Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Опра во едно интервју рече дека да постоеле ефикасни апчиња за слабеење, таа одамна би си ги купила. Рече: „Мислите дека јас не можам да си ги дозволам и најскапите апчиња за слабеење? Да имаше толку ефикасни апчиња, јас одамна ќе бев слаба“.
Значи - диета, вежбање и физичка активност. Тоа му е мајката.
Кога сме кај диетата, дајте предлог што да јадам, веќе ми досади од салати, овошје, јогурти и мусли и ѓевреци...
Луѓе ај да не се лажеме, се знае какви апчиња какави глупости само џабе пари и некоја болест плус може да се навлече. Се знае ако сакате да ослабете намалете со јадење и движетре се повеќе, стварно може тој процес на слкабеење подолго трае ама поефикасен е. Вака нагло ослаби со апчиња и после дупло надокнади за некој месец. Јас сум против хемија, треба да се внимава на јадење.
AnnaMolly ова со супава добра работа ти е..какво е времево само за супи и чаеви.
Ајде добро утро и од мене, надвор е брррр, а имам две терасишта да исчистам по милионити пат, и ми е смачено веќе, ај снег ко снег, ама студ не поднесувам, одма мрсули вадам ко бебе некое... Имавме работа со мм рано посабајле, па во 5 беше морбидно низ улици, празно, вее снег, аууу ко во хорор Туку нека престане да врне ајде како ќе се докопаме во недела до игротеката...
kade ste mamicki eve me mene konecno pc mi se oslobodi mm od denes pojde na rabota mu zavrsi odmorot i konecno jas dojdov na red pa eve sega da ve iscitam sto se slucuvalo ovie 15 dena mi falefte mnogu no eve sega sum pak vo tek so razgovorot. Mila so ovosnite kasi e dobra pocna da gi jade ne mnogu kolicinski no podobra e a zelencukovite ne gi saka dali 50 60 gr ke izede i toa i e i staviv i puter isto nisto ne smeni pak jade tolku dali ja zasiti od malku ne znam sto e rabota a vednas po toa probam i dadam ad mleko ne go saka fakticki ne e gledana duri po 3 saata pie ad mleko i otkako pocnavme so dohrana osven ad mleko pocna da ne kaka redovno nokeska od 2h do 5h plakase uglas i prdnuvase ne mozese da se iskaka i dadov sokce od modra sliva epten malku se iskaka i toa e sto ke pravime ne znam me faka strav
Мамичка77 внимавај кои продукти јадела кога не може да се искака (морков, ориз , банана) тие работи ја стврднуваат столицата и ние имавме такви маки ама сега се среди. Блазе си ви женски колку сакам и јас да дојдам ама по овие невремиња многу тешко, здравје на следната средба, овде кај мене е како хорор филм , ветер дува корне, снег вее страшноооо
Mamicka77 zatoa se pocnuva prvo so zelencuk.MIslam deka mnogu brzas so novi produkti a i puter si dala,mislam deka e seuste malo .Ne go maci dva produkti novi se sosema dovolni nedelno Ajde devojki nisto strasno vee sneg ke se naiknete Narednata godina veke ke bidete pospremni Nie nes so M set_avme malku okolu -18 e kaj nas ima sonce so zabi
< Поракaта ја уредил arh_diz RR -- 7.2.2012 14:21:47 >
Мамичка77 внимавај кои продукти јадела кога не може да се искака (морков, ориз , банана) тие работи ја стврднуваат столицата и ние имавме такви маки ама сега се среди. Блазе си ви женски колку сакам и јас да дојдам ама по овие невремиња многу тешко, здравје на следната средба, овде кај мене е како хорор филм , ветер дува корне, снег вее страшноооо
tokmu i toa jadevme ovie dva dena vcera jadese oriz i morkov so puter pret toj den jadese banana i sliva ali epten malku banana za orizot znam deka zapek stvara i bananata ama za morkovot ne sum znaela zatoa i dadov sokce od modra sliva ali ne mozese pak da se iskaka duri sabajle i svariv caj od nane i epten malku pina kako 10gr ne go saka i nego veke i se iskaka malku
Mamicka77 zatoa se pocnuva prvo so zelencuk.MIslam deka mnogu brzas so novi produkti a i puter si dala,mislam deka e seuste malo .Ne go maci dva produkti novi se sosema dovolni nedelno Ajde devojki nisto strasno vee sneg ke se naiknete Narednata godina veke ke bidete pospremni Nie nes so M set_avme malku okolu -18 e kaj nas ima sonce so zabi
pedijatarot mi rece stom ne gi saka da i stavam puter malku, a za zelencukovite kasi i jas se si vikav koga ke imam dete zdravje ke pocnam so zelencuk prvo i ete kako gospod da me zaslepi pak pocnav so ovosni
Луѓе, ај да прашам нешто јас. Носел ли некој холтер? Треба да правам милион испитувања за притисокот, па во четврток ќе ми стават холтер. Можам ли со него да си ги вршам секојдневните активности или треба да се мирува?
Еве сум цело време со главоболки ужасни и приметив една чудна работа. Кога ми е притисокот 150 со 100 (или повисок) супер си функционирам. Ама штом ми се симне до 120 со 70 или 130 со 80 ненормално ми се врти и ми се лоши... Аман веќе, после пораѓање мака мачам со притисокот!
Знам што е, само се прашував дали треба дома да си седам тие 24 часа или слободно да си одам на работа. Зашто цел ден сум на компјутер и на тастатура, па да не ми пречи...
АнаМоли, со холтер треба да ги вршиш секојдневните обврски твои, просечно да се види како ти работи срцето при нормални, секојдневни напори и обврски твои, па според резултатите ќе ти кажат. Инаку, муабетот ми беше... Ај да не ве гњавам со свекрвата, кога си нема човек свои пари, секој све ќе му есапи, ќе му го спомнува и ќе му го качува на глава. Инаку, муабетот ми беше за подароци за Св. Валентин, јас лично ќе го славам Св.Трифун со црвено вино но морам да мислам и на други што очекуваат такви работи. Видов некои печатени рози, како со лична порака по цвеќариве, божем нешто пооригинално од обична роза. Како е низ град по дуќани, све се тоа па тоа подароците? Секоја година е истото кинеско ѓубре за подароци или има нешто ново?
А ти на кого би подарила роза?!?! на мт?! Јас празникот не го почитувам, така да не го ни славам. Годишнина (откако сме заедно) ни е на 11.2 така да тој ден ќе си го прославиме, а 14 може со пријатели и добро вино.
< Поракaта ја уредил Maca RR -- 7.2.2012 18:42:25 >
Не, Маца, како што кажав, јас лично а и ММ го славиме и ќе го славиме Св.Трифун со црвено винце. Него ги има секакви, нали, што мислат дека е претходница на 8 март, ѓоа се што е женско мора да е заљубено, па ајде сега јас да давам необични рози, нали...
dobro utro mamicki jas ova utro najprva na forumov cela nok ne sum spiena od 1h do 3i 30 mila se budese na sekoj pola saat i vo 3i30 koga ja fativ za celoto gorese od temperatura srceto mi zasta cinam cel svet se srusi vrz mene vednas i izmeriv temperatura samo sto go staviv toplomerot vednas na 38,5 se kaci i ne ni cekav da vidam do kolku ke otide i staviv cepce i gi namackav stapalata so senf ja umotav vo kebe se ispoti ja presoblekov i taka poleka ja simna temperaturata i potoa i dadov da spie dodeka ne ja simna ne i dadov oko da sklopi izigravav kako klov ni soba za da ja razveselam da ne zaspie i eve ja sega spie cekam da dojde 8h i da ideme na doktor pa ke vi pisam posle sto se ni kazale noseto i e polno so mrsulcinja i kiva od vreme na vreme cao se citame posle 9 casot
Ајде мамичка77 те чекаме со убави вести. Јас се зафатив со чистење на кујна од вчера и еве денес продолжувам. Историско стана ова чистењево мое. Не ми ги собираше работите, и решив се да прередам оти се нешто на глава ми паѓаше кога ќе отворам некое вратниче . И пак не ме собра па му порачав на мм да ми донесе сталажа со рафтови (метална) и сега ќе редам на неа. Ја загрдив малку кујната ама морам да се сместам некаде, и си викам да наредам на рафтовите кутии(сламени или не знам ќе побарам некои прикладни) па во нив да редам ствари. Фала за кафенцето, го пијам и станувам да работам
Леле, не збори за чистење кујна ако влезеш три дена не те расправаат. И мене истото ме чека од свадбата само набутав све и сега не знам кој ден да се качам и да расчистам и прередам. А си имам и друга мака трудна сум и маж ми не ме остава да се пентарам по шкавчиња во кујната, а стварно ми треба простор морам да се фатам за работа деновиве.
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.