Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
foksi утре официјално одиш во Bogdancanka RR како помина денес,кога пункција?
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 22.12.2012 13:33:20 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Вештачко оплодување III дел 21.12.2012 20:25:42
Bogdancanka
девојки јас сум веќе на самиот крај, не останува уште многу од патот кој го одам,утре вечер стоп инекција а во понеделник здравје во 10ч пункција уф многууууу сум возбудена дај боже новата година да ми донесе среќичка....само опуштено со господ напред
охо да не ги заборавам новите трудници честитки милички уживајте во секој момент како и имајте си убава и лесна бременост... нека во новата година сите ние се радуваме на цртки и сета мака да ја оставиме во минатото
< Поракaта ја уредил Bogdancanka RR -- 21.12.2012 20:27:57 >
RE: Вештачко оплодување III дел 21.12.2012 22:08:44
lina123
vi blagodaram na site, daj boze site sto pobrzo da ja docekate ovaa radosna vest.... Ema$ ti posakuvam sto pobrzo do punkcija a tebe Bogdancanka RR sto poveke jajce kletki i vo novava godina da ni se pridruzite na spisokot za trudnici so po a mozi i so uste edna so sreka i so uspesi
RE: Вештачко оплодување III дел 21.12.2012 22:13:36
Ring
Vi ja pustam celata sreka na svet na site sto se obiduvate da zabremenite Veruvajte, site eden den ke se izraduvate na ....samo treba trpenie i opusteno Ve guskam
RE: Вештачко оплодување III дел 21.12.2012 22:52:50
Nate76
foksi i lina123 cestitki dusicki,lele kolku re raduvam na vakvi ubavi vesti Vi posakuvam lesna bremenost Bogdancanka so sreka i tebe na punkcijata ti posakuvam mnogu kvalitetni jk,
RE: Вештачко оплодување III дел 21.12.2012 23:10:32
Bogdancanka
благодарам милички јас сега пијам витамин ц,калциум и прегназон...едвај чека да помине пункцијата,незнам зошто овој пат чувствувам дека ќе имаме успех и набрзо ќе си ги добијам цртки....
RE: Вештачко оплодување III дел 22.12.2012 8:52:13
iviv
Znaci eden den nemav net i deneska otvaram i sto da vidam leleeee devojki kilku ste me izraduvale mnogu mi go napravivte denot pozitiven BRAVOOOOO foksi i lina uzivajte vo bremenosta bidete spokojni i neka bidat jas vlecam za nos za po dve ahahahahhaha kako i da e kolku i da se samo gospod da e so nas i da ne cuva .I pisuvajte kako ste ,a za ostanatite osekam deka ke uspeete nekako trgna neli ? Jas sum dobra odmaram po domce i cekam da dojde dr sabota i da si gi slusnam srcencata na moite malecki bebuvcinja edvaj cekam uste sela nedela ama ima za sto da cekam Bogdancanka ajde mila da ne izraduvas so kvalitetni jk i mnogu srekaaaaaaaaaaa osekam i jas uspeh za tebe
jas ne sum slusnala za bolnicava do sega no nekoj moze slusnal i ke ti pomogne ,no mislam deka na gogle koga bi pisala bi trebalo da ti izvadi bilo kakov podatok za nea probaj
< Поракaта ја уредил Bogdancanka RR -- 22.12.2012 13:54:28 >
RE: Вештачко оплодување III дел 22.12.2012 15:14:51
foksi
denes go napraviv i testot preku krv pozitiven e.Mnogu sum srekna i ne mi se veruva uste deka sum bremena.Konecno posle 8 god borba da vidam istoto vi go posakuvam na site sto se vo postapkata na ivf.
foksi честитки и официјално ,уживај во најубавите денови
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Вештачко оплодување III дел 22.12.2012 19:26:27
Ema$
Dragi RR , imam edno prasanje. Dali e mozno od Superfakt inekciite da imam vrtoglavici i bolki vo zeludnikot ?! :(( Denes ja primiv vtorata inekcija , malku bolat..ili kaj mene nesto ne e kako sto treba ? Blagodaram i uste ednas cestitki i lesna bremenost na novite trudnici
RE: Вештачко оплодување III дел 22.12.2012 23:38:59
Bogdancanka
ема мила не би требало да има такви реакции,за болење и мене ме болеа поточно повеќе печат али кај што ги удирав инекциите цела сум модрици и рацете ме болат,но сето тоа е минливи,јаки сме ние ќе издржиме за едно вреди....и не се преотеретувај многу само опуштено...а за сигурно прашај си кај сестрите јави им се за да не се секираш...позз те
јас ја удрив стоп инекцијата утре одмарав а во Понеделник пункција едвај чекам
RE: Вештачко оплодување III дел 23.12.2012 7:17:34
Ummu_Ajna
Dobro utro na site ve molam za objasnuvanje kako ivf e ova: ИВФ без ембрио трансфер? i ИВФ на природен циклус. kakvi ivf se ovie dali se slicni na ivn so embrio transfer?, ako moze po detalno da mi objasni nekoj. i zasto e po eftino bez transfer kosta 35000ден, na priroden cikluz kosta 42000ден.
RE: Вештачко оплодување III дел 23.12.2012 10:30:09
trust
cestitki foksi i lina bravo mnogu sum srekna za vas neka novata godina prodolzi vaka so mnogu uspesni ivf imajte ubavi 9 meseci
bogdancanka tebe ti posakuvam mnogu uspeh vo ponedelnik samo opusteno nemam iskustvo licno megutoa od razgovori so luge koj sto pominuvaat niz ivf edno zakluciv kolku sme poopusteni i porekni tolku e uspehot pogolem
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 23.12.2012 16:11:55 >