RE: Што ни беше муабетот? (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Ikana -> RE: Што ни беше муабетот? (18.2.2012 16:27:23)

kako be da gi umorime pa da zaspijat malce ima li nekoj nacin?!?! Jas oditov na zabar pak, remont pravam na site zabi, plombi itn....Tesko mene!

Felly RR -> RE: Што ни беше муабетот? (18.2.2012 16:44:06)

Pepelaska, честитки за наградата - за пораката за Валентин ли?
Женски, еве за вас по едно чајче за сирување.
[img]http://img4.myrecipes.com/i/recipes/cl/04/01/mint-tea-cl-577318-l.jpg[/img]
И Матеа збеснуваше, ама ја заспав, сега се надевам кога ќе стане ќе биде наспана и помирна.

kikicka -> RE: Што ни беше муабетот? (18.2.2012 19:48:34)

Здраво женски јас таман ја пофалив Л дека е супер демек пу пу да не а подречам АМА.....температурата манифестира со вироза некоја си која нема др.симптоми освен тем и воспалено грло.Ете такаа

Natuska85 -> RE: Што ни беше муабетот? (18.2.2012 22:41:25)

Големи гушки за Леона,што побрзо да оздравите.

Јас инаку се решив конечно да почна да го спремам правосудниот,книгите се спремни на маса ме чекаат,само кој да ги отвори[sm=smiley36.gif].

nadica -> RE: Што ни беше муабетот? (18.2.2012 22:51:14)

поз за Л се надевам дека брзо ќе помине [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley31.gif[/image] 
а натушке ако ја најдеш тајната за отварање на книги те молам кажи ми ја ми треба ИТНО [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Џесика -> RE: Што ни беше муабетот? (18.2.2012 23:04:35)

Ај женчиња добравечер [sm=smiley1.gif] ја онде ја фалам свекрва ми у другата тема, додека она са стране ми го цвикнува нервот со мешање во воспитен процес на син ми... чурам и се тресам моментално, а од што??? па нормално од преќутување[sm=smiley36.gif] дајте сеа една вотка да џапнам, да не барам јадење оти на нервна база гуде се напраив [sm=jezicek.gif]

nadica -> RE: Што ни беше муабетот? (18.2.2012 23:20:32)

[image]http://www.thefiftybest.com/content/wine/the_wine_detective/images/vodkas2008.jpg[/image]

повели мила и јас т иправам друштво

Andriance -> RE: Што ни беше муабетот? (18.2.2012 23:26:36)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Јас инаку се решив конечно да почна да го спремам правосудниот,книгите се спремни на маса ме чекаат,само кој да ги отвори[sm=smiley36.gif].

Eh Natushke..jas eve cela nedela se tokmam da pocnam so magisterskata....epten ja zavlekov..ama epten...ako ne ja sredam do juni..posle mislam deka ic nema da sredam..ajde zaedno moze kje ni trgne a???

Snowhite RR -> RE: Што ни беше муабетот? (19.2.2012 8:45:59)

Good morning bitches![sm=smiley36.gif]
Ајде која ќе почести кафе или чај шо да е

Viktori -> RE: Што ни беше муабетот? (19.2.2012 8:53:33)

Јас сум тука, бич! Еве од мене комплет [sm=smiley36.gif]

[img]http://www.gmagazine.com.au/files/imagecache/node/features/tea_coffee.jpg[/img]

Палешка РР -> RE: Што ни беше муабетот? (19.2.2012 8:55:22)

[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]

И оваа бич ќе земе кафе [sm=smiley36.gif]

Snowhite RR -> RE: Што ни беше муабетот? (19.2.2012 9:01:35)

Јас пиев кафе, сега ќе си земам чај

Инаку фразава ја превзедов од Петар (Петар за појадок и пауза). Го слушам секое сабајле на Метрополис
П.С. Јас па си реков да не се навредите, па да појаснам[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Viktori -> RE: Што ни беше муабетот? (19.2.2012 9:02:31)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
каква навреда бре [sm=smiley36.gif], можеш и во мидл нејм да ни го ставиш ако сакаш [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Snowhite RR -> RE: Што ни беше муабетот? (19.2.2012 9:12:43)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Јас кога ќе ми рече некој лоша си, му велам фала за комплиментот[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Инаку во недела слушам Соул рели на антенна5, ако не сте ја слушале емисијава пуштете, ептен е јака, водител е Раде Врчакоски (татко му на Врчак) и ептен е забеган човекот. Секоја недела од 9-10 наутро

П.С. Како ги испофалив радијава од посабајле[sm=jezicek.gif]

kikicka -> RE: Што ни беше муабетот? (19.2.2012 9:26:21)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Добро утро бичис и од мене. Јас се наспав ,подобро и е на Л. од сирупот и фала богу се наспавме колку толку. Ај наздравје кафето моево е при крај. Недела убаво времето надвор сонце уште од 8 саат има.
Кога сме кај радијата на антена посебно од 14 часот ми е најубаво неделно возење со антенна мислам дека се викаше ептен ми чил .

Snowhite RR -> RE: Што ни беше муабетот? (19.2.2012 9:30:48)

Да, да кикичка и јас порано стално во сабота и недела слушав тоа време антена имаше чил аут музиче, ептен релаксирачко. Сега некако тоа време немам баш пристап до радио или сум зафатена со други активности

kikicka -> RE: Што ни беше муабетот? (19.2.2012 9:34:46)

EEEEEEE тоа е сноувајт нема време богами!

Natuska85 -> RE: Што ни беше муабетот? (19.2.2012 9:35:57)

Сноувајт Раде Врчаковски е Врчак уствари, а и не ми се верува татко му да води емисија доктор е човекот,колку јас што знам[sm=smiley36.gif]. Инаку да ви се пофалам синоќа откако ви пишав се исклучив и почнав со учење[sm=bravo.gif]. Имав дремнато преку ден и останав до 1 читав.Многу си се радувам дека конечно почнав,па како ќе терам видече мо[sm=smiley1.gif]. Надица,Андрианче ајдее ви пуштам стимул и на вас за учење.Мислам и на Кикичка дека и треба а?[sm=smiley36.gif]

Убаво времето денес,ќе шетате негде?

Felly RR -> RE: Што ни беше муабетот? (19.2.2012 9:57:27)

Вака од дома стварно изгледа убаво времево, само да стане мм (беше трета смена) и може некаде да шетниме, веќе ни се здосади на сите само дома.

kikicka -> RE: Што ни беше муабетот? (19.2.2012 10:08:04)

Сноувајт Раде Врчаковски е Врчак уствари, а и не ми се верува татко му да води емисија доктор е човекот,колку јас што знам[sm=smiley36.gif]. Инаку да ви се пофалам синоќа откако ви пишав се исклучив и почнав со учење[sm=bravo.gif]. Имав дремнато преку ден и останав до 1 читав.Многу си се радувам дека конечно почнав,па како ќе терам видече мо[sm=smiley1.gif]. Надица,Андрианче ајдее ви пуштам стимул и на вас за учење.Мислам и на Кикичка дека и треба а?[sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif] Епа значи се изнасмеав од сабајле ако вчера плачев денес ке се смеам [sm=smiley36.gif] Леле сноувајт ти тргна денов со врчак и татко му : Натушка не да ми требаа леле готово дојде време за полагање.

Snowhite RR -> RE: Што ни беше муабетот? (19.2.2012 10:09:46)

Леле Раде сум пишала, Миле Врчакоски, не знам дали е доктор ама тој ја води емисијава и закон е

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

Вака од дома стварно изгледа убаво времево, само да стане мм (беше трета смена) и може некаде да шетниме, веќе ни се здосади на сите само дома.

Го видов Фели мт сабајле кога си идеше (јас па одев на работа, спиевме кај мајка ми сношти и затоа по иста улица се сретнавме) и се подзамислив никогаш во животот не сум работела трета смена, којзнае како е си реков, поубаво да не знам а?[sm=smiley1.gif]

Felly RR -> RE: Што ни беше муабетот? (19.2.2012 10:13:12)

Па и поубаво да не знаеш, сега спие и ми рече во 10:30 да го разбудам, да го искористел денов, а уствари ако го разбудам тогаш па нема да биде наспан. Вака ќе го оставам да спие, до кај 12, па после пола ден пак има.

temjana -> RE: Што ни беше муабетот? (19.2.2012 10:16:55)

охоохохох Натушке со среќа со правосудниот. Мм кога го спремаше година дена мислам дека не се видовме како што треба а кога ќе се видевме се каравме бидејќи беше нервозен[sm=smiley13.gif]
Ајде добро утро убавици, што убаво сонце огреало надвор за мерак. Давајте по едно капучино со повеќе млеко и еве ви по една гушка од мене[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

AnnaMolly RR -> RE: Што ни беше муабетот? (19.2.2012 10:21:22)

Еве од мене едно екстра млечно капучино! Јас си го поправив компјутерот и сега си имам интернеееееееееет!

[image]http://www.hookah-shisha.com/hookahlove/wp-content/uploads/2008/05/cappuccino.jpg[/image]

Natuska85 -> RE: Што ни беше муабетот? (19.2.2012 11:03:11)

Ана моли како сте се оправивте ли? Ај од утре натаму ве чекаме некој ден. Јас сега го успав [sm=duda.gif], мм отиде да пазари па јас да зирнам што има и пак седнувам на книга додека стане [sm=duda.gif],а после одиме да го искористиме сонцето [sm=bravo.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  90 91 [92] 93 94   Следна страница >   >>