LoveableMe RR
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: bucko mal RR Facebook zakopa mnogu drugi raboti ne samo forumite.Zakopa brakovi,prijateli,citanje knigi,igrani igri I mnogu drugi raboti........ .....odnesuvanjeto na fb-prijatelite.Te pokanuvaat za prijatel,ti udiraat lajkovi pa sleduva privatna poraka.Ako ne se zadovolni od nachinot na koj ke mu vratam na pp,lajkovi veke nema I posle sleduva status,,nikoj nema koga ti e najteshko'''''''''''''''' I na kraj te brishe...........................Zatoa ke kazam I toa malku vreme sto go imam ke go koristam za nekoja korisna inf..... na Ringeraja sigurno ke najdam mnogu pokorisni inf. otkolku na fb. ......Isto taka na fb ima mnogu karanje,navreduvanje-ochigledno na nas makedoncite toa ni e zabovno.Jas sum chlen na dve stranski grupi,seuste takvi pogrdni zborovi ne sum videla.Tie zborovi izleguvaat od zeni majki na maloletni deca.Strasno..... Na momenti se stramam sto sum zensko Лелее што читам бре, аман, јас сум среќна што не сум член на ниеден од тие форуми нит сакам да бидам, ајде бре па кај што е јавно и сите те знаат, па уште да пишуваш и да се караш, што има по светов сешто значи. Јас Фебјсбук го разбирам исклучиво за комуникација со луѓе кои не живеат тука се во странство и кои не ги гледам често, да знам што им се случува, како се, па да видам фотки.....мислам дека се изгуби приватноста и дефинитивно народов побудале не знае што објавува и што прави со фејсбуциве, така што јас за дискусија и размена на мислења не ја давам РР за ниедна друга социјална мрежа и она што го дибив како совет, искуство, го нема никаде на друго место. I love RR