Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
jas zeni nisto probav da spijamalinebiva grlovo nesto boli pa eve baram na fb nekoj vo moe ime da se pridruzi za pregratka na dar i cimerkata sto mi beshe se nafati mng si ja sakam!!!
Женски како сте ми?Јас еве да проверам што се случувало денес тука,шетавме со цел ден да го искористиме сонцето,па имав гости, колешките од работа ми беа се изнамуабетивме убаво .Сега заспа па јас да одморам малку .Има ли некој тука да почасти нешто да се напиеме,да каснеме нешто
"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
Mnogu mi nedostasuvate sakam mnogu da ve vidam i da si gi dobijam guskite koj mi trebaat najmnogu sega, organizirajte sredba i ne so interpol da me barate tuku doagajte so zuto kombe da me soberete
денес имав еден од погадните денови во мојот живот се напив диазепам од 5мг и сега сум бајче мирна. Оваа недела два нервни слома доживеав и сериозно се плашам дек ако вака продолжам набрзо ќе доживеам и мозочен удар
deneska e deff najjj najjj losh den Bashka na sveki rodenden i e izgleda zatoa ke e glup denot cel den vrne ,jas cel den si placev bez veze taka si se izlesnuvav ,malata se inavreska i ona pa si zaspa ,a jas dremev bez struja cel den uste nema dojdeno u PM .Si sedam kaj komshii :D
Мене па супер ми е денов Бев да си ја видам другарка ми, новопечената мамичка, и имавме среќа на 2 секунди да го видиме и малото. Солзи ми дојдоа кога го видов, толку малечко, сум заборавила дека и Михаил беше толку мал Инаку се породи во новата болница во Битола Плодност, да не звучи како реклама, ама болницата е многу убава, да ти е ќеф да раѓаш, веднаш добив желба за уште едно
Daughters are another version of yourself, but only better !
Среќен роденен на Софија!! ГОлема да расте! Јас инаку си легнав во 10, ама пред малце ме разбуди силна болка во стомак, па еве уште не можам да се смирам и да заспијам.
Кааај сте женчиња, одамна ме нема да пишам на темава. Инаку вечерва видов раат, Борјан заспа во 21.30, па успеав малку да седам со друштвото на свеки, без да ми ечи во позадина ноди или куќичката на мики маус... што има ново, кој е дежурен вечерва? давајте нешто за пиење!!!!
neka i e sreken prviot rodenden na Sofija, golema da raste! Dobro utro, zenski, kako ste mi? Jas pijam kafe, filip jade kifla so sirence i jogurt i gleda crtani. Na gosti sme kaj moite do nedela i si uzivame.
Добро утро! Среќен роденден на Софија мамамони голема да расте, Анамоли Филип рано станал денес .Мартин нешто се успа па јас раат да седнам барем 15 мин едно кафе да испијам.Блазе си ви што сте кај твоите јас откако сум мажена имам 3 ати преспано кај нив со Мартин и тоа кога морало ( сите сме биле на свадба и слично ) некако ми се муртат домашниве за тие работи .Инаку јас маки мачам со Мартин, сака да оди а уште се плаши буквално маста ми ја вади оди трча ама мора да се држи за едно прсте или макар за блузето да го држам, ексик веќе
Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
e, pepelaska, filip stanuva sekoj den uste pred sedum i koga ne odi vo gradinka, navika mu stana. legnuva vo 9, stanuva vo 7. inaku, jas cesto doagam kaj moite, kolku saka neka se murtat drugite. gajle mi e. i na moite im e slava sv. petka. pa ke ja ostavam majka mi od ponedelnik da potspremi nesto. samo familijarno ja slavat, so epten najbliskite.
добро утро моми ако утрото по денот се познава тогаш можеби денес ќе поминам без апчиња за смирување Вчера мм за да ме расположи ми купи мобилен самсунг галакси, за жал не ми помогна баш многу бидејќи цела вечер немам око затворено мислите 100 на саат
Добро утро и од мене,фала за честитките, многу брзо ми помина една година неможам да си поверувам. Пепелашка мт ако не се мурти за кај твоите за другите не се секитрај, па и тие сакаат да му се порадуваат на Мартин. Јас пред да почнам на работа, со Софија секој викенд одевме кај моите на спиење сега некако немам време, а и мм да не се чуствува запоставен барем за викенд.