LUBA -> RE: Вештачко оплодување III дел (20.6.2012 18:35:09)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: @bebe Utrovo se javiv vo fondot za invitro i za zal ne mi odobrija vaucer, mi baraat histerolaparaskopija iako imam naod HSG deka kanalite mi se proodni 100%, a nemam nitu polipi, cisti, pregradi i slicno isto so ureden naod, ne znam dali da se otkazam, mislam deka trebase barem edna sansa da mi dadat da si ja probam srekata, bidejki veke so godini se ispituvam na eho, hormonalen status, pap test i brisevi i se e vo red, no toa e Mila Bebe jas veke odamna krenav race od fondot iako imav hcg dostaveno i snimka od 4d eho pak mi pobaraa histero laparoskopija ja na praviv operacijata i bukvalno se e vo red me vratija pak sega mi baraat 4inseminacii na rastojanie od 6 meseci,a toa e mnogu golem vremenski periodsto znaci se pravat za da ne dozvolat.Mojot soprug ki skina site dokumenti i mi kaza poveke ne se zamaraj so niv i ne gubi vreme i taka sega ke pocekam zdravje uste mesec ili dva za da mi pomine 6 meseci od operacijata i so novi sili kaj dr Tase na in vitro,a veke imam praveno edno in vitro vo sk na privatno.POZZ
|
|
|
|