Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Големина на стомакот во бременоста 10.8.2010 10:15:49
vezilka RR
Их, јас си мислев дека не ми е голем стомакот ама изгледа уствари дека ми е..последниве неколку дена неколку луѓе ме прашаа дали сум при крај?! Каков крај, јс сум 25 недела..хи,хи, мечок!!
RE: Големина на стомакот во бременоста 25.8.2010 14:48:43
bitola
najvazno e da sme site so bebufcinata zdravi zivi ,veseli srekni, jas koga zabremeniv od prviot den me fati panika kako ke izgledam da ne jadam premnogu pa posle premalku , da ne sum mnogu debela aposle slaba, no sega eve veke 15 nedela malku mi se poznava stomaceto i ubavo se osekam zosto moze veke da se zaprimeti deka sum bremena , posle kontrolata na 30.08.2010 ke stavam i slika, ostanav bremena so 62 kg, sega sum 62,8- 63 kg
RE: Големина на стомакот во бременоста 27.10.2010 11:18:29
denicka
super izgledas. i jas sum kolku tebe. utre oficijalno vlagam vo deveti jeeeeeeee pocnuva golemoto cekanje so mm sme nestrplivi dasi ja vidime nasata princezicka. duri vcera si ja namestivme i lulkata od pusti meraci hihihihihihi
RE: Големина на стомакот во бременоста 28.1.2011 11:09:58
heba
dechki koga vi porasna stomakot ?? mene do pred edna nedela mi beshe pogolem simislam i beshe najvekje vo dolniot del a sega poramen ama ima inad papokot inaku sum 18 nedela pa meinteresira koga kje buknam??
RE: Големина на стомакот во бременоста 28.1.2011 16:05:10
mila mama
Jas nemav golem stomak, na krajot na bremenosta licev kako da sum vo 7-mi, 8-mi mesec. Najverojatno imam posiroka karlica i bebeto se smestilo navnatre, a ne nanadvor