RE: Тетоважа посветена за децата! (Целосна верзија)

Форум >> [Бебе] >> Разговори на родители

Порака

kikicka -> RE: Тетоважа посветена за децата! (26.7.2012 15:13:57)

Инаку мојава тетоважа уште не е истетовирана сенадевам дека во Ск ке закажам сега за ОЗБИЛНО и ке сторам работа.

Дац татко на КИКИ -> RE: Тетоважа посветена за децата! (27.7.2012 11:39:27)

A koe ime bi go stavila?

Sto se odnesuva do maskite

ZNaes kaj nas seuste vladee macho balkanskoto dvizenje.Be a man

Amakako maz teba da gi prifatis i roditelskite obvrski.

Eve jas si zemav 4 dena slobodni za da bidam so KIKI vo bolnica

i potpolno ja razbiram zena mi koe ja trpi makata 6 meseciskoro 7

kikicka -> RE: Тетоважа посветена за децата! (27.7.2012 13:08:00)

Нема врска зависи кој како си го сватил животот. На пример мм исто мнгоу ми помага околу малата,двајца се родители не е еден.
Да не бидеме офтопик...планирам името на мојата пуфла да го истетовирам на дланка од страна па сега кога ке биде тоа незнам ама знам дека ке ја имам. А што се тиче за друго дете здравје кога ке дојде и тоа ке го тетоврам.

Maca25 -> RE: Тетоважа посветена за децата! (29.7.2012 10:25:05)

Јас ќе си истетовирам маче. Ќе ме потсетува на моево маченце дома, а и на себе.[sm=smiley1.gif]

Cipi Ripi -> RE: Тетоважа посветена за децата! (18.10.2012 23:04:12)

Ја излистав темава цела пошто сакам да го тетовирам името на син ми. Ај да прашам прво, кикичка и Анамоли, се истетовиравте ли?
Луци ако може по пп информација за тетовирачот и бројче.

Luci -> RE: Тетоважа посветена за децата! (19.10.2012 8:38:27)

Ти пратив ПП

alkica -> RE: Тетоважа посветена за децата! (19.10.2012 8:55:40)

dobro utro zenski.moja tema e ova.jas sum veke istetovirana na desnata raka prema dlankata bukvite na dvete kerkicki i mazot mi,rakopisno A,M,G.izgleda prekrasno i gorda sum na nea.gi poddrzuvam site sto sakaat da go napravat toa.poz.do site.

Pepelaska * -> RE: Тетоважа посветена за децата! (19.10.2012 8:57:52)

Не обожавам тетоважи и некои големи не ми се воопшто убави, ако некогаш се премислам би било само една мала буква ,

MacenceEna -> RE: Тетоважа посветена за децата! (19.10.2012 22:58:28)

Mojot soprug go istetovira imeto na bebeto i moeto na rakata [sm=smiley36.gif] koga se porodiv posle 2 dena :)
Isto i jas bi sakala edno tetovazice so imeto ne bebeto ama uste ne se osmeluvam [sm=smiley22.gif]

kikicka -> RE: Тетоважа посветена за децата! (20.10.2012 9:31:18)

Ципирипи не сум сеуште истетовирана , мм ми кажа за некој во бињаковец што тетовирал ама незнам дали сеуште е таму? Знае некој?

Luci -> RE: Тетоважа посветена за децата! (20.10.2012 9:36:59)

Скин Арт се вика салонот и ваљда сеуште е во Буњаковец. Иначе тој ми ја правеше првата тетоважа и иччч не сум задоволна, ама од тогаш поминаа 12-13 години па до сега сигурно се усовршил[sm=smiley1.gif]

AnnaMolly RR -> RE: Тетоважа посветена за децата! (20.10.2012 14:07:24)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Cipi Ripi

Ја излистав темава цела пошто сакам да го тетовирам името на син ми. Ај да прашам прво, кикичка и Анамоли, се истетовиравте ли?
Луци ако може по пп информација за тетовирачот и бројче.

Уште не! Никако да одвојам пари за тоа. Инаку, дефинитивно ќе се тетовирам. Буквата Ф на кирилица на грбот, кај вратот поточно.

Cipi Ripi -> RE: Тетоважа посветена за децата! (20.10.2012 14:31:44)

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Уште не! Никако да одвојам пари за тоа. Инаку, дефинитивно ќе се тетовирам. Буквата Ф на кирилица на грбот, кај вратот поточно.

Ќе завршиме јас и ти заедно некој ден кај тетовирачов на луци[sm=smiley36.gif]

Џесика -> RE: Тетоважа посветена за децата! (20.10.2012 15:01:19)

Викајте кога ќе одите [sm=smiley1.gif]

Ikana -> RE: Тетоважа посветена за децата! (20.10.2012 15:14:22)

Се мислев долго време дали да си направам тетоважа со името на бебето, но кога почина другарка ми, приметив на една од сликите дека на рамото го имаше истетовирано името на ќерка си со огромни букви и ми дојде жал и многу морбидно и затоа се откажав од таа замисла.

Инаку, како што поминува времето, се помалку и помалку ми се допаѓа таа идеја. Башка што требада пазиш пред тебе да ти ја одмота иглата, зашто користат и употребени игли, па не е ретко и некој после тетовирање хепатит да закачи.

kikicka -> RE: Тетоважа посветена за децата! (20.10.2012 15:41:06)

Јас баш ке прашам колку би коштала една мојата тетоважа, е сега друга мисла што ми се разврти во главате етоа што ако ја се тетовирам на местото каде што сакам , во иднина ке ми смета да речеме во кариерата( правник нели де) ако се оствари , и сега размислувам да ја ставам некаде каде што нема да се гледа. Инаку дефинирав што точно ке тетовирам покрај името на керками ке го тетовирам и името на мм , и плис ако имам храброст уште нештоо ми иде на ум [sm=smiley36.gif. па ке видиме колку ке се исполни кажаното.

Cipi Ripi -> RE: Тетоважа посветена за децата! (20.10.2012 15:46:01)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР

Викајте кога ќе одите [sm=smiley1.gif]

Обавезно.

Кикичка кажи ни кога ќе прашаш за цена. Луци ми кажа за нејзинава околу 1500-2000 денари. Мене ми е ок цената, само јас сеуште немам одлучено каде да се тетпвирам.

Ikana -> RE: Тетоважа посветена за децата! (20.10.2012 16:02:17)

Е добро бе Кикичке ти нема на лице да се тетовираш, па да ти смета во кариерата[sm=smiley36.gif]
Башка сега има кампања на интернационално ниво, за да се прифатат тетоважите на работното место. Таман ќе ти дојде! [sm=smiley36.gif]

Ако сакаш добра тетоважа, иди кај Симон...најдобар е. Цени - прифатливи. Припази само на иглите, мада он стерилизира се....ама ти пак очите отворени пред тебе да ти ја отпакува иглата.

kikicka -> RE: Тетоважа посветена за децата! (20.10.2012 21:29:30)

хахахах Икана бре јас кога ке одам да се тетовирам, ке те викнам и тебе , ти ке бидеш задолжена за тоа иглите да ги провериш дали е се стерилно[sm=smiley36.gif] Може а ?

Maca25 -> RE: Тетоважа посветена за децата! (20.10.2012 21:40:19)

ајде да одиме групно на тетовирање кај Симон, Икана ќе биде мед. лице задолжено за хигената на иглите, а ние може и некој попуст да фатиме. [sm=smiley36.gif]

lilicka -> RE: Тетоважа посветена за децата! (20.10.2012 22:30:39)

Женскии стајте ме и мене во групава за тетовирањее.....мож некој попус ќе добиеме вака групно жени[sm=smiley2.gif]

rina13 -> RE: Тетоважа посветена за децата! (21.10.2012 17:43:28)

jas zdravje nareniot mesec ke se tetoviram,ne bi go stavila imeto na detevo posto ne mi e ubavo site da znaat sto znaci,ke go istetoviram znachenjeto na nejzinoto ime na rebrata stranichno horizontalno, taka da osven na plaza nema kade da mi se gleda.

Ikana -> RE: Тетоважа посветена за децата! (21.10.2012 17:49:16)

Морееее над глава ќе му стојам, има пред мене да вади амбалажи...нема лабаво со такви типови!!! Па и попуст групен ќе даде, ич не се секирај Кикичке [sm=smiley36.gif]

kikicka -> RE: Тетоважа посветена за децата! (21.10.2012 18:04:58)

Озбилно да му се јавеме на типот и да му кажеме: Слушај батка 5 жени да тетовираш и плис попуст , дефинирај цена! [sm=smiley36.gif]

Ikana -> RE: Тетоважа посветена за децата! (21.10.2012 18:44:01)

Па и кога ќе не види сам ќе си рече[sm=smiley36.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  1 2 [3] 4   Следна страница >   >>