|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  27 28 [29] 30 31   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
30.11.2011 12:04:37   
Luci
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Луци почна на работа значи? user posted image како се привикнува,во градинка го носиш или...? Јас еве го заспав user posted image и сеа појадувам јаболко,двопер и чајче,диеталниот појадок.Добро ми оди за сега денес 3 денuser posted image .

Среќна сум ,сабајле го носевме user posted image на лекар и се е во ред,мала вирозичка ,која сама ќе помине.Крвта супер му еuser posted image user posted image user posted image

Почнав на работа уште ехехееее, од 3 месеци кога беше М. Си немаше гајле од старт зошто седеше со мм дома а кога наполни 8 месеци почнавме во градинка. Моментално е дома зошто е болен има бронхит и прима инекцииuser posted image А за во градинка пишував на соодветната тема, ама ај и тука да пишам супер беше, никогаш немаше заплачено, нити првиот ден. Сега е недела дена дома и сигурно уште 10-тина дена па се надевам нема да плаче кога ќе треба пак да го однесамuser posted image

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 701
30.11.2011 12:14:34   
Maca25
cestito zet Pepelaska!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 702
30.11.2011 13:28:17   
kikicka
Ајде честитки и од мене пепелашка нека им е со среќа..... ми успеа гласањето за сајт на годината!!!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 703
30.11.2011 17:17:15   
Annet
eee cestitki i od mene za noviot bracen par
a mene ne mi uspea glasanjeto glasav i nisto,mi vika ednas se koristela mail adresata.......a napraviv kako sto trebase...ama toa eee ajde nareden pat;-))))))))))))))))))))))

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 704
30.11.2011 17:44:21   
kikicka
Умот ми иде жени..... денес забележав умник ми ипаѓаuser posted image user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 705
30.11.2011 22:18:29   
Annet
еее арно ти.мене уште не ми никналеuser posted image user posted image
тукуу да ве частам жестоко нешто
user posted image

Непосредна врска до пораките: 706
1.12.2011 9:14:57   
AnnaMolly RR
ke drmnam jas malku od ova zestolovo, od vcera od vece ne sum izlezena, me fatil nekoj stomacen virus. i plus hemodoidite mi se aktiviraa i mi se place od bolka. denes si odmaram kaj moite na gosti, ne odam na rabota. izvinete za latinicava, kradam wi-fi od komsii :-)

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 707
1.12.2011 9:55:08   
Annet
ihhiih Anna Molly napij se napij se zestokicko,,,,,,.aj neka mine brzo toa hemoroidite i virusot...i jas maki macev so niv ama mi potpominaa .....
samo da ne e e covek na raat......
eve nie stanavme jadevme,sega pak naname,pa ja pijam kafeeee,da se osvezam,ajde povelete;-))
a pogore konjakot sto go staviv e za da ve pocastam deka imame novo ,mojata zolva ni kaza deka e bremena 2 mesec ,i sme presrekni,srcata ni se napolnija,ke imame bratucedce,mnogu sakav da ima kerka mi na ista vozrast bratucedce za da si rastat zaedno,deka jas nemam.....
e takaaaa se pofaliv...sega eve edno kafe od mene aj za dobro utro
user posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 708
1.12.2011 11:06:21   
rina13
ke si zemam i jas od kafencevouser posted image
eve eden ubav vkusen dorucek od mene

Непосредна врска до пораките: 709
1.12.2011 11:20:51   
Yummy Mammy
Dobro utro, zenski!
Denes mi stigna paketceto podarok (za mesec Oct 2011), lele kolku sum se izraduvala ko malo dete, nikogas nisto ne sum dobila na nagradna igra. Baska ocekuvav eden proizvod, a dobiv cel komplet interesni stvari. Fala mnoguuu!
Nego sega drug problem, kade da napravam ista takva tablicka so ime za postarata kerka? Kako toa Mihaela ima, a Sofija nema user posted image

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот rina13)
Непосредна врска до пораките: 710
1.12.2011 12:23:51   
kikicka
user posted image user posted image Е како тоа ке има и она..најди на ФБ бебешки таблици нашата од таму е ние порачавме таблички и плус за во кола знак 1000ден ни испадна имаше нешто промоција пиши им ке ти кажат
еве сега знам клик да правам еве ти директ линк

< Поракaта ја уредил kikicka -- 1.12.2011 12:24:54 >

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 711
1.12.2011 13:16:38   
kuklicka26
Da i nie dobivme tablicki od ringeraja  za mesec avgust i se prekrasniiiiii,a baska da imase i drugi pokloncinja.Inaku koga ja vozam so kolckata Simona site gledaat vo tablickite,zasto vo gevgelija uste nema mnogu bebi  tablicki.user posted image user posted image user posted image user posted image za ringeraja prekrasna e sekogas i mene mi e prva nagrada vo zivotot no eve ringeraja povlece noga i dobiv uste edna pred nekoj den ....

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 712
1.12.2011 13:20:40   
Annet
i niee dobivme vo avgust ihiihh.ne da sme vazni,najvazni sme;-)))
ИЗВОРНА ПОРАКА: kuklicka26

Da i nie dobivme tablicki od ringeraja  za mesec avgust i se prekrasniiiiii,a baska da imase i drugi pokloncinja.Inaku koga ja vozam so kolckata Simona site gledaat vo tablickite,zasto vo gevgelija uste nema mnogu bebi  tablicki.user posted image user posted image user posted image user posted image za ringeraja prekrasna e sekogas i mene mi e prva nagrada vo zivotot no eve ringeraja povlece noga i dobiv uste edna pred nekoj den ....

(Одговор на членот kuklicka26)
Непосредна врска до пораките: 713
1.12.2011 23:01:41   
libra.n
Nie za juli dobivme i sega od kako pmina sezona za so kolicka si gi stavivme na hranilkata user posted image

Непосредна врска до пораките: 714
2.12.2011 10:15:37   
kikicka
Ние ги скинавме ланците што се прикачуваат нон стоп ја тегнеше се виткаше во количката да ги фати и ги извадив и сега ќе треба да најдам такви ланци за да ја закачам пак табличката..
Инаку Добро утро жени ние денес си доаѓаме домче и секогаш кога со одам во Мк имам пеперутки во стомак незнам зошто ем ми е убаво ем некоја глупа мислам ме мава во глава а тоа е ради Леона како ќе биде по пат бидејќи сами си одиме двате со авион а мм со кола неиздржува во кола госпоѓицата наша! ете така после се уклучувам од Мк.Гушкички до сите.

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 715
2.12.2011 10:19:48   
libra.n
Ajde kikicka sreken pat, te cekame vo mk.user posted image

Непосредна врска до пораките: 716
2.12.2011 11:01:37   
Natuska85
Добро утро женички како стее???ЈАс некако убаво се чуствувам дали дека петок денесuser posted image .И кога одев на работа многу го сакав петок(како сите вработени деuser posted image ) и сега дека мм ќе биде дома преку викенд и тројцата ќе си се дружимеuser posted image user posted image user posted image .Плус планирам елката да ја китиме во недела ќе биде веселоuser posted image .

Кикичка имајте убав лет,па да ни пишеш кога ќе стигнете.Сигурно вашите ве чекаат со нетрпение.И ако доаѓаш во Скопје да направиме една дружба.

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 717
2.12.2011 11:44:23   
Felly RR
Натушке се гледа дека уживаш дома, кога утрото ти почнува во 11 user posted image
Јас од 7 сум станата, веќе пола ден ми помина. Ја спремав Матеа за во градинка, ја однесов, па јас се спремав за на работа, сега си дојдов, па дома да средам нешто, па ќе треба да ја земам Матеа, и после со неа ќе се занимаваме и готово денот поминал....Како лета времето....

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 718
2.12.2011 12:01:12   
arh_diz
Kikicka sreken pat.
Jas i user posted image prosetavme malku nadvor po sneg

Биди тоа што си

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 719
2.12.2011 12:07:30   
kikicka
Фала ви женски се надевам кога ќе доаѓаме во Ск ке направиме дружба и времето ке биде убаво. поздрав

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 720
2.12.2011 14:29:30   
mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR

Kikicka sreken pat.
Jas i user posted image prosetavme malku nadvor po sneg

arh_diz rr a od kade si i kade ima sneg lele jas se mnogu nerviram na krstevka i 1vi rodenden sme na 16 dekemvri kaj kumasinkata mala i mi e mnogu strav da ne padne sneg do togas bidejki ne sme vo isti grad a kade na ovoj sneg ke go pomknam i 3ipolmesecno bebce a bez nea ne mi se odi go molam boga da ne padne sneg neka paga posle 16

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 721
2.12.2011 14:31:02   
mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

Ние ги скинавме ланците што се прикачуваат нон стоп ја тегнеше се виткаше во количката да ги фати и ги извадив и сега ќе треба да најдам такви ланци за да ја закачам пак табличката..
Инаку Добро утро жени ние денес си доаѓаме домче и секогаш кога со одам во Мк имам пеперутки во стомак незнам зошто ем ми е убаво ем некоја глупа мислам ме мава во глава а тоа е ради Леона како ќе биде по пат бидејќи сами си одиме двате со авион а мм со кола неиздржува во кола госпоѓицата наша! ете така после се уклучувам од Мк.Гушкички до сите.

kikicka sreken pat i dobredojdovte vo MK

Непосредна врска до пораките: 722
2.12.2011 14:36:08   
Annet
kikicke sreken pat da ni dojdete vo nasata zemijicka;-)) ve cekame;-)))))
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

Непосредна врска до пораките: 723
2.12.2011 14:39:09   
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

Натушке се гледа дека уживаш дома, кога утрото ти почнува во 11 user posted image
Јас од 7 сум станата, веќе пола ден ми помина. Ја спремав Матеа за во градинка, ја однесов, па јас се спремав за на работа, сега си дојдов, па дома да средам нешто, па ќе треба да ја земам Матеа, и после со неа ќе се занимаваме и готово денот поминал....Како лета времето....

Ооо Фели уживам максимално уште овој месец,после знам дека и мене ќе ми биде така турбо.user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 724
2.12.2011 19:08:09   
kikicka
Стигнав На земја сме добро поминавме спиеше па се разбуди па пак се успа малку поквичи ама се трпеше...е така не сум баш хепи без мм сум ама ке издржам два дена уште утре фаќам на шетање...киссес

Непосредна врска до пораките: 725
Страница:   <<   < Претходна страница  27 28 [29] 30 31   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  27 28 [29] 30 31   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

IZBOR NA MASKO IME
Ane79

Pomognetemi da izberam edno od ovie iminja

David (31%)

Andrej (36%)

Mihail (33%)

Број на сите гласови: 196

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!