Natasa981 -> RE: Во која градинка? (10.9.2012 21:54:42)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Lara2224 lugje dali nekoj nosi dete vo jasli vo Pcelka 1? Toa tamu e ludnica! Decava po cel den se vo krevetcinjata i ni igracka nemaat ni nisto... baska site se zaedno vo edna soba. Ima samo uste edna zanimalna i tamu pogolemkite si igraat si peat, a ovie gi zatvorile vamu i samo edna vospitacka sedi so niv i uste im se dere "dosta places veke!!!" ne znam sto da pravam. Sin mi e 13 meseci ama odi, kazuva po nesto, si igra so sto ke mu dades, posle si gi sobira igrackite prakrasen e... A vamu zatvoren vo krevetce i po cel den place..... Gi zamolivme da go pustat da si igra kaj pogolemkite (nekoi se i kolku nego ama podolgo odat vo gradinka) vika ne moze dodeka da se navikne mora vaka.... A kako da se navikne koga nikogas prethodno ne bil zatvoren vo krevetce?!?!?!?!? _____________________________ * you are my hearthbeat * Neznam , navistina neznam mozebi e do hormonive moi, ama jas zaradi ovoj post veke 3 dena placam bez prestan..Nikako ne mi se trgnuva od pred oci slikata na bebe od 8-9-10 meseci staveno vo krevetce i place do zajduvanje,a vospituvackata nadr**na mu se dere da prekine. Znaci veke tri dena uzas me obzema ,lugje veruvajte nemozam da spijam od sto mi e tesko koga ke se setam. A moeto bebe ne e vo gradinka,go cuva majka mi, sreka moze da go cuva..Da ne me sfatite pogresno, vo red se gradinkite, jas sum za gradinka, ama bebe tolku malecko..uff neznam veke sto sakav da kazam.Razbiram jas se, treba da se raboti, treba nekoj da go cuva deteto, doma nema koj, gradinkite se dostapni,ne sekoj moze da si dozvoli zena da zeme za cuvanje,ama ova sto go slusam za bebinjata vo jasli stvarno me vadi od kozza. I od poveke strani slusnav vakov muabet, eve sega i na RR, Lara bas za toa pisala.Prasav edna majka koja go ostavila vo gradinka bebeto od 9 meseci , vikam kazzi sto pravat tamu cel den, sigurno im e interesno , a ona mi vika ehh sto da pravat, placat po cel den zatvoreni vo krevetce ,placat dur ne zaspijat. Vo ist moment dzigerov me presece, jas neznam stvarno veke imaat li dusha tie zeni sto rabotat u gradinkite ili nemaat. Izvinete ako ne bese sodrzinski postov moj.
|
|
|
|