|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  50 51 [52] 53 54   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
13.1.2012 12:29:34   
libra.n
user posted image

И конечно вино да ве послужам, вечер кај нас ќе ја славиме стара нова год. ќе вртиме паричка по прилепски, па еве да си почниме, земајте, јас сум за црвеноuser posted image , и јупиии за сликава што успеавuser posted image user posted image user posted image ,за гревота

< Поракaта ја уредил libra.n -- 13.1.2012 12:31:55 >

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 1276
13.1.2012 12:41:50   
Pepelaska *
а пошто јас успеав со хром еве од мене кафеее user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 1277
13.1.2012 12:43:46   
kikicka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Браво за вас !

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1278
13.1.2012 12:50:28   
penelopa
Јас сум за кафе, фала Пепелашкаuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1279
13.1.2012 13:00:37   
bombica
Наздравје нека ви е и виното и кафетоuser posted image Јас кафенце ке се послужам ...фала Пепелашка user posted image

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 1280
13.1.2012 13:11:02   
AnnaMolly RR
Јас прво црвено винце ќе се напијам, па после кафе.

Live and let live

(Одговор на членот bombica)
Непосредна врска до пораките: 1281
13.1.2012 13:50:22   
Ikana
Zdravo zenski....jas kafe ke zemam user posted image Fala mnogu!
Eve se vrativ od zabar, nekako utepana sum?!
Na malata i pustam Bob Marley user posted image Vesla so racinjata i nodzinjata kako da igra...heheheh "Jammin'"user posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1282
13.1.2012 14:42:50   
Tanjat7880
user posted image
Od mene pitatata, koj go najde pariceto toj slednata godina suka!!!

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1283
13.1.2012 14:43:45   
Tanjat7880
Mora da me pofalite,posle celi dve godini so vas nauciv da stavam sliki,bre bre bre!!!

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1284
13.1.2012 14:44:36   
Melanija RR
На време дојдов за питата,јас бирам десно горе еден четврт user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1285
13.1.2012 14:59:26   
rina13
user posted image
eve da ve pocestam od mojot denesen rucek posle 100godini se resiv za ambugeruser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1286
13.1.2012 15:01:59   
libra.n
jas ne biram nisto, odma jadamuser posted image mogu sakam meseni jadenja, pa posle vo temata slabeewe ke si se pozalime, a sega na jadenjeuser posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1287
13.1.2012 15:04:02   
libra.n
A od amburgerov ne odbivam, po desetina od po stranite na bitovive imam naredeno od 7-kauser posted image

Непосредна врска до пораките: 1288
13.1.2012 15:10:16   
Annet
od mene malku portokalce,dosta so alkohol i jadenje lelee od gledanje holesterol mi se kaci haha,se zeznam ;-)na zdravje neka vi euser posted image
subava e portokalkava ringerajka;-)))))))))))

Непосредна врска до пораките: 1289
13.1.2012 15:21:33   
kikicka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

od mene malku portokalce,dosta so alkohol i jadenje lelee od gledanje holesterol mi se kaci haha,se zeznam ;-)na zdravje neka vi euser posted image

Ова се нашите трудници рингерајки

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 1290
13.1.2012 15:23:49   
Annet
daaaaaaaaaaaaaaa;-))))))))
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

Ова се нашите трудници рингерајки

Непосредна врска до пораките: 1291
13.1.2012 15:24:51   
kikicka

ИЗВОРНА ПОРАКА: rina13

user posted image
eve da ve pocestam od mojot denesen rucek posle 100godini se resiv za ambugeruser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image леле леле АМБУРГР аххх пинк пантер клипот нај најјј ДАМБУРГР

(Одговор на членот rina13)
Непосредна врска до пораките: 1292
13.1.2012 15:26:17   
kikicka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Na malata i pustam Bob Marley user posted image Vesla so racinjata i nodzinjata kako da igra...heheheh "Jammin'"user posted image

ејј икана јас во мешко и ја пуштав таа и нонсоп клоцаше хаххаха а ја нема оп џамин и ке се јаве

Непосредна врска до пораките: 1293
13.1.2012 15:29:36   
kikicka
доста е цитирање user posted image user posted image јас си бев на кофе сомајка Леона се успа по пат али тоа не ме спречи да стигнам до кафико user posted image си преспа на воздух пошто надвор седевме сонцето ја печеше убаво и стана па си заминав и еве ја уште нанаа а мама се најаде како стока user posted image а може и ке ослабнам и сега седнав пак кафе и нормално РР

Непосредна врска до пораките: 1294
13.1.2012 16:23:21   
Natuska85

ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia RR

Natuske a da te prasam ,da ne zaboravi deka na 9ti  bese polna mesecina user posted image

изгледа заборавила, штом те игнорира за муабетов user posted image user posted image user posted image

Неее,не заборавив,појадував во 8.15 нели од 8.30 почнува диетатаuser posted image ,и цел ден ок бев на работа само чаеви и цеден сок си направив од дома,ама кога се вратив мајка ми имаше таков ручек направено што неможев да му одолеамuser posted image . Ај 23ти чекам наредноuser posted image user posted image . Оливиа доаѓаш утре да се видиме??? Неможе бе во 12???Ако не 14.00 пред веро супермаркетот внатре се чекаме така?

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1295
13.1.2012 16:39:46   
Ikana
Neli!?!
Mnogu cudno!!! Jas dodeka bev bremena se i sesto i pustav, ama najmnogu Brahms, Beyoncee i Bob Marley...toa jas sto slusam ustvari, so isklucok na rock ili nekoj takov tip posto bebinjata slusnav ne sakale takva muzika gi voznemiruvala...steta i rock si sakam...ke si igravme zaedno na Satisfaction od Stounsi user posted image user posted image
EEEEj i jas sakam pita i amburger....i nie pravime pita so paricka za Vasilica...samo koj ke ja napravi neznam, site se angazirani zenive so meneuser posted image

Na malata i pustam Bob Marley user posted image Vesla so racinjata i nodzinjata kako da igra...heheheh "Jammin''"user posted image

ејј икана јас во мешко и ја пуштав таа и нонсоп клоцаше хаххаха а ја нема оп џамин и ке се јаве

< Поракaта ја уредил Ikana -- 13.1.2012 16:43:26 >

Непосредна врска до пораките: 1296
13.1.2012 16:52:36   
SkCura77
Ох, ох, ме најадовте пред ручек со гледање! user posted image
Пита, па хамбургер со црвено винце па кафе на крај и портокал!
Уште некој благо да постираше, па ќе имавме и десерт!
А јас стварно ќе ручкам хамбургерче!
Кој ја спомна Satisfaction од Стоунси, многу заразно песниче!
Јас на моето додека беше во меше му пуштав и рок и класика и детски песнички, ѓоа ќе ги препознава кога ќе биде родено, а сега баш го пратам за музика како реагира, некако не е воодушевен.

Непосредна врска до пораките: 1297
13.1.2012 17:00:04   
Pepelaska *
user posted image

еве ви десерт сега и доста ви е јадењеuser posted image

< Поракaта ја уредил Pepelaska### -- 13.1.2012 17:01:09 >

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот SkCura77)
Непосредна врска до пораките: 1298
13.1.2012 17:04:31   
kikicka

Neli!?!
Mnogu cudno!!! Jas dodeka bev bremena se i sesto i pustav, ama najmnogu Brahms, Beyoncee i Bob Marley...toa jas sto slusam ustvari, so isklucok na rock ili nekoj takov tip posto bebinjata slusnav ne sakale takva muzika gi voznemiruvala...steta i rock si sakam...ke si igravme zaedno na Satisfaction od Stounsi user posted image user posted image
EEEEj i jas sakam pita i amburger....i nie pravime pita so paricka za Vasilica...samo koj ke ja napravi neznam, site se angazirani zenive so meneuser posted image

Na malata i pustam Bob Marley user posted image Vesla so racinjata i nodzinjata kako da igra...heheheh "Jammin''''"user posted image

клик

user posted image user posted image кој бе не сакале види клик

< Поракaта ја уредил kikicka -- 13.1.2012 17:09:27 >

Непосредна врска до пораките: 1299
13.1.2012 17:16:25   
Ikana
HAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BRAVO Kikicka!!!! Ej pa i so glavceto potezi prai, fraerce nizaedno user posted image user posted image user posted image
Of Of Of blashko za merak...luge nemojte, jas sum edinstvena zena sto posle poragjaj se zdebelila!!! user posted image

Непосредна врска до пораките: 1300
Страница:   <<   < Претходна страница  50 51 [52] 53 54   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  50 51 [52] 53 54   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.