kikicka -> RE: Што ни беше муабетот? (27.2.2012 11:54:47)
|
Јас живеам вака во Хр ,нити ме знаат нити ги интересира што и како работиш,сите си тераат своја работа,култура има достаа,лекарите се фини барем кога одиме на контрола месечно сваки случај,трговските секоја недела понуди купица [sm=smiley36.gif]само паре треба мало више за секоја недела да се задоволуваш и затоа едвај чекаамм да си одам освен тоа со политиката не ме замара секаде е иста.Па икана повели ајде со мене . Ние сме добри ајде да не се фалам таман ке се пофалам пак нешто наопаку тргнува,денес бевме на боцкање и уште вечер сме и такаааа. ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana Stanav so mnogu ubava misla...sakam da ziveam nekade kade sto nikoj nema da mu bide gajle za mojot zivot, i site kje si brkaat rabota i nema da me zamaraat. Lugjeto kje bidat iskreni i srdecni, prijaelite kje bidat vistinski prijateli a ne zlobnici, na rabota trudot kje se ceni i isplati, cenite vo dukjanite ke bidat bez 50 posto marza.........................................bolnicite kje bidat mesta kade sto se lecat bolesti, a ne kompleksi, instituciite navistina kje vrsat nekoja rabota i kje imaat nekoja uloga vo opshtestvoto, partija kje bide zdruzenie od politicari a ne BOG, policijata ustvari kje se pojavi na mestoto na zlostorot.... i tako dalje, pagjam u depresija koa pisuem sta bi bilo kad bi bilo[sm=smiley36.gif] Кога ќе најдеш вакво место - викај ме и мене...сакам да избегам!!!
|
|
|
|