Snowhite RR -> RE: Што ни беше муабетот? (19.2.2012 10:09:46)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR Сноувајт Раде Врчаковски е Врчак уствари, а и не ми се верува татко му да води емисија доктор е човекот,колку јас што знам[sm=smiley36.gif]. Инаку да ви се пофалам синоќа откако ви пишав се исклучив и почнав со учење[sm=bravo.gif]. Имав дремнато преку ден и останав до 1 читав.Многу си се радувам дека конечно почнав,па како ќе терам видече мо[sm=smiley1.gif]. Надица,Андрианче ајдее ви пуштам стимул и на вас за учење.Мислам и на Кикичка дека и треба а?[sm=smiley36.gif] Убаво времето денес,ќе шетате негде? Леле Раде сум пишала, Миле Врчакоски, не знам дали е доктор ама тој ја води емисијава и закон е ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR Вака од дома стварно изгледа убаво времево, само да стане мм (беше трета смена) и може некаде да шетниме, веќе ни се здосади на сите само дома. Го видов Фели мт сабајле кога си идеше (јас па одев на работа, спиевме кај мајка ми сношти и затоа по иста улица се сретнавме) и се подзамислив никогаш во животот не сум работела трета смена, којзнае како е си реков, поубаво да не знам а?[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|