Ikana -> RE: Што ни беше муабетот? (26.2.2012 18:45:44)
|
Lele ako mi veruvas jas toj gastroenteritot go fakjav 3 pati zimava, vo kombinacija so nastinka....lele uzas, bukvalno so grcevi, koliki, epten los! Mene probiotik mi pomogna najmnogu, vo kombinacija so spasmex i paracetamol i streptoksazol. Vidi prasaj dali smees nesto da i dades za da i se smiri. Backi i drzi se, samo hrabro! Nie cela nokj ne spievme, M vrishtese, i izlegla afta na ustata, pa ja mackav so nystatin, ne sakase da jade, placese...uzas! ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka еххх иканаа веќе ми е преку *** од се незнам дај боже да и мине овие 2 дена и фаќам патот си одам од тука малери купица злато настрана безникој само јас мм и Л и ни малер ни ништо воа тука е ..... немам ком веќе. Абе се расправав со тие у болница и даваат апчиња против грчеви а за т ништо не и даваат ако каче тогаш,Терапија за Т никаква и што кој *** јас таму седам парталите и дома . ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana Dobro be kikicka otidovte na lekar? Vi zemaa bris od feces, od grlo itn....Jaka ti dusa srcka, i plus na ispit ides vo Sk, maz ti nadvor od zemjava...alal ti vera. Jas ke nastinam, odma kvicam...mm ke se zadrzi na rab, odma kvicam....respect!!![sm=bravo.gif]
|
|
|
|