Martins mom -> RE: Што мислите за тие што не сакаат да имаат деца? (1.5.2011 12:14:57)
|
Ја почитувам желбата на секого! Нивни живот - нивни правила! Имам 2-3 пријатели што имаат таква замисла за животот и имаме разговарано на таа тема часови и часови. Во ред е да се посветиш на самиот себе, во ред е и да уживаш во слободата, да шеташ, да ги трошиш парите само за себе и на кој начин сакаш ти, но мислам дека и тоа ќе ти здодее. Што кога ќе остарите и немате никој покрај себе, лично јас се плашам од осаменост, што откако ќе умрете и вашето име и дело не го продолжува никој, нема кој да ве спомене. Мојата баба пред да почине ми рече : Не се секирај, јас нема да умрам, јас ве имам вас, секогаш ќе живеам во вас. И во право е - еден куп работи и совети применуваме од неа, секој ден ја сакаме и со насмевка и солзи се сеќаваме на неа! Мојата љубов ја имав во изобилство, па морав да ја дадам некому, не си бев доволна самата на себе, затоа си го родив Мартин[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley27.gif[/image]
|
|
|
|