Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Вашето моментално расположение низ песна 25.10.2010 22:11:31
AnnaMolly RR
Моите омилени...
_____________________________ Live and let live
RE: Вашето моментално расположение низ песна 28.10.2010 19:30:14
Џесика
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly Моите омилени... Уффф Анамоли, како си ме расположила сега....
_____________________________ Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!
RE: Вашето моментално расположение низ песна 20.11.2010 17:35:08
brineta88
klik
_____________________________ Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
RE: Вашето моментално расположение низ песна 2.12.2010 13:00:44
Палешка РР
КЛИК
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Вашето моментално расположение низ песна 2.12.2010 13:03:09
lukas
ja nemam doris slusano odamna paleska,bravos..od 17 god.mozi..
_____________________________ Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
RE: Вашето моментално расположение низ песна 2.12.2010 13:24:03
lukas
k l i k
_____________________________ Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
(Одговор на членот lukas )
RE: Вашето моментално расположение низ песна 8.12.2010 11:01:26
lukas
ha,brat mi videte sto pesna imase objaveno na fb pa aj rekov da ja dzirnite site veke ja znaete... KLIK
RE: Вашето моментално расположение низ песна 9.12.2010 14:19:21
Bogdancanka
klik
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Вашето моментално расположение низ песна 9.12.2010 14:30:41
majka 79
http://www.youtube.com/watch?v=C7asfuBtADo
_____________________________ mudriot covek ne kazuva se sto misli, tuku misli i razmisluva se sto ke kaze.
RE: Вашето моментално расположение низ песна 9.12.2010 14:34:47
lukas
mnogu go sakam pesniceto isto i ova
RE: Вашето моментално расположение низ песна 9.12.2010 14:36:29
lukas
ИЗВОРНА ПОРАКА: majka 79 http://www.youtube.com/watch?v=C7asfuBtADo lele majka 79 ja imav zaboraveno pesnata mnoguuuu ja sakav mnogu mnogu...fala za potsetuvanjeto,ja slusav koga bev tazna mnogu...pozz
RE: Вашето моментално расположение низ песна 9.12.2010 14:43:12
lukas
http://www.youtube.com/watch?v=d6QE4EJrIFc
RE: Вашето моментално расположение низ песна 12.12.2010 18:46:25
Bogdancanka
klik
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Вашето моментално расположение низ песна 14.12.2010 20:45:09
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77 Rade Šerbedžija Moje boje
_____________________________ Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
RE: Вашето моментално расположение низ песна 14.12.2010 21:01:04
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77 Rade Šerbedžija Moje boje многу убава нели, оваа е моја песна за плакање
RE: Вашето моментално расположение низ песна 14.12.2010 21:04:16
Beatris
Нема Никакооо
_____________________________ Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
Анкета
Сцена на раѓање или бејбиситеркапеперутка16 Дали повеќе би сакале да го запишете вашето дете во дневен престој или да ангажирате бебиситерка?