gina -> RE: Вештачко оплодување III дел (24.9.2012 12:19:37)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: liljak gina mila mnogu mi e zal , no ajde za nova godina ke se izraduvas ....ti odese kaj doktor tase , mila site nie sme pod stres , veke ne se meseci , pocnaa godini da ni se brojat , jas za da ne mislam , za da bidam posmirena setam , se zanimavam so nesto, moj sovet ti e: slednoto invitro 3 dena lezi kako sto kazuva doktorot , i polse popoleka setaj, da ti smenat mislite.....jas taka , eve odma posle inseminacijata , se rasetav , za zal neuspesna mi bese , ama ne mislev ic dali ke se fati ili ne, koga imame obvrski se razbira da ne se napnuvas mnogu, popoleka , smireno i mozokot se otpusta , ne ni odat mislite tamu kaj sto ne treba .....jas koga ke sum doma sama veruvaj mislam deka ludilo ke me fati , samo mi idat misli "lele site me preticaja, zosto jas da nemam uste detence, zosto na site da mu sum tema na razgovor, zosto site da me sozaluvaat " ama kaj e gospod nikoj ne e , ke ni pomozi togas koga ne se nadevame........sto ti rece doktorot deka e neuspesno? vo sto ja najde pricinata???pozdrav lilijak mila taka e ama sto da pravis izleguvas nadvor site gi gledas so kolicki i si vikam samo doma barem da negledam ama kolku i da sakas da ne mislis nemozez neizvesnosta ubiva, i kako ce se opustis koga okulu mene ima luge sto nemaat ni oset ni custvo, i mene mi e zal sto inseminacijata bila neuspesna mila pa odi na ivf da jas odev kaj dr. tase no malku se razocarav od nego ovoj pat bese kako nezainteresiran mene mila pred vreme mi isprskaa jk uspe da izvadi 5 ama ostanaa samo 3 i se oplodija 2 ne se razvivaa dobro ama gi vratija za da ne se frlaat toa e toa odime napred Emilij mila cestitki i za 2 n2deli da si gi vidis[sm=rozacrtici.gif][sm=bravo.gif] so sreka
|
|
|
|