kikicka -> RE: Што ни беше муабетот? (15.1.2012 11:02:57)
|
ее икана јас така кога бев студент во ск нели седевме подкирија и вечерта учев до касно испит имав наредниот де и си легнав ,а цимерката влегла порано да се тушира,и оп само што испаднала слушнала некој на врата како зборува и пробува со клучеви или незнам што да отвара,јас само во сон се сеќава како таа стои над мене и вика стани стани некој сака да влева.[sm=smiley29.gif][sm=smiley3.gif] ејј јас нозе ми се пресекоа можеш да замислиш,и што направивме станав и ја лупнавме вратат за да видат дека има некој внатре и се шушкаа и заминаа а ние за тоа време грабаме ножеви свашта за секој случај ,а она ми вика леле што со тие ножеви ,а јас пана сета лудница се зезам викам ке колам само нека проба ич око не ми трепнува.и се јавивме на дечко и тој дојде и така не чуваше цела вечер . А полиција јок,последен пат кога дојдоа полицаеците(бидејќи пред тоа беше ограбен станот ,али кај студенти нема пари дома се зезнале)се пушаше дури и бр оставе ееее алооо каде бе ти за што си дојден ??? тоа е секакви има зависи на што ке налеташ. Јас би ти рекла да си пријавите во полиција дека манијак ви се шета по улица и вознемирува. Не се плаши во тие моменти не дај боже али мораш да си присебна,никогап не се знае,јас секогаш размислувам за некоја ситуација што ако ми се случе како ќе постапам.
|
|
|
|