kikicka -> RE: Неверство преку интернет (3.4.2012 11:09:38)
|
Не бе мила мама не му проверувам јас се. Ова само фб ,ако нешто осетев, додека бевме во врска,сегаако тој ми рече отвори де види што е ова или ако му треба моја помош за нешто,сега сме заеднонон стоп. А сега што му а знам лозинката не ми е ич од корист ,ме испровоцира деканеможам да му а дознаам затоа ја открив [sm=smiley36.gif] А тоа мобилни ,џебови никогаш не сум ни проверувала,накрај краеваколку и до проверуваш ако сака да те изневери може и без тоа да те изневери доволно е една нок [sm=smiley36.gif] Секако дека и јас не би одбрала цел живот спионажа ,ако нешто не штима сезнае ,неможам со сила да го држам до мене јас ,кога тој не сака. ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama RR ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka Не си троши време за да сватиш пошто он очигледно не сака да си го реши проблемот со неверство преку нет ...не се ни труди чид стигнало и до 3 пат да го фатиш.Ако му знаеш лозинкаод фб прати го додека да си дојде ,а наизменично преку нет кога се слушата понашај се како се да е во ред...ако си продолжува тој наредните 3 месеци истата песна нема што да му ја мислиш.Нити јас сум помислила да го изневерувам како ти што си пишала . Сеслучи еднаш на скајп незнам од каде некоја почнала да пишува и ми кажа одма и двајцата се зезавме со типката. Инако сосека бевме дечкои девојка тој неми даваше лозинка од ништо и јас случајно му ја дознав и не му кажавдека ја знам ,додека бевме оделени цело време го проверував ако нештоне ми штимаше тој незнаеше се до скоро али срека негова немаше ништо. и сега новаталозинкаму ја знам ама тој незнае дека ја знам :D[sm=smiley36.gif] Uuf ako treba da se razvedam ili cel zivot spioniram bi go izbrala prvoto! Nema nisto podolno za mene od spionazata, ne stanuva zbor sea slucajno da vidis nesto na net, ili eventualno ako se posomnevas da sakas da proveris, ama da sednam I da mu proveruvam mejl, telefoni, dzebovi, toa nikad, ponizuvacki mi e. Pre bi go prasala oci vo oci sto pravi otkolku da se vpustam vo sadomazohisticka igra. Ni lozinki mu znam ni nisto, a mi gi kazuva, mnogu pati sum mu proveruvala mejlovi koga ne bil u moznost samo namerno ne se trudam da gi zapamtam. Brineta tesko e da se zboruva od drugo ime, ti najubavo si znaes. Jas za dve raboti vo zivotov ne bi se mislela ni sekunda: neverstvo i fizicko poseganje.
|
|
|
|