Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Фала ви дечки за честитките! Леле и Никола е нон-стоп со рацерте во уста, можно е и него да му растат тројките. Ама не дава за жива глава да ѕирнам или да го пипнам во устето. Не можам да видам.
Луѓе ,а бе да прашам некој случајно да не имал мали црвенила како капиларчиња испукани на образите за време на бременост. Веќе некое време ги имам ќе ми се изгубат ли или да се консултирам со лекар? Тука сте ми најактивни затоа овде прашувам.
Луѓе ,а бе да прашам некој случајно да не имал мали црвенила како капиларчиња испукани на образите за време на бременост. Веќе некое време ги имам ќе ми се изгубат ли или да се консултирам со лекар? Тука сте ми најактивни затоа овде прашувам.
Anelav mene mi iskoci edno pod okoto duri bev bremena,i eve do den denes ne mi se izgubi..sitno e malecko taka da ne mi smeta nesto posebno
Знае ли некој да ми помогне ? Отворив нова тема Крвна слика за време на бременост ама сум ја ставила кај свадби, дај ако знае некој нека ми каже како да ја избришам или да ја префрлам кај бременост?
Женски добро утро, имајте убава недела. Јас едвај дојдов до работа сабајле, лазев со колата. Вчера еден сељак ми се испречи на пат, врска неам од кај се појави и се лупнав малце во бандера, го искршив браникот и главата ја удрив малце Ајде, секое лошо за две добра викаат, бујрум кафе или чајче
Moderator toa Ane! Pishi si vo prebaruvacot krvna slika vo bremenost i ke ti dade dali postoi vekje takva tema...Pozzz
ИЗВОРНА ПОРАКА: AneLav
Знае ли некој да ми помогне ? Отворив нова тема Крвна слика за време на бременост ама сум ја ставила кај свадби, дај ако знае некој нека ми каже како да ја избришам или да ја префрлам кај бременост?
Женски, чао од мене за денес. Си одам дома, а дома мониторот ми цркна (R.I.P) Се надевам дека ќе стигнам брзо до градинка со сообраќајот... Се читаме утре!
Среќен роденден Везилка се најубавоо.Блонд честито оцената сега ајде да частиш побрзо за диплома кај нас во Велес има многу снегче си врне убавко е многу,ама неможеме да шетаме мн е ладно па од прозорец си гледаме
Vezilka,generacijo moja, pa SREKEN TI RODENDEN Kako se cuvstvuvash so "ovaa brojka"A?Mene me plashi,da bidam iskrena! Aj pozdrav devojki i toplete se po doma na ova studot
Јас само што дојдов на работа, од сабајле сум жива нервозна и депримирана, не ми е денот... Се испокарав со мм, се измрзнав, ми пропуштија чизмите и жива вода сум.
Ама ај ќе помине и тоа.
Јас сега одам да си ставам една инстант супа, ова како оче наш ми стана секое сабајле, што убаво ме топли... Ајде кој е за, право во Кисела Вода!
И за мене може една супа . На диета сум демек...супа јадам овошје и зеленчук и пак не можам да ослабам повеке од 4 кг. Да бев похрабра ке ги купев Slim line gel ама не можам срцево не ми дава ми е страв да не ми се случи нешто, кој ќе ми го гледа детето? Па затоа ги порачав тие од супа од зелка за две недели што се.
И за мене може супа, не сум на диета, треба да бидам ама све си одлагам Иначе денес на работа требаше да дојдам со рибарски чизми а не во патки зш се направив утоппппп, снег до колена имаше пред канцеларија
Либра ќе те чекам да пишеш искуство во темата слабеење во овие таблетите од зелка.јас досега не сум пиела никакви апчиња за слабеење ама овие некако ми фатија око . Женски едвај чекам да ве видам во недела
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.