blond -> RE: Што ни беше муабетот? (15.2.2012 16:21:18)
|
Мамичке, те побарав на фб, те немаше вклучено. Дај стај ја малку свекрва ти да и очитам јас на неа молитва. На кого бе она парталите да си собере? Срамота. Наместо да се труди ако имате вие кавги со мт да ве смирува, она уште толку ве раскарува. Срамотилаци. Не се нервирај. Пред некој период и јас мислев дека мм е против мене т.е на страна на мајка му, ама се испостави дека бил од моја страна, само што не ми го кажувал тоа за да не сум добила крила [sm=jezicek.gif] [sm=smiley36.gif] И ти ако треба да се караш со некој, тоа е со мт. Не се ништо должни твоите да ви даваат пари. Ниту пак неговите. Кој сака нека дава, што дојде добродојде, нели? А тоа како си го облекуваш детето и како го храниш, тоа е твоја и помалку и на мт одговорност. Кажи и на свекрИва ти дека она е баба на Мила, а не мајка.И утре, другиден кога ќе порасне, треба само родителите да ги слуша, а не бабите и дедовците (ова важи и за твоите родители и за неговите). Ајде без нервози [sm=smiley31.gif]. А јас сум супер, еве и јас со свекрва ми се мачам. И објаснувам почетни лекции (допрва за памперс се учиме како да смене) како да го чува Ј кога јас ќе тргнам на работа (а тоа е во понеделник [sm=smiley13.gif] ).
|
|
|
|