RE: Тетоважа посветена за децата! (Целосна верзија)

Форум >> [Бебе] >> Разговори на родители

Порака

Martins mom -> RE: Тетоважа посветена за децата! (16.10.2011 15:32:59)

Да! Би го тетовирала името на син ми!!!

andrej4ee -> RE: Тетоважа посветена за децата! (17.10.2011 17:20:42)

sekoj si ima razlicen vkuss ...
jas na primer bi sakala samo prvata bukva od imeto A da ja iztetoviram posto jas se vikam ana i sin4eto andrej taka so zadovolstvo bi napravila edna tetovaza..
luci supper ti e tetovazata coollll [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Teonicka -> RE: Тетоважа посветена за децата! (18.11.2011 19:31:05)

I jas bi sakal da go istetoviram imeto na moeto dete:)))Mislam nema nisto loso vo toa sekoj ima razlicni pogledi okulu toa.

TattooCat -> RE: Тетоважа посветена за децата! (19.11.2011 17:51:31)

Супер ... јас имам тетовирано луѓе кои сакаат портрет од бебето на раката :) Прекрасно изгледа :)

Админ: Надворешни линкови не се дозволени!

kikicka -> RE: Тетоважа посветена за децата! (19.11.2011 18:49:17)

Тату кат а од каде си? постави ја само сликата од тетоважата

rina13 -> RE: Тетоважа посветена за децата! (19.11.2011 18:51:20)

da mozes da stavis sliki i da ni pratis pp so brojce adresa,jas kaj i da e ke se tetoviram..

TattooCat -> RE: Тетоважа посветена за децата! (14.12.2011 0:44:14)

Od Bitola sum i vo Bitola mi e studioto locirano ..

TattooCat -> RE: Тетоважа посветена за децата! (14.12.2011 0:46:25)

bi vi pustil sliki, no ne znam kako da gi postavam ovde

arh_diz -> RE: Тетоважа посветена за децата! (14.12.2011 12:08:52)

Jas sum protiv tetovaza ,Ne mi se dopaga . Nikogas ne bi napravila tetovaza na svoeto telo.Deteto go nosam vo srce , nemam zosto da se saram po telo

Martins mom -> RE: Тетоважа посветена за децата! (14.12.2011 13:21:13)

Aaaa mm vo nedela se zakaza za tetoviranje, ke go tetovira imeto i datata na ragjanje na Martin[sm=smiley1.gif]

kikicka -> RE: Тетоважа посветена за децата! (14.12.2011 15:41:25)

Јас уштене сум закажалами фуфка бреееееее ама утре ке ја прашамкозметичарката кајнеа доаѓа еден па да се дог се надевам дека ке имам наскоро

bombica -> RE: Тетоважа посветена за децата! (14.12.2011 19:23:01)

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR

Jas sum protiv tetovaza ,Ne mi se dopaga . Nikogas ne bi napravila tetovaza na svoeto telo.Deteto go nosam vo srce , nemam zosto da se saram po telo

potpis

vickyy -> RE: Тетоважа посветена за децата! (14.12.2011 20:26:01)

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] i ja sakam da go istetoviram imeto na moeto [sm=duda.gif] ama mm ne mi dava da se tetoviram,on e mnogu protiv [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

*Elena* -> RE: Тетоважа посветена за децата! (16.3.2012 17:21:47)

Mene sega ova mnogu mi se uvrte vo glava, znam i kade sakam, samo nemam idea kako da izgleda, dali celo ime, samo bukva i sl...

kikicka -> RE: Тетоважа посветена за децата! (16.3.2012 18:17:53)

Уште не е дојден тој ден....неможам да си најдам време за да отидам![sm=smiley13.gif]
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka

Јас уштене сум закажалами фуфка бреееееее ама утре ке ја прашамкозметичарката кајнеа доаѓа еден па да се дог се надевам дека ке имам наскоро

AndreaS -> RE: Тетоважа посветена за децата! (16.3.2012 23:34:54)

Ne mi se svigaat tetovazite na Vida i Luci, pred se zasto se golemi, premnogu primetlivi.
Poveke sakam sitni, nezni tetovazi. Ama ne za sebe. Jas licno ne bi se tetovirala od pricina sto izbegnuvam tretmani na kozata, strogo sum protiv tetoviranja, solariumi, razno-razni kozmeticki intervencii itn.

AnnaMolly RR -> RE: Тетоважа посветена за децата! (24.7.2012 9:42:41)

Мене БАШ ми се допаѓаат тетоважите на Луци и на Вида.

По препорака на Луци, вчера бев во едно тату-студио. Каква убава тетоважа ми нацрта дечкото, просто не ми се верува дека во рок од 60 секунди додека разговаравме околу деталите на лист веќе ја имаше нацртано цела тетоважа со сенки и се по ред. Изгледа му дојде интересно оти на кирилица сакам да го пишува, ми рече дека ова му е прва тетоважа што ќе биде на кирилица [sm=smiley36.gif]

Откако ќе се вратиме од одмот ќе го тетовирам името на син ми на врат и едвај чекам!

niki -> RE: Тетоважа посветена за децата! (24.7.2012 10:21:14)

Mnogu dolgo razmisluvam na ovaa tema. Sakam tetovaza no neznam sto.
Imeto na deteto so datum na raganje me asocira na zigosuvanje, dveve sliki od tetovazi na temava posebno ne me privlekuvaat, nekako se gleda deka se samo tehnicki napraveni, onoj koj tetoviral ne pokazal umetnicki afiniteti vo iscrtuvanjeto.
Tetovazata e umetnicki izraz, bi trebala da simbolizira nesto a onoj koj tetovira za da bide uspesen treba da ima talent za crtanje.
Ne bi se tetovirala kaj bilo koj, i koga ke se odlucam toa da go napravam, patem i mm saka i verojatno eden den nesto zaedno ke napravime, spremna sum da platam dobro, no ocekuvavm slikata sto ke ja nosam na sebe da bide sovrsena.

Џесика -> RE: Тетоважа посветена за децата! (24.7.2012 10:56:10)

Не сакам тетоважата што би ја имала да биде асоцијација за син ми, зошто планирам и ќерка да имам, а не планирам две тетоважи [sm=smiley36.gif] така да или би тетовирала нешто што апсолутно нема да ми ги двои децата, или ќе асоцира на двете, или на ниедно

Barbicki2 -> RE: Тетоважа посветена за децата! (24.7.2012 10:58:19)

jas imam tetovaza na grbot gore so 3 cveta,dvata se za moite dve deca,a edniot bi sakala nekogas ako dade gospod da imam uste edno dete i za nego ke bide namenet [sm=smiley1.gif]

Beatris -> RE: Тетоважа посветена за децата! (24.7.2012 11:23:36)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР

Не сакам тетоважата што би ја имала да биде асоцијација за син ми, зошто планирам и ќерка да имам, а не планирам две тетоважи [sm=smiley36.gif] така да или би тетовирала нешто што апсолутно нема да ми ги двои децата, или ќе асоцира на двете, или на ниедно

Како на пример Боривајна [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Е баш ќе ти личи! [sm=jezicek.gif]

meU87 -> RE: Тетоважа посветена за децата! (24.7.2012 11:35:44)

За оние кои се љубители на тетовиажи незамисливо е да имаат неколку, а да немаат пак некоја која потсеќа на нивните деца. Си знам по маж ми. Тој има пет тетоважи и дете од претходниот брак ,па беше незамисливо да нема нешто што ќе го потсеќа на тоа. Така на рацете од внатрешната страна , над самата дланка има почетна буква од името. Не е обична буква, онака истилизирана е.
Сега сакал да стави уште една тетоважа ,некако испреплетена со мојата прва буква и на бебушот што го чекаме, но јас се побунив со ставот, зарем мисли азбука да се прави. Ако сака нека ја стави буквата на детето, мојата нема зошто да ја става.
Јас лично порано премногу сакав тетоважи, но сега мислам дека не би можела да се тетовирам. Инаку не ми се свиѓа кога е напишано цело име, посебно не ако е големо.

*Elena* -> RE: Тетоважа посветена за децата! (24.7.2012 12:43:58)

ИЗВОРНА ПОРАКА: *Elena*

Mene sega ova mnogu mi se uvrte vo glava, znam i kade sakam, samo nemam idea kako da izgleda, dali celo ime, samo bukva i sl...

Jas dobiv i idea kako bi sakala da izgleda, t.e vaka zvuci mnogu ednostavno, ama ako uspeam da napravam sovrsen otpecatok od raceto ili nodzeto na moeto since, bi sakala da go istetoviram pozadi gore na rbetot, malku podole od vratot ili pomegu pleskite, normlano kaj dobar tatoo artist, a poznavam poveke takvi. Sega ke mu dadam i sloboda na umetnikot da si poigra so tetovazata pa dokolku mi se dopadne moze i da ja ukrasime so nesto plus , ili da ja smestam na posoodvetno mesto [sm=smiley36.gif]
E sega koga ke se resam da go napravam ova...[sm=zmeden.gif]

Дац татко на КИКИ -> RE: Тетоважа посветена за децата! (26.7.2012 14:55:57)

Masko sum ama nema vrska

HRISTIJAN se vika sin mi

ama jas ke se tetoviram X
eve link
http://www.ridextr.com//images/X-bg-dark.jpg

a samo jas ke si znam so mi znaci 4112

kikicka -> RE: Тетоважа посветена за децата! (26.7.2012 15:11:30)

ЕЕ ако си машко де...нас ни фалат мажи овде на форумот да спрочитаме и машко мислење некогаш. Добредојде на Рингераја се надевам дека ке имаш пријатнА ДРУЖБА!!!

Страница: <<   < Претходна страница  1 [2] 3 4   Следна страница >   >>