Noli -> RE: Грчеви кај бебето- колики (6.3.2012 20:39:55)
|
Fala vi na site odgovori!!! Da vi Kazam nema Sto ne probav,,, I caj od Kim, I poseben organski od kamilica procitav deka pomagal- nisto ne ja smiruva... Za sirupot Nemam slusnato I go Nemam kupeno... Za espumisanot, znam deka za dzabe ke e, zoshto I infacolot e potpolno istiot sostav a voopshto ne i Deluvashe, dve nedeli i go davav, I medjusebno se davaat kako zamena... Sega znachi I sab simplexot e simetycon.... Znachi nisto rabota... [sm=smiley13.gif] neznam prethodno Dali kazav deka redovno I gi davam colief, medjutoa koga se najsilnite grcevi nisto ne ja smiruva... Dodusha, toa e enzim, ja rastvara laktozata I ì pomaga polesno da gi isfrli gasovite, nemoze da se ochekuva Bog znae kakov efekt... Deneska bash razgovarav so Edna farmacevtka, I ubavo reche... Ostanuva samo da pomine vremeto... Sekoe dete e posebna individua... Nekomu edno, nekomu sosem dr pomaga... Moze I da se od preterani stimulacii,a vo mojava okolina bash stvarno znaat da preteraat, zosto e prva, I zosto e zensko vnuche... Tolku bespomoshno se cuvstvuvam... Nema nachin da I pomognam, a tolku mi e zal takva da ja gledam. Po celi denovi vo race mi e samo da ne place strashno, da oseti sigurnost. Bashka celi denovi sum sama doma Nemam nikakva pomos od nikoj. Nemam nitu jadeno, nitu izlezeno, nitu pospano ni malku... AMA sè toa e nebitno vo sporedba so zadovolstvata na moeto bebe. Sto ne procitav , kogo sè ne prashav, AMA nema magichen lek. Deneska uste mi rekoa za prolife lactobacilli. Zosto ja obnovuva crevnata flora, tn. "dobri bakterii". I toa ke probam. Fala vi za site soveti uste ednas.. !
|
|
|
|