deluxe -> RE: Козјо млеко (23.8.2013 8:08:44)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR ајде некој искуство околу козјото млеко и детето,значи информациите што ми ги даваат во последно време се тотална спротивност.Од една страна дека било најблиску до мајчиното,а од друга не било толку добро оти влијаело на лош квалитет на крвната слика ???????? ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR Колку штио имам читано за козјото млеко е дека е најздраво млеко после мајчиното,но тоа што влијае на крвната слика е сега не знам точно поим ,но не содржело некоја материја за да се апсорбира железото во крвта.Сепак според мене е подобро козјото млеко.Но јас еве сеуште се двоумам дали да му дадам,има 1 годинка,еднаш имам порачано ,ми донесоа луѓето,но ете не му го дадов, мм го пиеше[sm=smiley36.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR јас веќе и давам и слатко си го пие,ама ме замислија предизвикувало анемија,а тоа да ти било БИ МОЖЕЛО да предизвика...многу работи можат да предизвикаат се и сешто...така да цуцка моја ќе продолжи да си крка козјо млекце кое и онака е најдобро при борба со бронхит,а ние врти сучи ќе закачиме [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|