомнуваш вчера ти бил 13 ден од овулација. Ако добро разбрав ти си добила на 21 ден и веќе 7 дена крвариш ,што значи 28-29 ден од последен циклус ,и 13-14 ден од овулација од овој циклус. Јас би те советувала да си провериш преку крв за да не се мислиш,земи си упат од општ матичен и за 50 денари ќе знаеш на што си.Ако си бремена да преземеш нешто. Искрено се е можно.Ти посакувам среќа
da tokmu taka vo vrska so denovite. nishto ne mi e jasno, cel zivot imam redoven ciklus. sekako ke napravam test za da znam na sto sum. Fala ti Melanija :) i sekako mnogu srekja na site sto ste ovde :)
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 1.12.2012 22:03:57
Melanija RR
margaritka се надевам ќе ни пишеш