|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  60 61 [62] 63 64   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
22.1.2012 22:33:45   
Luci
Уууу уште ова ми фалеше пред спиење, фала Тања за "пиченцето' user posted image user posted image user posted image Нека му е со лесно на првачето

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 1526
22.1.2012 22:54:04   
Maca25
штама овде а?!? каде сте бре жени?!?

јас се избањав сега, заспав децата user posted image и спремна сум за читање книга пред спиење.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1527
23.1.2012 0:10:10   
kikicka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

штама овде а?!? каде сте бре жени?!?

јас се избањав сега, заспав децата user posted image и спремна сум за читање книга пред спиење.

Мацо исто само едно дете заспав јас , другото далеку ми е user posted image ,а книга викаш а море не ми се гледа пред очиЛ.забивади ме пука навечер ич не спие оф офф вчера си купив книга и јас Осаменоста на простите проеви ...а замислете за месец полаггам имам др книги за читање па и уште една user posted image ....Темјана ако ме чуваш нешто на испитите дами гледаш низ присти user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил kikicka -- 23.1.2012 0:17:57 >

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1528
23.1.2012 8:55:04   
Pepelaska *
[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f7/Linea_doubleespresso.jpg/220px-Linea_doubleespresso.jpg[/img[
Повелете понеделничко кафе, точете колку сакате има, Мартин цела ноќ не спиеше и јас сум денесuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1529
23.1.2012 9:33:28   
SkCura77
Пепелашке, сети се колку го сакаш и веднаш ќе бидеш user posted image

Ај добро утро, како поминавме викендов? Јас си се опуштив со женски гости и површни муабети, ама добри се за перење мозок од ружно секојдневие. Вие? А кафето веќе се испи. user posted image

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1530
23.1.2012 9:44:54   
kikicka
Ајд добро утро и од мене.Пепелашка јас бев претходните денови таквакако што си денес ,Леона заби вади преку една недела и вреска во сон неможе да дише ме пукна нанозе да ја нишам дури во сон грч ме фатило а јас сум се масирала и заспала сабајле кога станав мислев дека сон билоuser posted image .Како и да е синока ставив кромид накреветот нема врска цела спална мириса ова од јамимами совет ама па цела вечер спиеше дали е до кромидот незнам ама пробај user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот SkCura77)
Непосредна врска до пораките: 1531
23.1.2012 9:59:03   
libra.n
Што прави кромидот Кикичкаuser posted image ? Ако е за заби кажувај оти и мојава вади заби и писнува во сон. 

Непосредна врска до пораките: 1532
23.1.2012 10:01:23   
mama toci
Dobro utro i od mene...Eve posle naporen vikend povtorno na rabota,i prv sloboden moment da zirnam sto ima novo kaj vas....I da vi kazam uste od sabajle se razocarav,go proveruvam mejlot i vidov deka sum dobila 2 gratisi za vo petokot za teatar,a jas za belja vo petokot zaminav porano po sosrtanoci i zaboraviv da si go proveram mejlotuser posted image .Koj maler sum,ne mi se veruva,a tolku mi se odese na teatar,bas ke se relaksirav user posted image

Непосредна врска до пораките: 1533
23.1.2012 10:06:54   
AnnaMolly RR
Добро утро, женски! Еве сум јас на работа, нешто се разболувам. Грлово ме боли, како на некој маж ми е гласот user posted image

Понеделнички мрза ме фатило, не ќе да е на арно работнава недела.
Ајде од мене појадок, многу ми се јаде.

user posted image

Live and let live

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 1534
23.1.2012 10:16:49   
Calypso
Dobar den i od mene devojki, kako ste mi?
Eve kafence od mene, i malku od tortata sto ostana od sabotata, od rodendenot na mmuser posted image

user posted image

user posted image

Tuku, kako da ispratam recept tuka na RR, samo preku mail do glavniot urednik?

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1535
23.1.2012 10:20:37   
Felly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: libra.n

Што прави кромидот Кикичкаuser posted image ? Ако е за заби кажувај оти и мојава вади заби и писнува во сон. 

Кромидот велат дека е за затнато носе.

Анамоли, фала за појадоков, ама јас уште рано, рано си го зедов мојот дел.user posted image user posted image user posted image Туку дај сега кафе ставете да пиеме.user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 1536
23.1.2012 10:21:39   
kikicka
Аа калипсо нашите мажиња во иста ден родени туу брее ајде ке се замезам вака сабајлечки и со кафе и торта. а либра кромидот смрди само ништо не прави хахахаххахаха не озб незнам ама јас кога легнав толку смрдеше што носот ми се одзатна вањда има дејство смрдењето и затоа спие подобро навечер оти си диши убаво.

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 1537
23.1.2012 10:24:13   
Calypso
Vodolejki ni se i dvajcata, a Kikicke? user posted image user posted image user posted image

Ako ako, arni si se user posted image

Непосредна врска до пораките: 1538
23.1.2012 10:25:38   
Felly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso

Dobar den i od mene devojki, kako ste mi?
Eve kafence od mene, i malku od tortata sto ostana od sabotata, od rodendenot na mmuser posted image

Tuku, kako da ispratam recept tuka na RR, samo preku mail do glavniot urednik?

Аааааааа, еве го кафенцето, јас дури пишав....... И од тортава ќе си земам - Нека му е среќен роденденот на мт.
А рецепт - да, испрати го на нашата уредничка. user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 1539
23.1.2012 10:28:46   
Calypso
Blagodaram Felly, ajde ke pisam na urednickata... i fala za cestitkiteuser posted image

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1540
23.1.2012 12:18:20   
kikicka
Ма супер е .....мене водолија ептен ми одговара на мојот знак т.е стрелец

ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso

Vodolejki ni se i dvajcata, a Kikicke? user posted image user posted image user posted image

Ako ako, arni si se user posted image

Непосредна врска до пораките: 1541
23.1.2012 12:48:20   
mamicka77
mamicki kade ste ve nema nesto ne ste aktivni mila zaspa pa jas da posetam malku da vidam kako ste vremeto ladno ne e za setanje pa si sedime na toplicko

Непосредна врска до пораките: 1542
23.1.2012 14:13:51   
kikicka
Епа секакви има хахахах леле уште на почеток ке се изнасмеете ..jас додуша се наежив од глупоста
клик

< Поракaта ја уредил kikicka -- 23.1.2012 14:19:28 >

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 1543
23.1.2012 14:36:23   
Pepelaska *
Кикичке дај не зафркавај , кромид да ставам кај што спијам , нема шансииии, јас не можам да го поднесам кога правам нешто не па цела ноќ да ми смрдиuser posted image , оф кафето не ми излегло ццц.Инаку бевме на шишање со Мартин се отепа од плачење ама мораше како женска беше, сега заспа кутриот од маки,му монтиравме од оние куќарките за играње 10 мин и толку поинтересно е да ровари низ фиоки аман веќе од овие периоди.А да и нему му излагаат заби тројки и горе и долу.Јас од нервоза само дома само перам исправ завеси, прекривачи па ако е некој расположен за пеглање нека повели на пеглачка дружбаuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 1544
23.1.2012 14:39:49   
Pepelaska *
Женски и да ве прашам нешто, што да му купам на бебето од кумовите кога ќе одиме со повојница, сакам да е нешто убаво ,идеја?

Непосредна врска до пораките: 1545
23.1.2012 14:51:45   
Natuska85
Пепелашка и ние наредна недела ќе одиме да си ја видиме малата кумичка.Јас и земав многу убаво комплетче од окаиди,тиролка со блузичка малку поголемки за на пролет и планирам да земам од тие ќебенцата за на под што се со играчки над нив.Едвај чекам да ја видимеuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 1546
23.1.2012 14:53:16   
Annet
женски еве ме и мене ретко се фаќа ред хахаха
се изнашетав сабајлево натака навака,од цуцли па до лигавчиња се изнакупив,се релаксирав малку....сабајлево и дтп и полио прими ива сега спие......па јас малку да сменам мисла.....
за повојница за кумови...незнам мила што би можело,зависи до ќесенцетоuser posted image user posted image user posted image сега немораш да возвратиш како кумовите ама нели,мерак ти е,знам..........можеш на пр:вртелешка,релаксатор,постелнина,некое комплетче,скафандер..незнам дали сакаш гардероба...........од прилика сега тоа ми текна...поздравчеее

< Поракaта ја уредил Annet -- 23.1.2012 15:06:45 >

Непосредна врска до пораките: 1547
23.1.2012 14:57:15   
Maca25
Столче за ранење?!?! според мене тоа е супер поклон. Има од 3000 до 8000 денари. А 3000 ќе потрошиш и за облека и обувки, ако планираш нешто такво. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 1548
23.1.2012 15:04:42   
Ikana
Pepelashke, mozebi zvuci smesno no mene sterilizatorot kako mi se najde, najkorisnata rabota sto ja imam vo momentovuser posted image
Postelinka isto taka ne e losa ideja, igracka za nad krevetce, kompletce za novorodence, itn....
Mene vo bolnica drugarka mi mi donese cela kolekcija na becutan i mnogu mi se najde...jas sum poveke za prakticni raboti, pa eve od ovie mozes da iskombiniras eden ubav poklon.

Непосредна врска до пораките: 1549
23.1.2012 15:17:54   
Pepelaska *
Фала ви женски срцки сте сите, па да и тоа мислам да е практично и убаво, ќе искомбинирам нешто од сево ова има време уште 40 дена, а столче за хранење мислам дека ептен ќе им служи.

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1550
Страница:   <<   < Претходна страница  60 61 [62] 63 64   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  60 61 [62] 63 64   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.