vezilka RR -> RE: Што ни беше муабетот? (20.12.2011 10:33:19)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR Добро утро, женски! Како сте? Оваа статијава за болна овулација е баш како за мене! Не знаете колку одев по лекари пред да ми откријат дека всушност имам болна овулација. На се се сомневаа, рак на грлото на матката, вонматерична бременост, цисти... Во рок од 3 дена колку што бев во болница 100 дијагнози ми поставија. И на крај излезе ова. Буквално 14-15 дена по почетокот на циклусот ме боли стомак 2-3 дена едно 4-5 пати повеќе отколку кога имам добиено. Ама болката не е многу страшна, се контролира со спазмекс или кетонал. ________________________________________________________________________ Инаку, еве сум јас на работа, Филип веќе не оди во градинка. Свеки и мајка ми го чуваат на смени. Ќе се врати дури после Божиќ. Малку му тече носот, ама нема ни температура ни ништо, се надевам дека нема пак да ја одложиме операцијата. Ајде имајте сите убав ден, одам јас да си го допијам кафето! [/quote Добро утро и од мене.. Како си комшике, не сме се виделеод како залади [sm=smiley36.gif] Вие уште не сте ја направиле операцијата? Уф..
|
|
|
|