bella80 -> RE: Вештачко оплодување III дел (6.4.2012 13:43:48)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: marijam Zdravo na site ,sekoj den ve baram ama ve nema nekako... sega na bella i tekna,jas se prefrliv vo forumot za trudnici ama ne ve zaboravam ,proveruvam sekoj den . Inaku fala Bella sto prasuvas ,neznam sto da ti odgovoram mnogu sum isplasena ,posleden pat bev na bhcg koga vidovme deka porasnala na 2ri april ponedelnikot ,i mi zakazaa eho i srceva akcija za 9ti april. E vcera mi se sluci nesto neocekuvano,kako i sekoj den si stanav normalno pokasno spanka sum ovie denovi,i mi se javija bratucetka mi imala teska soobrakajka me sokirav ,morav da lezam ama stanav i go viknav mazot mi da me nosi u bolnica da ja vidam koga idam do wc sto ke vidam ..loooom krvaram do besvest stres stres stres nikako ne Vi treba na nikoj sto se obiduvate da zabremenite i sekako vo ponatamosna bremenost.Ne mi bese dimitrov na rab ,koga posle mi se javi vika si me barala nekolku pati odma dojdi.otidov odma me vide na eho ima nesto edno bebce ,izgleda ednoto sum go izgubila ,ne znae ni on da kaze so sigurnost .nemase srceva akcija na drugoto rano e vika.sega treba samo da miruvam sansite mi se 50 na 50 taka mi rece pa so gospod napred .Od krevet ne sum stanala ,treba da cekam edna nedela za eho nisto nikoj veke ne moze da napravi ostanuva samo molenje i toa e toa.si primam terapija progesteron depo na 4 dena i crinone gel navecr toa e toa . Kako ke izdrzam da pomine ovaa nedela neznam.Doktorot na sme mi rece ah bre Marija ke ratuvame so tebe izgleda do posledno. Go svativ kako pozitivno ... ke se boram do kraj pa kako e bog nikoj ne e. Pozdrav na site ,pocnavte li nekoj so terapija ,nekako ovoj period dali poradi praznicive sto sledat e zatisen..? Kako ste kako se odvivaat podgotovkite...? Lele dusho moja ubava,si se namacila...Ama mi se sviga tvojot stav,glavata gore i pozitivno,ke bide se vo red ke vidis!Nemoj da se zamaras so nisto,citaj knigi,miruvaj i uzivaj ubedena deka se ke bide vo red,psihata e strasna rabota.I da izbegavas negtivni luge i losi vesti[sm=smiley1.gif]Te[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]Pisi mi vo ponedelnik...
|
|
|
|