RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

princessa -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (11.7.2014 10:01:50)

Минатиот петок си купив цветни панталони а во вторникот си купив лосион на еуцерин.

Defne90 RR -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (11.7.2014 10:41:26)

Вчера си купив две летни мајчки едната црна а едната тегет.

deluxe -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (12.7.2014 14:24:07)

Денес[sm=smiley36.gif]Си купив цветно кратко фустанче[sm=smiley1.gif]Утре сум на семејна прослава ,па да си се дотерам.

scared RR -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (12.7.2014 15:43:39)

денес зедов кошула, сукња и наочари за сонце [sm=smiley1.gif]

princessa -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (15.7.2014 11:22:05)

Вчера конечно си купив сатенски постелнини. Скапички се ама се исплати, одамна сакав да си се подновам[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif].

Mihaela 2010 -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (8.8.2014 12:32:29)

Denes ja kupiv Poslednata prolet vo Pariz,pa neli se spremam za odmor,a odmor bez procitani knigi ne e odmor...ete toa [sm=smiley36.gif]

LoveableMe RR -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (8.8.2014 13:31:14)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

Denes ja kupiv Poslednata prolet vo Pariz,pa neli se spremam za odmor,a odmor bez procitani knigi ne e odmor...ete toa [sm=smiley36.gif]

Баш да ни кажеш дали е добра, јас одамна ја меркам[sm=smiley1.gif]. Јас си купив цветни панталони и маичка пред 1 недела, ете тоа се подновив.

elenak -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (8.8.2014 13:42:46)

Пред една недела на враќање од одмор следи редовна посета на Космос. [sm=smiley1.gif] Два пара панталони, едни широки како шалвари, три блузи на кратки, две на долги ракави, фустанче, црно-бели балетанки и бели ниски сандалчиња.

Bethany -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (8.8.2014 16:58:17)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

Михаела, од каде ја зеде?
Јас еднаш имам пишувано дека имам предрасуди кон неа и затоа никогаш не посакав да прочитам нешто од нејзе, ама кога толку ја фалите сепак ќе ја земам и јас, само не знам некоја од тие претходните Рингишпил или Писмо до госпоѓата Вилма, или пак оваа?

На темава... јас инаку пред два дена купив Последниот чај од Винка Саздова ( Ја земав оваа од Веро, а од Јелена ништо нема тука, па затоа прашувам каде конкретно да ја барам)
Ова е и инаку мојата прва книга од македонскиот автор, па ако ми се допадне има и други нејзини наслови што ги гледам.
Патем, некое мислење некој да сподели во врска со книгава или авторката во соодветната тема, јас се уште не почнав да ја читам, не се рачуна страница-две нели. [sm=smiley1.gif]

Mihaela 2010 -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (11.8.2014 9:45:42)

Михаела, од каде ја зеде?
Јас еднаш имам пишувано дека имам предрасуди кон неа и затоа никогаш не посакав да прочитам нешто од нејзе, ама кога толку ја фалите сепак ќе ја земам и јас, само не знам некоја од тие претходните Рингишпил или Писмо до госпоѓата Вилма, или пак оваа?

\Bethany ja imas sekade,sega e bas hit knigava i epten epten ja falat...
Neznam zosto imas predrasudi sprema pisatelkava,ama i Ringispil i Pismo do gospogja Vilma se dve prekrasni knigi...Mnogu mi se dopagja nejziniot stil na pisuvanje...za Ringispil mozam da ti kazam deka e pre prekrasna kniga...

Mila mamicka -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (11.8.2014 10:35:03)

Михаела се сложувам со тебе. Рингишпил е книга која многу ми се допадна, па сега сакам да ја читам и Последната пролет во Париз. Само што една колешка ја читаше, и ми рече дека не била баш како за на одмор оти е тажна приказна.

Mila mamicka -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (11.8.2014 10:36:22)

Инаку последен пат си купив нешто за себе во саботата, фустан и апостолки, се спремаме за на одмор, па да се подновиме нешто.

scared RR -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (11.8.2014 12:55:05)

Јас вчера од Охрид си зедов макси сукња [sm=smiley1.gif]

Mihaela 2010 -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (17.9.2014 16:43:32)

Zavcera si kupiv mnooogu ubavki kondurcinja bas za periodov i mislam deka letam so niv..denovive sum se iznaodela peski i ni da me bolat noze ni nisto..

Dilina -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (17.9.2014 19:05:34)

Кога се породив си купив неколку пари бели гаќи за на вриење да ги пуштам ради раната, и од тогаш ништо си немам купено, (социјално уште не пуштиле пари значи тоа)
а баш пред некој ден пројдов низ КОТОН и има убавиии попустииииии и само си ги исплакнав очите и така [sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=zz_banghead.gif]

Felly RR -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (17.9.2014 22:42:37)

Јас последно си купив кошула и панталони, да се подновам за на работа после одморот.

Bethany -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (18.9.2014 14:11:10)

Vcera si kupiv farmerki i eden kup sminki. Kje ja imam do krajot na zivotot, ne znam sto ke mi e tolku.
Ne mozev da odoleam, posle na kasata pri plakanjeto malku se sepnav, sakav da ja prasam da ne mi nesto naplati povekje, frliv pogled na monitorot, se bese toa sto go imav vo kesata kolku sto uspeav da vidam. Dobro e sto ne i se pustiv na kasierka da mi gi procita proizvodite, kje se izblamirav, i nema da mi e prv pat. [sm=zz_redface.png]

scared RR -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (18.9.2014 16:41:00)

Posledno no ne skoro si kupiv dve kosulki krem i crna na popust od calliope po 200 denari [sm=smiley36.gif] pudra,karmince i najtaze zedoiv mleko za lice i tuferi za cistenje na liceto. :)

LoveableMe RR -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (22.9.2014 12:37:31)

Ги меркав неколку дена и денес си купив марами има во ВЕРО убави декоративно ко за на работа да ги искомбинираш и тоа има убави дезени по 119 денари, си купив три различни и многу си се израдував, ако се евтини[sm=jezicek.gif]

Mihaela 2010 -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (7.10.2014 12:12:47)

Ete denes si kupiv nova kniga- Princ na bell konj od Djud Devero

a za doma kupiv tegla slatko od zreli smokvi i tegla Peperonata-nesto ko lutenica[sm=smiley1.gif]

Bethany -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (7.10.2014 12:18:28)

пред два дена си купив убави кратки браон кожни чизми и многу ми се шик. [sm=smiley36.gif]
и црна чанта и лак и кармин пак.

а да, и јас купив книга ама стручна: British classical authors and literary works [sm=zardeva.gif]

Felly RR -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (7.10.2014 12:56:15)

И јас не сум си се пофалила [sm=smiley36.gif] Си купив џемпер и фармерки.

LoveableMe RR -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (7.10.2014 13:08:49)

Две блузи, сукња и панталони, сега пред една недела, ете за зима да се има да се комбинира, така покомотни

bucko mal -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (8.10.2014 12:19:15)

Minatiot vikend si kupiv patiki I baletanki.

mamicki -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (24.10.2014 13:11:13)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mila na mama

Јас во саботата купив 2 книги и јавачки панталони.

А од каде ги зеде јавачките панталони?

Страница: <<   < Претходна страница  11 12 13 [14] 15   Следна страница >   >>