bebabeba -> RE: Вештачко оплодување III дел (14.1.2012 20:46:42)
|
Здраво на сите РР Ме немаше неколку дена околу празниците,малку намерно затоа што секоја ваша ситуација ме погодува и ме растажува исто како и мене да ми се случува(па секако сите сме со иста болка и кога ве читам како да си ја читам сопствената болка)...но Ивив,Пинокио,НАдбет,Бетти и сите останати само храбро,главата горе и верба дека сите ќе успееме,немазборови за утеха знам ,нас ќе не утеши и израдува само позитивен тест...но ќе биде.И јас имам 36години и јас пагам често во очај но ете фактот дека не сум покушала со инвитро сеуште ми дава барем малку ќе простор за надеж.Можеби и кај мене ќе следат разочарувања но мора да сме силни.Замене беше се шок,кај мене се прескочија одма инсеменации,препораките беа на инвитро и тоа со донор директно но морам да верувам дека ќе успеам со мои јајце клетки.До сега секој преглед ми е се поголемо и поголемо разочарување но како што вели мајка ми после киша сија..да надеваме дека ќее така.Само Господ може да ни помогне но и самите треба да си поможиме сотоашто мора да се ослободиме од овај цел стрес и притисок. Ве сакам и бакнувам сите и дај боже оваа година да е за сите нас најсреќна
|
|
|
|