Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Вештачко оплодување III дел 12.10.2012 9:34:25
LUBA
Lele devojki mnogu sum srekna konecno gi vidov moite deneska pak napraviv test i sega ima dve vtorata e rozeva ama do vcera bese bleda sega se gleda se raduvam mnogu i od srce vi posakuvam na site da si uspeete i da se raduvate i vie vaka sto poskoru,e sega da vi kazam prviot pat koga pravev IVF gi lezev site 14 dena i samo mi bese uste potesko i zapagav vo depresija,a sega vtoroto go pravev vo plodnost i od tamu me mnogu ohrabrija mi rekoa ne moras non stop da lezis ti ne si bolna samo da si odmaras setkaj po doma i na kafe i pravi se sto te pravi srekna najbitno e da si opustena i pozitivna za da se dobri hormonite i jas taka si dobiv sila i samoprvite tri dena lezev inaku celo vreme si bev aktivna samo ne se izmoruvav i ne krevav tesko i mi bese mnogu po pozitivno za razlika od prviot pat zatoa sega vi go kazuvam ova kako sovet i na onie koj se vo procedura i sakam site da me izraduvate vo najbrzo vreme . Sega momentalno nisto ne osekam posebno samo sto nozite mi se non stop ladni dolu kaj stapalata kamen izgleda cirkulacijata ama nisto strasno. Kapina jas i prvoto IVF go pravev privatno a vo fondot imav podneseno i za ivf i posle privatnoto za tarapijata da mi vratat pari bar nesto me odbija nisto ne mi vratija,pa sega zavisi sekoj slucaj e razlicno mislam treba da se proba nisto ne se gube samo moze da se dobie.POZZ
RE: Вештачко оплодување III дел 12.10.2012 9:46:18
babyhope
Честитки LUBA Ајде со среќа и со убаво да ти поминат , да се радуваш на и само убави вести да слушаме и од другите РР-јки. Ваквите позитивни исходи и те како влијаат оптимистички за сите нас кои сме во исчекување на . те гушкам и само релаксирано....
RE: Вештачко оплодување III дел 12.10.2012 10:39:24
Kolachence
Luba so sreka neka ti e! Imaj lesna bremenost. Periodov i jas go zavrsiv moeto prvo in vitro, za zal neuspesno. Bolkata e golema, megjutoa nadezta e uste pogolema. So novi sili i pozitivna energija ke go cekam drugoto in vitro. Pozdravce do site rr-ki.
RE: Вештачко оплодување III дел 12.10.2012 10:59:29
Maria
Честитки LUBA,а Kolachence не губи надеж знам дека ти е тешко,но само верба и ќе биде.од се срце ти посакувам да си се израдуваш еден ден,не на едно ,туку на две сонценца.
RE: Вештачко оплодување III дел 12.10.2012 11:32:09
gina
Lubaaaaa cestitki imaj ubava i lesna bremenost mnogu se raduvam luba dali bese zadovolna od d-r jas ovoj pat nebev kako nezainteresiran bese zato i mi se sluci toa sto mi se sluci a vo dekemri pak ce odam kaj nego tamu mi se dokumentite od fondot se nadevam na uspeh
RE: Вештачко оплодување III дел 12.10.2012 12:31:23
minaj
Lubaaa cestitki i od mene Ti posakuvam da imas ubava i lesna bremenost. Jas kon krajot na mesecov ke pocnam so postpkata,sega sum na mikoginon tableti.Pozdrav do site i sto pobrzo i nie da se izraduvame so .
RE: Вештачко оплодување III дел 12.10.2012 15:17:00
Melanija RR
Luba честитки од се срце сега опуштисе и уживај
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Вештачко оплодување III дел 12.10.2012 17:26:04
LUBA
Blagodaram mnogu vi posakuvam na site da si docekate jas proveriv i preku krv i vrednosta e visoka 468 doktorot vika sigurno e dvojka lele ama sega sum epten srekna
RE: Вештачко оплодување III дел 12.10.2012 21:09:47
skopjance
LUBA so sreka i imaj srekna i lesna mnogu mi e milo sto slusam samo pozitivni rezultati i mnogu mi dava nadez ina mene posle tolku neuspesni ivf deka se uste ima nadez i zanas ostanatite jas pocnuvam so terapija slednata nedela i so nadez deka i jas ke vidam sledniot mesec SAMO NAPRED I SO SREKA NA SITE
RE: Вештачко оплодување III дел 12.10.2012 22:03:36
kapina
luba mila cestitki za bremenosta no ke moze li uste nekoj da mi odgovori na moeto prasanje dali fondot refundira del od parite uplateni za ivf na privatno
RE: Вештачко оплодување III дел 12.10.2012 23:30:57
chery33
ИЗВОРНА ПОРАКА: kapina
luba mila cestitki za bremenosta no ke moze li uste nekoj da mi odgovori na moeto prasanje dali fondot refundira del od parite uplateni za ivf na privatno
ne refondira fondot za privatno ivf...ljuba emilija cestitki uzivajte seg amilicki
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 12.10.2012 23:53:36 >
RE: Вештачко оплодување III дел 13.10.2012 10:10:31
LUBA
Blagodaram na site ajde sto pobrzu da ni se pridruzite vo drustvoto na i da ni bide pogolemo,samo napred i ne se odkazuvajte jas bev epten izgubila verba ama ete se sluci do pred nekoj den plakav mislev ke dobijam,a sega povtorno plakam ama od sreka i sakam site da si ja docekata zosto znam niz kolku tesko minuvate i koga mi teknuva niz sto dustata mi se kine,me boli. Emilij@ Dr mi kaza za edna nedela kaj nego da odam da me vidi na eho,a do togas da si ja primam celata tarapija.POZZ
RE: Вештачко оплодување III дел 13.10.2012 16:30:53
milasteve
ete me i mene posle dolga pauza,kako ste imali li bebinja ,jas planiram narednava nedela da odam bt kaj tase pa da pocnam so procedura za in vitro povtorno,so sreka i ve sakam site
RE: Вештачко оплодување III дел 13.10.2012 20:37:52
Melanija RR
milasteve многу ми е мило што си повторно со нас те чекаме со вести за постапката и секако имаш подршка
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Вештачко оплодување III дел 13.10.2012 22:35:57
babyhope
БРАВО, нека ни се множат близначиња , ајде на ред е Нивеа па потоа и јас да споделиме со РР и да се радуваме заедно... туку девојки да ве прашам едно „техничко прашање“:што правите со медицинскиот отпад, односно со иглите и шприцевите. Како ги фрлавте и каде? Добредојде назад и за milasteve... ти посакувам
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Татко на детето. пеперутка16
Дали би му дозволиле на детето да го напише името на таткото празно, т.е. „непризнаено татковство“, затоа што сте во лоши односи со таткото и затоа што не го прифаќа детето?
Да. (100%)
Не (0%)
Број на сите гласови: 1
Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!