mamicka77 -> RE: Грчеви кај бебето- колики (24.10.2011 17:04:39)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: heba ako nesmee suvemesnati ,grav grashok, mleko, zitaRici, zelka, pccenka, gazirano, brokukla, karfiol, pasteti, lekja, majonez, citrusni ovoshja, cokolado, bademi i leshnici, jajce, ......itn itn....aj neka dae nekoj nedelno meni so smee a od istoto i da se podobruva krvna slika ....poso sirenje i kashkaval i teleshko nemoesh da jades sekoj den i na sekoj obrok...a od istoto isto taka nema da ti cveta mlekoto....jas imashe denovi koga mnogu pazev i koga ic ne pazam so jadam a moevo dete ima 4 meseci i ushte ima grcevi i niedni kapki ni sirup ni caj ne mi pomogna ni tronka, samo koa pazev so jadam ne jadev ich i mi se namali m lekoto. heba epa i jas se prasuvam ako seto toa ne smee da se jade sto togas,za ovie dva meseci jadam samo dzigeri stek meso sekakvo kopiri oris pavlaka sirenje nesto od zimnica sega ajvarce pindurce margarin i toa e veke i na mene mi ogrdna ama sto da pravam jadev konzervirano i se isfrli celata katastrofa bese mozebi e do organizam smrt mi e koga treba da se sedne da se jade i samo sok od jabolko od praska ne smeelo portokal ne i taka a gazirano ne da mi traze dusata toa ne mozam da vi opisam jas den bez gazirano ne minev ama za bebusko mora
|
|
|
|