Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
i preeska go brisev so maramica noseto i mi mrdna mu brcnav so prstot vo oko, ama epten dlaboko. ne placese, nikako ne izreagira, samo si go triese okceto i posle desetina minuti pocna da mu se polni so mnoooogu gurelki! go cistev so kamilica i malku mu se smiri. lele kolku mi e tesko, greota deteto! ako sum go povredila nekako... :'(
офф сонце убавко па и не заплакал душа мала паметна. Анна Молли ако ти е мислам и доколку сеуште не преќинало да му солзи окцето не му ја мисли однеси го на дежурен, сепак за окце станува збор. Се надевам дека не е ништо сериозно
Ана моли а што операција ќе правите пак Не сум баш во тек....
isto kako prethodnata, nate, samo sega na desnoto jajce :-) ne mozese dvete odednas, mora edno po edno i mora do 18 mesecna vozrast da se napravi za da ne dojde do sterilitet.
temjana, go vide edn doktorka komsika na moite i mi dade terapija. sega e podobar, ne mu solzi okoto. pred da spie popladne mu staviv hloramfenikol i odma ima podobruvanje.
И Михаил имаше такви зелени гурелки, баш пишав во темата болести од градинка, прочитај, јас вечерта со цитерал капки и хлорамфеникол маст и сабајлето веднаш му се повлекоа, не можев да поверувам дури каква разлика беше, претходниот ден црвени отечени и цело време зелени гурелчина, не можеше да ги одлепи, а следниот ден црвенилото повлечено, гурелките само сабајлето ги имаше и кога му ги исчистив со камилица и му капнав капки повторно, уште еднаш не му се појавија. Инаку наместо тобрекс, затоа што не одат на рецепта ми ги препиша цитерал. Матичнава ми рече да му го чистам со камилица, а имам една роднина, тетка на мм специјалист за очи и таа никако не препорачува со камилица, не знам зошто Со помин нека е АнаМоли
Пепелашка, кога пребаруваш слики на гугл пример и кога ќе кликнеш на сликата имаш 2 опции од десно: Вебсајт фор дис имиџ и вју фул сајз имиџ. Ти кликаш на вју фул сајз имиг и го копираш линкот од адрес барот и го ставаш помеѓу [img][/img]
вака некако. пак ми успеа. [/quotehttp://sport.img.com.ua/img/forall/a/5624/35.jpg]
не ми успева ова имг имг , ај е повежбам,Анамоли жал ми за Филип многу често пишуваш дека му е неарно срце мало му праќаме гушки и бацки од бато Мартин да му помине, инаку и ние сме со затнато носе и си поткивнуваме мразам мразам зимааа
< Поракaта ја уредил Pepelaska### -- 23.10.2011 17:50:12 >
Јас ќе си земам од се по нешто. А најмногу кафенце ќе ми треба. Ноќеска дежурав Филип качи температура, а денес сум на работа Го оставив дома со свеки и со мм, утрово немал воопшто т, весел бил и си играл. Вчера приметив дека му пробила другата горна четворка, можеби до тоа било.
Што е бе ова јадење,тортишта уште посабајлечки Арно мислев да не влегувам во темава дека сигурно ќе има нешто за јадење ама викам ај пак да зирнам.Инаку од денес понеделнички сум на некој мој режим на исхрана,мора да си ги вратам уште тие 4-5 кг минус додека тргнам на работа за да си ги носам старите ми алишта Сабајлево на пр. појадував две парчиња двопек со една чаша јогурт .Пак и неќам многу строго да се ставам дека уште го дојам .
haha jas od vcera sum na torta i sega planiran kako da ja dpojdadime za da nema veke ke cekam od ponedelnik da pocnam pak so dieta ama seriozno ovoj pat ,uste sum trudna samo stomak imam mng mi se dui preku den a nasabajle nemam tolku .kako balon se dujam.
Леле што чудо ќе беше моево дете! Цел ден немал температура, еве го пред спиење пак крена! Му дадов парацетамол и заспа. Ама прееска приметив дека му никнале три четворки! Едната горе ја имаме, а другата мааалку вчера боцкаше, а денес е убаво пробиена. И долните две му се пробиени! Сите три во рок од 24 часа
Леле што чудо ќе беше моево дете! Цел ден немал температура, еве го пред спиење пак крена! Му дадов парацетамол и заспа. Ама прееска приметив дека му никнале три четворки! Едната горе ја имаме, а другата мааалку вчера боцкаше, а денес е убаво пробиена. И долните две му се пробиени! Сите три во рок од 24 часа
Запчиња бисерчиња нека му се множат. Душа убава се изнамачил затоа и ти кренува температура. Внук ми исто така се изнамачи со запчињата дур да му пробијат тешки маки истрга и наредното утро оп 3-4 нови, така скоро сите ги извади кутро дете а богами и јака им душа и на мама и тато
Што е бе ова јадење,тортишта уште посабајлечки Арно мислев да не влегувам во темава дека сигурно ќе има нешто за јадење ама викам ај пак да зирнам.Инаку од денес понеделнички сум на некој мој режим на исхрана,мора да си ги вратам уште тие 4-5 кг минус додека тргнам на работа за да си ги носам старите ми алишта Сабајлево на пр. појадував две парчиња двопек со една чаша јогурт .Пак и неќам многу строго да се ставам дека уште го дојам .
Тешко режимов по ладново. Се на јадење ме тера
Леле не збори,еве сега лупев киви и јаболка,дали ќе издржам додека легнам да не каснам ништо друго,којзнае .Ама мислам дека добро ми тргна,цел ден не каснав ништо чоколадно денес,што е ОГРООООМЕН успех за мене
Браво Натушке!!! Цел ден без чоколадо - како ти успеа?!?! Јас ко бајаги ќе воведувам некој нов начин на исхрана, и за кај моите си изнакупив еден куп ЗДрави ствари, а не каснав ништо од нив. На брат ми и снаа ми, се најадов руска салата, кај мајка ми некои месишта...ништо од мојата здрава исхрана. Ај од утре!
haha neznal dali od ladnoto ke e so jadime ili posledici od bremenosta so ne se oganicuvav ,inaku sinoka mm me iskara i mene i snaata preku skype cel saat muabet za vakvi kolaci,mafini,tori ova ona i ni vika ajde dosta samo za da gmecite mislite i so da napravite. batali toa eve ajde jas denes stavam kafica i pojadok eve i za natushka edno cokoladce,dve,tri .
< Поракaта ја уредил kikicka -- 25.10.2011 10:41:30 >
Леле луѓе оние од БУм ТВ ми иде да ги задавам!!! Втор месец по ред ме исклучуваат со платена сметка! Чурам! Сеа се спремам да пишам барање за раскинување на договорот, ако се*ат нешто за пенали, има они да ми плаќаат на мене!