lindicka -> RE: Вештачко оплодување III дел (4.1.2012 16:26:51)
|
Zoja, potpolno se seglasuvam so tebe. I jas sum vlezena vo toj film deka mora sega da ostanam bremena, i samo na toa mi se sveduva se okolu mene. Pocna i nisto drugo da ne me e interesno, nito shopping , nitu kafe so drugarki ili druzbi so drugarite na mm, se zatvoriv vo 4 zida, i mislam deka lugjeto koga me gledaat razmisluvaat samo za toa-zosto ne sum brenema, sto voopsto ne e tocno. Iako doktorite kazuvaat deka se e vo red so mene i mm. Kaj sekogo doagja loso, kaj nekoi koga se mladi kaj nekoi podocna, mozebi naseto iskusenie e sega. Zatoa resiv ovoj mesec da ne se zamaram mnogu so toa, da se opustam iako tesko mi odi. Iviv nemoj da se nerviras, ako sega ne bidnalo kje bide ponatamu, kolku sto mozev da procitam imas samo 27 godini (se izvinuvam ako sum greska). Devojki na tvoja vozrast uzte ne se mazeni, nitu imaat deckovci, taka sto rano e, ima vreme, kje bide nekogas. Sto e tvoe kje si dojde. Mozebi treba da se razmisluva malku out of the box, da izlezeme od toj magicen krug-bremenost, bebinja..itn.
|
|
|
|