RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

princessa -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (10.3.2014 17:46:29)

jas denes si kupiv dolg cveten fustan, 2 obicni gradnika i nekolku narakvici od bizuterija. Ovoj pat pomisliv i na mm pa i nemu mu kupiv nesto-kako ke go iznenadam maleeee

Defne90 RR -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (27.3.2014 0:57:56)

Ајде пак да се пријавам овде.Јас пред една недела си купив последно кафеава блуза од оние проѕирните сега што се носат,црно сако и еден бел градник.[sm=smiley1.gif]

kapina -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (27.3.2014 6:32:01)

Tashna si kupiv vo sabotata pred. Baletanki istosi kupiv

princessa -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (11.6.2014 15:15:04)

Одамна немам пишано на темата а постојано купувам нешто. Денес купив една фармерска кошула за мене и пижами на [sm=duda.gif] и плус сладолед си се почастив[sm=bravo.gif]

bucko mal -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (11.6.2014 23:14:24)

Na temava imam so sto da se pofalam.Vcera neplanirano si napraviv golem shopping samo za mene licno[sm=smiley1.gif]
Si zemav:cetiri-para trenerki,bluzicki so kratki I dolgi rakavi,farmerki,pantoloni so djepovi-sportski,suknjicka 0bicna za sekoj den,
bodi,kapce I toa e se izgleda[sm=smiley1.gif]

deluxe -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (11.6.2014 23:19:00)

Вчера си се почестив хеланки кратки 3/4 ,сега следно на ред е туника и балетанки(мрежести,летни[sm=jezicek.gif])

Defne90 RR -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (12.6.2014 22:08:49)

Денеска си купив два пара хеланки тегет и црни,една црна мајца и едни долнни тренерки.Па редно беше после толку време нешто да се подновам.[sm=smiley1.gif]

mama_06 -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (13.6.2014 14:42:04)

Денес си купив TaNaNa Body Slim најлон пантолони за слабеење.

AneLav RR -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (13.6.2014 14:58:05)

Вчера си купив каиш и 3 пара обетки дрвени розеви, сини и шарени, а пред некој ден си купив 2 блузи, денес планирам да си купам едни фенси папучки, мажле части[sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif]

Defne90 RR -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (14.6.2014 0:35:41)

Јас и денеска се почастив онака не ни планирав,си влегов во бутик онака не дека планирав нешто да купам и си се подновив со ново кремасто сако и кремаст градник. [sm=smiley1.gif]

princessa -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (19.6.2014 15:20:40)

Во петокот си купив едни шарени панталони како шалвари се а и буквално зашто ми се [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] за еден број поголеми[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. И си купив во саботата една ролка којашто ќе ми се најде за наесен[sm=bravo.gif]. А денес си купив едно кило праски[sm=smiley36.gif]

princessa -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (24.6.2014 15:48:13)

Денес си купив масло за коса од лореал и е за фарбана коса и ептен му се радувам. Досега го користев она на гарниер. И си купив пивски квасец во форма на таблети. Барав шампон, некој со масло од авокадо или јојоба ама бебе ми заквиче и немав време да разгледувам во дм. Битно со празни раце не излегов[sm=smiley36.gif]

Tanjat7880 -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (3.7.2014 8:47:32)

Vcera si kupiv letno fustance,go merkav odamna,beshe "soleno"za da vcera go najdam na 70%popust I sega sum gorda sopstvenicka na istoto[sm=smiley36.gif]odam sega da go isperam I taman na ovie vrukjini masta da mu ja izvadam!

AneLav RR -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (3.7.2014 10:32:40)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

Vcera si kupiv letno fustance,go merkav odamna,beshe "soleno"za da vcera go najdam na 70%popust I sega sum gorda sopstvenicka na istoto[sm=smiley36.gif]odam sega da go isperam I taman na ovie vrukjini masta da mu ja izvadam!

со здравје да си го носиш[sm=bravo.gif]

LoveableMe RR -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (3.7.2014 12:14:31)

Денес, од овие тесниве панталони што се сега модерни, као фармерка модел и цветно блузиче[sm=smiley36.gif]

scared RR -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (3.7.2014 13:24:07)

Денеска купив ниски сандалки, пижами , гакички, прслук, сладолед [sm=smiley36.gif]

Dilina -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (3.7.2014 17:46:45)

Денес си купив неколку пара бели памучни гакички за после пораѓај.... пошто слабо стојам со бел долен веш... а инаку одкако сум на боловање, слабо некако се заборавив да си се подновам нешто [sm=smiley13.gif] почнува депресија да ме фаќа [sm=jezicek.gif]

Bethany -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (3.7.2014 23:20:51)

Вчера се изнакупував од ДМ пилинг гел за туширање, па млеко за тело со светки, па пена за коса, па шампон, па крема, па серум [sm=smiley36.gif] Што да кажам, зависна сум од ДМ, посебно од Балеа производите. СЕга па се отвори и во Тетово, скоро секој ден висам таму [sm=smiley36.gif]

kapina -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (4.7.2014 0:12:41)

sandali si kupiv vo sabotata i vo nedelata padnav od niv si ja povrediv nogata

princessa -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (4.7.2014 10:01:55)

И јас сум зависна од ДМ ама не од нивната марка, не ми се бендисуваат, ама па затоа ги сакам другите работи од таму започнувајќи од бебешкиот и детскиот асортиман па оние за нас. Имаат широк асортиман на производи и плус се најефтини. Пред некој ден од таму купив еден балсам за стапала па сега го тестирам[sm=smiley36.gif] и шампон пантен си купив. И една блуза на долги ракави на попуст од х&м, ќе ми се најде за наесен.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany

Вчера се изнакупував од ДМ пилинг гел за туширање, па млеко за тело со светки, па пена за коса, па шампон, па крема, па серум [sm=smiley36.gif] Што да кажам, зависна сум од ДМ, посебно од Балеа производите. СЕга па се отвори и во Тетово, скоро секој ден висам таму [sm=smiley36.gif]

Tanjat7880 -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (4.7.2014 10:09:39)

ИЗВОРНА ПОРАКА: kapina

sandali si kupiv vo sabotata i vo nedelata padnav od niv si ja povrediv nogata

Jojjjj kapina,e bash si ksmetlika,aj bilo ednash I da ne se povtori pagjanjeto!
A jas vcera so kupiv PAK fustance,ovojpat namaleno na 450 den,shto bi se reklo za edna iljadarka dva fustana BREJ-BREJ-BREJJJ

princessa -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (4.7.2014 10:18:33)

Тања тебе ептен ти тргна со ова хаљините[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Со здравје да си ги носиш и максимално да си ги искористиш[sm=bravo.gif]

Tanjat7880 -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (4.7.2014 10:23:42)

ИЗВОРНА ПОРАКА: princessa

Тања тебе ептен ти тргна со ова хаљините[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Со здравје да си ги носиш и максимално да си ги искористиш[sm=bravo.gif]

Abre princessa,pa koga e BAL neka e MASKENBAL!Nego sega pa shto vidov edno sandalki shto BASH ke mi odgovaraat na ovoj FtorioF fustan[sm=zmeden.gif]ne,ne ne gi kupiF,mozda utre ke pisham deka toa sum go srabotila[sm=smiley36.gif]

princessa -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (4.7.2014 10:26:57)

Море ај да не ги мислиш, земи си ги. Сега ако не се почастиме кога? И плус попусти се, секогаш купуваме ствари што не ни требаат. Како тоа вицот. Жена ќе даде 20денари за нешто што било 1000 а не и треба а маж 200 денари за нешто што е 20 денари а му треба[sm=smiley36.gif]
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

ИЗВОРНА ПОРАКА: princessa

Abre princessa,pa koga e BAL neka e MASKENBAL!Nego sega pa shto vidov edno sandalki shto BASH ke mi odgovaraat na ovoj FtorioF fustan[sm=zmeden.gif]ne,ne ne gi kupiF,mozda utre ke pisham deka toa sum go srabotila[sm=smiley36.gif]

Martins mom -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (7.7.2014 12:53:08)

Дормео рињу наддушек и перница....ма што убаво било да се спие и да станеш без главоболка[sm=smiley1.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  11 12 [13] 14 15   Следна страница >   >>