Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 10.12.2012 15:15:51
Melanija RR
Нивеа гледам те нема ај викам да не бидам наставничка да не те прозивам аи леле нека касни барем 8 месеци
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 10.12.2012 15:46:02
Нивеа
хахахаха Меланија душо баш ме насмеа со ова за наставничката хахахахаха...јас затоа си пишав да не ме мислите требаше на 7-по календарот во моб што го имам и баш во петокот ме извести дека треба да ми дојде, но ја немаше викендов хахахахаа ќе чекам до среда па ако не дојде смотаната ќе правам тест до петок (дај боже да не дојде) си реков овој пат нема да се замарам со тестови, затоа ќе чекам
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 10.12.2012 16:01:27
Melanija RR
Така трпение спасение и доста промет се прави на аптеките за тестови
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 10.12.2012 19:44:38
Melanija RR
ivan44e Како што кажа следниот месец повеќе ангажираност ама и по опуштено и без барање симптоми и ќе дојдат ти е
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 10.12.2012 21:50:21
Melanija RR
Ова не сум го знаела
Според истражувањата, најмногу деца се раѓаат во септември, што значи дека декември, поточно 11 декември, е најплодниот ден од целата година.
Научниците исто така додаваат дека зимата е попогодна за правење бебиња отколку летото, затоа што семената течност е погуста и поквалитетна на ладно време.
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 11.12.2012 19:55:19
Нивеа
ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR
Ова не сум го знаела
Според истражувањата, најмногу деца се раѓаат во септември, што значи дека декември, поточно 11 декември, е најплодниот ден од целата година.
Научниците исто така додаваат дека зимата е попогодна за правење бебиња отколку летото, затоа што семената течност е погуста и поквалитетна на ладно време.
Меланија таман да го искористам твојот пронајдок ,дојде госпожата хахахахахахах,ништо од експериментот стави ме за наредниот месец 11 Јануари...позз
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 12.12.2012 0:29:05
Melanija RR
Баш ми е криво Ниева баш се надевав за тебе а ова вчера го пишуваше на нет па вечерва го применив иако ми е 26 ден
За тест чекаме:
Sajna
Anne^ 24 октомври ??? nataly86 17 ноември ??? sonce7 22 ноември ??? ============== Алаи 8 декември carina 14 декември Ummu_Ajna 18 декември Melanija RR 20 декември bushavka 20 декември Нивеа 11 јануари 2013
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 12.12.2012 0:30:51 >
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 12.12.2012 11:01:17
Sajna
Ajde Melanija cekame ubavi vesti od tebe :) jas inace poluduvam utre sum na 1 eho za da vidime dali ima srceva reakcija ziiva nenaspana sum i uplasena i neznam vaka kako ke teram, simptomi imam samo povrakanje po cel den ... gradi mi se piftija ni bolki ni butur i nekako me mava psiha nekoja losa ama aj ke vidime utre se pozz
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 12.12.2012 12:41:32
Melanija RR
Фала за подршката женски кај мене ако биде ќе е светско чудо ама ај и во чуда да верувам Сајна мила зошто лоши мисли ајде ајде утре кога ќе чуен срценце ќе се опуштиш и ќе уживај до крај ме изнасмеа со ова како пифтија Еве многу до утре
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 12.12.2012 13:48:45
Sajna
Ah Melanija i jas vikav deka sum svetsko cudo, majka mi mi vikase deka sum so fabricka greska pa ete bidna nema otkazuvanje ajde za nova godina pod elka najubavo paketce ti posakuvam
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 12.12.2012 13:55:06
Melanija RR
Фала ти Сајна
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 12.12.2012 14:17:24
Lokica1
Uf i jas sum vo iscekuvanje, mi docni 4 dena, edna nedela imam vrtoglavica, i mi ide slaba kiselina, vcera pravev test i izleze negativen...imam kerkicka od 3god i 2 meseci ..vo mnogu losa finansiska situacija sme momentalno, mi ja zatvorija firmata vo septemvri, maz mi ne raboti skoro edna godina....uf ke poludam...sakam vtoro dete no se prasuvam dali e vistinski moment
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 12.12.2012 21:34:45
love4ever
Zenski zdravo kako ste? Mene me nemase nekoe vreme zosto preku glava mi e veke sekoj mesec sto gi cekam tie i seuste nema nisto I sekoj mesec novo razocaruvanje. Sega treba da dobijam utre-zadutre pa ke vidime daj Boze da ne dobijam Golemo pozdravce do site
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 13.12.2012 16:19:11
Melanija RR
Sajna како помина денес?
Lokica1 добили циклус?
love4ever ти пуштам среќа
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 13.12.2012 18:32:09
Melanija RR
супер Сајна многу ми е мило ,сега можеш да се опуштиш и да уживаш како што треба
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 13.12.2012 18:38:49
Ummu_Ajna
mene vcera trebase da mi dojde ne mi dojde, i denes trebase ni denes, nikogas ne mi kasni sekogas mi doaa na 27 28 dena, moze da e bremenost a 11 den mi od inseminacijata