kikicka -> RE: Што ни беше муабетот? (18.11.2011 11:10:56)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia RR AnnaMolly podrskata sto ja davame neka bide upatena do mamicka, ti si silna i si i potrebana mnogu sega so tvojot optimizam , bidete silni i se ke mine, samo so lesno da e. Kikicka fala duso na ohrabruvanjeto, izvesen period nema "NIE" , koga ke zacvrsnam malku mnogu imam da pisuvam niz sto pominuvam, sega mi e najbitno da se posvetam na nesto drugo sto ke mi dade volja za ponatamu a toa e karierata, rabotniot den denes nemozese da pomine podobar, se nadevam ke imam uspeh, jas sum golem borec i sekoj trnliv pat ke go izodam! Секогаш сме се покажале како суштества што се непокорливи,така и ќе биде,некогаш мора некои работи да се жртвуваат за друго добро или за сопствениот мир.И што можеме освен да продолжиме понатаму,некогаш се прашуваш зошто?! али некои работи се случуваат со причина,ништо не е случајно .... и добрите луѓе што сејат добрина плаќаат казна!!!! скоро гледав на очајни домакинки лек како да се ослободиш од чуствата што те мачат ,олесни се со пишување на писмо со се што сакаш да му кажеш на некој ,но не го праќај.едноставно ослободи ја главата од секакви мисли дај си Мир. http://www.youtube.com/watch?v=Tth-8wA3PdY
|
|
|
|