Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Што најмногу мразите да работите по дома? 23.10.2012 22:46:24
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR
Миење садови,едвај чекам машина да купиме и редење чорапи ааааааааа никако да ги погодам нонстоп на крај некој распар ми останува
Миењето садови е веќе моја историја .па и чорапите веќе не ми се проблем.Сега највеќе мразам да пеглам нашите и така и така ама кога ќе дојдат на ред на аааа нема крај..... .Имам огромна желба да измислат некое роботче за пеглање
RE: Што најмногу мразите да работите по дома? 23.10.2012 23:21:59
Џесика
Мене пеглањето и диплењето ме релаксира, обожавам... ама затоа шпорет да чистам не да не можам... одвратно ми е, ми иде да викнам жена само за шпорет чистење...
RE: Што најмногу мразите да работите по дома? 24.10.2012 9:30:32
Mihaela 2010
I jas nemam problem so peglanjeto,bas mi e zabavno ,nemam problem so cistenje,samo mi treba vreme,i da sum sama,si pustam muzika i si teram...edinstveno sto me nervira e koga sitnite delovi od igrackite na M treba da i gi sobiram,lele mi se kreva kosata...A da i jas ko Dzesika,plotnata uzasno me nervira da ja cistam,pa toa bre iscistija,za eden den pak damki,fleki se poznavaat..e toa me nervira
RE: Што најмногу мразите да работите по дома? 11.3.2013 18:19:42
Lacrymosa
Најмногу мразам да бришам прозори. Ги имам еден куп и ако се згрешам да ги избришам утредента обавезно врне, па така после се лепи прашина на нив и за два дена изгледаат како никад крпа да не виделе
RE: Што најмногу мразите да работите по дома? 11.3.2013 18:31:46
Maca25
Во последно време многу работи не сакам да ги правам низ дома. Ич не ми се прередуваат плакари и не ми се пегла...и не ми се брише прашина..ама што се мора се мора
RE: Што најмногу мразите да работите по дома? 11.3.2013 18:39:00
niki
mrazam da cistam mrsnotii imam star sporet, denes mm mi go pomesti da go iscistam od stranite i pozadi sreka sto go imam parocistacot pa taka go glancav bez da pipkam so race inaku ne bi go ni cistela
RE: Што најмногу мразите да работите по дома? 9.4.2014 1:58:42
Defne90 RR
Дефинитивно најмногу мразам да пеглам.Абе ми се обраќаат цревата во стомакот од нервоза кога ќе го видам купот со алишта.А најомразени ми се кошулите.Значи ми се чини дека било што можам да работам ама да пеглам...целата се полнам со нервоза додека да завршам.
RE: Што најмногу мразите да работите по дома? 22.5.2014 15:58:51
Mila mamicka
Јас сега ќе излезам многу домаќинка, ама стварно нема нешто од домашните работи што мразам да ги правам. Со чистењето ја трошам цела негативна енергија, и многу добро ми доаѓа. Си пуштам музика, или тв, и си чистам со песна. Е сега, не сакам да готвам. Не дека мразам, ама не ми е омилена активност. Среќа што сум во заедница, па сеуште готви свекрва ми, која пак обожава да готви по цел ден, и со неа сме добитна комбинација, она готви, јас мијам садови и така.
RE: Што најмногу мразите да работите по дома? 22.5.2014 19:14:44
Dilina
Имам периоди кога сакам се да направам, и да исчистам и да пеглам и да перам и да готвам,..... АМААА затоа има и периоди кога се да се распаѓа нишшто не ме поместува од кревет :)