Emi79 -> RE: Вештачко оплодување III дел (13.9.2012 15:09:16)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: bekulino Emi 79 cestitki ti ja prakam seta sreka,sila i hrabrost da gi izdrzis do kraj ovie ubavi broeni denovi,imaj lesna bremenost i te cekame so novi i ubavi vesti.Inaku citajki ve site vas i jas dobiv hrabrost i donesov konecno resenie da pravam invitro.Pa vo vrska so toa sakam da im se obratam na site koi ste go minale ovoj pat vo vrska so terapijata.Znaci kako i na poveketo i jas od vtor den na mestruacija ke pocnam da pijam Yasmin.Potoa ke prodolzam so Superfact inekcii pa sakam da prasam obicno od koj den na cikusot se zapocnuva so superfact.Pozdrav do site i daj boze poveke radosni novinini da slusame Фала на сите за убавите желби дечки , да си дочекате сите [sm=duda.gif] , инаку од мојот случај можам да кажам дека од 2 ден на циклус почнав јасмин , од 14 ден понав супрефакт 0,5 од сабајле да ги боцкам и така две недели , после 14 дена почнав фостимон-стимулации и од тој ден ја намалив дозата на супрефакт на 0,3 од сабајле , а поручек 3 ампули фостимон и се така во наредните 10 дена , ама во меѓувреме секојдневно одев речиси на прегледи , фоликулометрија и д-р ме водеше низ овој протокол зависно како реагира организмот , значи за било кој препарат д-р ќе ти каже што и како треба да правиш што зависи од контролите како ќе ти минат , те поддржувам и само смирено , кога е човек смирен и присебен многу полесно го минува целиот процес , ова од искуство го кажувам пошто првиот пат бев толку испаничена што не знаев кај сум и не бидна , додека вториот пат-сега бев скроз смирена и нон стоп си викав дека сега мора да биде - и бидна [sm=smiley1.gif] . Ајде само храбро и дај боже да има [sm=rozacrtici.gif] поздрав девојки , до скоро пишување
|
|
|
|