Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Вашето моментално расположение низ песна 30.7.2010 1:42:02
Viktori
Pride-U2
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Вашето моментално расположение низ песна 9.8.2010 11:52:29
Bitolcanka
КЛИК
_____________________________ It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
RE: Вашето моментално расположение низ песна 9.8.2010 19:55:12
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka КЛИК i jas isto taka
RE: Вашето моментално расположение низ песна 25.8.2010 13:54:51
Палешка РР
За сите кои сакаат тагата да ја претворат во слобода и среќа КЛИК
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Вашето моментално расположение низ песна 25.8.2010 14:05:29
Тања РР
Eве нешто и од мене. За Џоле сум расположена денес. Клик
_____________________________ There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
RE: Вашето моментално расположение низ песна 25.8.2010 14:22:35
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка За сите кои сакаат тагата да ја претворат во слобода и среќа КЛИК
RE: Вашето моментално расположение низ песна 9.9.2010 23:47:51
biljanaM
http://www.youtube.com/watch?v=7BAtYzu5xtA
< Поракaта ја уредил biljanaM -- 9.9.2010 23:48:26 >
_____________________________ Ил смо само ту због рамнотежа меџу звездама.....
(Одговор на членот Enika )
RE: Вашето моментално расположение низ песна 16.9.2010 11:35:37
mama26
devojcence,devojcence ljubis li me meeneee...narodno denes
_____________________________ СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
RE: Вашето моментално расположение низ песна 16.9.2010 12:56:46
mama26
moj dilbere
_____________________________ СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
RE: Вашето моментално расположение низ песна 16.9.2010 13:05:24
Martins mom
oliver dragojevic - tesko te zaboravljam
< Поракaта ја уредил Martins mom -- 16.9.2010 13:07:18 >
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Вашето моментално расположение низ песна 20.9.2010 18:56:18
Палешка РР
Признавам неможам без тебе
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Вашето моментално расположение низ песна 25.9.2010 23:12:51
lukas
klikni tuka
_____________________________ Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
RE: Вашето моментално расположение низ песна 25.9.2010 23:33:18
Bogdancanka
klik Dobro je kad u zivotu za nesto se boris,rukama stvoris, dobro je kad u zivotu nekoga volis,neko te voli, dobro je kad u zivotu neko te sluti,ti nekoga slutis ali je najbolje u zivotu kad imas nekog s kim mozes lako da sutis.
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
(Одговор на членот lukas )
RE: Вашето моментално расположение низ песна 26.9.2010 0:31:44
lukas
tose proeski
_____________________________ Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
RE: Вашето моментално расположение низ песна 26.9.2010 0:32:21
lukas
tose
RE: Вашето моментално расположение низ песна 26.9.2010 0:33:53
lukas
probvam nesto
RE: Вашето моментално расположение низ песна 26.9.2010 0:39:13
humana
priznacu ti sve,i zasta ni sam kriv,umesto mene nek drugi se bore- moje telo predalo se-.Lako je voleti kao sav normalen svet,lako je ziveti napamet.Momentalno da ripit mi e pesnava od Zeljko Joksimovic
RE: Вашето моментално расположение низ песна 26.9.2010 0:52:48
Julie1
КЛИК
_____________________________ And this is my beautiful life ...
RE: Вашето моментално расположение низ песна 26.9.2010 11:53:56
Martins mom
eiffel 65 - blue
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Вашето моментално расположение низ песна 26.9.2010 12:31:08
lukas
dojdi kaj mene vecerva na gosti-INSTRUMENTAL
RE: Вашето моментално расположение низ песна 26.9.2010 21:41:08
Martins mom
To mi nije trebalo
RE: Вашето моментално расположение низ песна 26.9.2010 22:57:53
Bogdancanka
klik
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Вашето моментално расположение низ песна 27.9.2010 10:28:12
lukas
ne me drzi mesto,NE MI IDE UM..
RE: Вашето моментално расположение низ песна 27.9.2010 11:30:49
Bogdancanka
prekrasna pesna Agnes
Анкета
За доилки.пеперутка16 Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?