Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Големина на стомакот во бременоста 28.4.2010 18:24:56
denicka
leleee me faka panika vaka koga ve gledam site so mali mesinja ja sum 2.5 meseci a kako da sum 4. e si jadam dodusa ama ic ne mi e gajle bitno bebuska da raste. pa posle ke slabeeme
RE: Големина на стомакот во бременоста 4.5.2010 19:38:52
AnnaMolly RR
Fala za pomosta, Jule :) Eve ova sum jas vo 26 nedela, a sega sum 32. Ne sum mnogu pogolema od sega, meshlakot mi tera samo napred, od pozadi ne se ni gleda deka sum trudna
RE: Големина на стомакот во бременоста 5.5.2010 23:43:00
lb81
dali koga odite na kontroli vi go merat obemot na stomakot so metro ili samo na eho.jas sum 37 ned.pa obemot na stomakot mi e 93.iskreno ne licam kako za 9 ti mesec iako dok.me uveruva deka bebeto normalno se razvivi a e tesko okolu 2350.ve molam za mislenjje pozdrav
RE: Големина на стомакот во бременоста 5.5.2010 23:48:27
melody
Kaj mene bese merenjeto samo na eho.Ne se sekiraj Ib81 stom doktorot ti rekol deka se e vo red znaci deka e taka i opusti se zatoa sto toa e najvazno sega.Ne mu ja misli mnogu raduvaj se i cekaj si go bebceto da izleze zosto nemas uste mnogu
RE: Големина на стомакот во бременоста 6.5.2010 12:37:43
mama 20
MENE ISKRENO ME ZAGRIZUVA GOLEMINATA NA MOJOT STOMAK 7MI MESEC A USTE DA NE MI SE POZNAVA NAJMNOGU SE ZAGRIZUVAM KOGA KE IDAM NA PREGLED I KOGA TAMU KE GI VIDAM DRUGITE TRUDNICI KOI NEKOGAS DURI I SE SALAT NA MOJA SMETKA DA NE SUM BILA GRESKA VO RACUNANJETO NA MESECITE VLEGUVAM KAJ DOKTOROT DURI ISPANICENA I TOJ MI KAZUVA DEKA E SE VO RED I DEKA GOLEMINATA NA MOETO BEBUSCE E DURI I POGOLEMA OD TEZINATA NA BEBINJATA CII MAJKI VO MOITE MESECI DOVAGALE POPRAVENI I PO 20 KG JAS DO SEGA SUM POPRAVENA TOCNO 9 KG NO NASEKADE MI SE RASPOREDENI I NIKADE KONKRETNO NE MI SE POZNAVA OSTANAV BREMENA SO 45 SEGA SUM 54
RE: Големина на стомакот во бременоста 6.5.2010 15:16:24
Zlatka
И мене ме загрижуваше големината на мојот стомак цело време ме прашуваат да не носам две ама едно е сигурно живо здраво веке сум во 8-месец и со нетрпение чекам да си го видам и штом докоторот ти вели дека се е во ред нема потреба за паника нели
RE: Големина на стомакот во бременоста 12.7.2010 14:24:30
sanni
jas sum 20 nedeli i 5 dena..koga ostanav trudna si imav stomah..eve imam edna prijatelka ta e kako mene trudna,i ima pogolem stomah a mojot seuste ne potpolnat:DDD prva bremenost mi e i samo prasuvam kako sto