Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Ringeraja definitivno!Tuka ne bi mozela da pravam bilo kakva sporedba so fb zatoa sto rr ima magija koja treba da se pocustvuva iako na momenti virtuelna mozam slobodno da kazam realna. RR-semejstvoto e prikazna bez kraj!
Откако се зачленив на РР прво идам овде па на ФБ а за корисно на ФБ стварно нема ништо корисно само што таму имам многу пријатели со кои не можам во живо да комуницирам па мора и таму се уклучувам а РР станаува поинтересна некако
Potpis! Mnogu cesto i zaboravam da se vklucam na facebook po cel den, a i ako se vklucam samo od navika voopsto ne ni poglednuvam
неспоредливи се двете неста. На Фб имам работа, цлен сум во две фондации, па морам да постирам таму, секако и редовно да се информирам за се. РР е тука за да ми помогне за Дамјан и а споделиме мисленја. Сепак, моите прјатели се на фб и јас поцестжо сум таму
Денот ми почнува со РР и ФБ и исто така и ми завршува, задолжително кога легнувам навечер се уклучувам од мобилниот да видам што има, така да, јас сум и за двете
фб ни е забранет на работа така да евентуално пред спиење набрзина ќе видам што се случува таму. Рр ми е цело време уклучена дур сум на работа, ионака сега сеуште немаме работа, па помеѓу паузите од пишување набрзинка разгледувам низ форумите
Fb koristam za da vidam koj, akde sto ima novo, sliki, kontaktiram so priateli,rodnini nadvor od Mk., dokolku pak RR obavezno dodeka sum na rab a i doma pred legnuvanje, prebaruvam se sto me interesira hrana, meni,recepti, ortopedi..sekogas koga sum vo nekakva dilema okolu nesto citakm po stranive i nema sto nema
konceptot na fb e razlicen od toj na RR na fb proveruvam koj koga ima rodenden igram odvreme navreme igricka.. na rr e sosema drugo dobivam poinakov tip na informacii, prasuvam ona sto me interesira :)))