Julie1
|
Snowhite, не е лага, со тоа што таква порака имаат добиено многу луѓе кои на некој начин се регистрирале на јупитер или преку клик на некоја апликација нивна на Facebook, дале дозвола да се користат податоци кои ги имаме на Facebook. Мене ми има исто стигнато и уште едно 6,7 души ми имаат споменато дека добиле. Она што мора секој да го плати е патот со автобус кој го организира Јупитер, може да го замениш патувањето и со патување во Белград. Еве детали кои ќе ги добиеш ако пратиш тел број: ЧЕСТИТАМЕ,добивте ексклузивна награда – БЕСПЛАТНО ПАТУВАЊЕ ВО ПРАГА Ти ги пренесувам информациите во однос на користењето на ексклузивната награда >>Бесплатно патување<< Во Прага. Терминот за патување е: од 24.11 до 27.11.2011 Достапни се двокреветни и трокреветни соби.Со себе може да поканиш 1 до 5 луѓе.За една личност се плаќа 10€ (трошоци за резервација и handling-от во Прага) + 9€ (туристичка такса и осигурување). Превозот до Прага секако Ви го организираме ние: - АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ:СКОПЈЕ-ПРАГА-СКОПЈЕ, повратна = 98 € - ВОЗ: Скопје– Прага – Скопје = 213€ Редовната цена е 179€ + 10€ пријава + 3€ туристичка такса. Цената вклучува 2 ноќевања со појадок во хотел, автобуски превоз до Прага и назад, водичи и организација на излети. За тебе, добитникот на оваа ексклузивна награда, и сите останати што одат со тебе, цената изнесува само:3х39€ + 10€ пријава. Незадолжителни плаќања за патувањето:АЛКАТА ЈУПИТЕР (19€) вклучува:- Организиран превоз од железничката станица до хотелот и назад.- 2 влезници во дискотеки- 2 welcome drink- Организирани посети на знаменитости- Дневни и вечерни автобуски превози – НЕОГРАНИЧЕНО (хотел – центар – хотел, и хотел – дискотека – хотел) За потврда за тебе, и оние кои ќе патуваат со тебе, ќе ми требаат следниве податоци:· Име и презиме, датум на раѓање· Адреса· Број на мобилен телефон· е-маил ПОРАДИ ТОА ШТО ОВАА ЕКСКЛУЗИВНА НАГРАДА, ИМА ОДРЕДЕН РОК НА ВАЖЕЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈАТА (по потреба рокот за пријавување може да се продолжи)Се што мораш да направиш е, да ги собереш горенаведените податоци на пријателите и до понеделник, 26.09.2011 (до 18 часот) да ми ги пратиш на меил. За се останато ќе се погрижиме ние! За дополнителни информации за патувањето, јави ми се или пиши ми на меил. Имајте Пријатен ден, ЧЕСТИТАМЕ,добивте ексклузивна награда – БЕСПЛАТНО ПАТУВАЊЕ ВО БЕЛГРАД Ти ги пренесувам информациите во однос на користењето на ексклузивната награда >>Бесплатно патување<< Во Белград. Терминот за патување е: од 29.10 до 31.10.2011 Достапни се двокреветни и трокреветни соби.Со себе може да поканиш 1 до 5 луѓе.За една личност се плаќа 10€ (пријава и трошоци за резервација) + 9€ (туристичка такса и осигурување). Превозот до Белград секако Ви го организираме ние: - АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ:СКОПЈЕ- БЕЛГРАД-СКОПЈЕ, повратна = 47€ - ВОЗ: Скопје– Белград – Скопје = 43€ Редовната цена е 129€ + 10€ пријава + 3€ туристичка такса. Цената вклучува 2 ноќевања со појадок во хотел, автобуски превоз до Белград и назад, водичи и организација на излети. За тебе, добитникот на оваа ексклузивна награда, и сите останати што одат со тебе, цената изнесува само:3х19€ + 10€ пријава. Незадолжителни плаќања за патувањето:АЛКАТА ЈУПИТЕР (19€) вклучува:- Организиран превоз од железничката станица до хотелот и назад.- 2 влезници во дискотеки- 2 welcome drink- Организирани посети на знаменитости- Дневни и вечерни автобуски превози – НЕОГРАНИЧЕНО (хотел – центар – хотел, и хотел – дискотека – хотел) За потврда за тебе, и оние кои ќе патуваат со тебе, ќе ми требаат следниве податоци:· Име и презиме, датум на раѓање· Адреса· Број на мобилен телефон· е-маил ПОРАДИ ТОА ШТО ОВАА ЕКСКЛУЗИВНА НАГРАДА, ИМА ОДРЕДЕН РОК НА ВАЖЕЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈАТА (по потреба рокот за пријавување може да се продолжи)Се што мораш да направиш е, да ги собереш горенаведените податоци на пријателите и до понеделник, 26.09.2011 (до 18 часот) да ми ги пратиш на меил. За се останато ќе се погрижиме ние! За дополнителни информации за патувањето, јави ми се или пиши ми на меил. Пријатен ден,