Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Вештачко оплодување III дел 15.12.2012 14:45:31
Bogdancanka
честитки Нате прекрасна вест ајде многу среќа за сите кој се во исчекување,нека ни се нижат ваквите прекрасни вести,дај боже сите ние да си ги дочекаме цртки...само позитивно... јас во вторник повторно одам да проверам ЕТ др. рече дека се е во ред и фоликулите добро се развиваат па за некој ден се надевам ќе биде и пункцијата...па потоа ќе си чекам трансфер со господ напред ќе биде се во ред
RE: Вештачко оплодување III дел 15.12.2012 15:10:40
Melanija RR
Bogdancanka RR супер што се е во ред и уште малку па ќе броиш 2 недели до
Nate76 за двете
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Вештачко оплодување III дел 15.12.2012 16:51:05
iviv
devojkiiiiiii i jas da ja spodelam mojata dupla radost so vas denska si gi vidov moite dve zrnca po 6,4 mm blesnaa dve tocki i jas nosam bliznaci nemozam da vi opisam kolku sum srekna zdravje so gopod napred za dve nedeli za srceva akcija na moite malecki.Na site vi go posakuvam ova custvo najubavo i vie da go doziveete.
RE: Вештачко оплодување III дел 15.12.2012 17:53:17
Didi80
Колку убави вести прочитав денеска!!!Нате и ивив многу се радувам за вас да си знаете!!!Да си имате убави и слатки и и прекрасна и лесна бременост!Уживајте!А после вас сите и ние што сме во исчекување, пуштајте ни
Богданчанка држам среќа за тебе!!!
< Поракaта ја уредил Didi80 -- 15.12.2012 17:58:17 >
RE: Вештачко оплодување III дел 15.12.2012 20:07:31
Ema$
Cestito na novite ....ete najubav Novogodisen poklon neli ?
Bi sakala da Ve prasam dali nekoj moze da mi kaze sto se podrazbira pod "OTPOCNUVANJE SO AGONIST" ?! Baram na net , mnogu malku informacii ima osven deka "Agonist je hemijsko jedinjenje koje se vezuje za receptor ćelije i inicira njen respons. Agonisti često oponašaju akcije supstanci koje se javljaju u prirodi" :) Dali nekoj moze da mi odgovori , za da ne cekam do ponedelnik pa da ja prasuvam doktorkata ? Vi blagodaram mnogu
RE: Вештачко оплодување III дел 15.12.2012 20:49:32
skopjance
Nate76 i Iviv vi cestitam na dvete na vasata dupla radost.Mnogu mi e milo koga ke slusam za . Posle site maki i problemi zasluzuvate da uzivate vo i da imate lesna i vesela bremenost. Pa vo novata godina site da ne izraduvaat so vakvi bavi novosti.
RE: Вештачко оплодување III дел 15.12.2012 21:11:45
iviv
fala vi milicki na cestitkite iskreno vi ja posakuam istata radost bidete raspolozeni .Inaku sekako deka ke pisuvame jas sum celo vreme tuka budno gi citam postovite i cekam i ke se raduvam so site vas poedinecno koga ke procitam deka imate ili .
RE: Вештачко оплодување III дел 16.12.2012 2:36:42
trust
iviv i nate76 mnogu ubavi vesti cetitki i od mene mnogu sum srekna za vas vi posakuvam sve najubavo da imate naj ubavi trudnicki denovi se nadevam deka od sega pa ponatamu ke citame sve pozitivni vesti za uspesni ivf so ili a moze i hhahaha pozdrav
RE: Вештачко оплодување III дел 16.12.2012 7:01:58
iviv
od oplodenite jajce kletki vrakaat dve nekogas so isklucok zavisi od problem do problem i tri od tie kaj invitro postapkata goledmi se sansite da se fatat 2 pa i 3 se zavisi matkata i organizmot kolku ke prifati moze i edno ne se znae toa ne moze da se nastimuva .Jas si vikav edno mi e dar a dve uste pogolem dar od boga.
RE: Вештачко оплодување III дел 16.12.2012 9:22:20
bubble
Chestitkiiii..... iviv... ah vakvi ubavi vesti sekogash mi vlevaat se povekje I povekje nadez I sila...
ИЗВОРНА ПОРАКА: iviv
devojkiiiiiii i jas da ja spodelam mojata dupla radost so vas denska si gi vidov moite dve zrnca po 6,4 mm blesnaa dve tocki i jas nosam bliznaci nemozam da vi opisam kolku sum srekna zdravje so gopod napred za dve nedeli za srceva akcija na moite malecki.Na site vi go posakuvam ova custvo najubavo i vie da go doziveete.
RE: Вештачко оплодување III дел 16.12.2012 12:30:28
Sani*
iviv cestitki!!! Ovoj mesec site sme so bliznacinja... Nekako prepostavuvav deka i kaj tebe se dve. Ajde so sreka i na ostanatite sto se vo postapka, cekame ubavi vesti!!!
RE: Вештачко оплодување III дел 16.12.2012 14:22:19
Bogdancanka
devojki da ve prasam dali nekogas ste osejkale nekoja bolka vo stomakot za vreme na hormonskata terapija?jas sinoka imav nekoja tapa bolka vo dolniot del od stomakot i mislam deka za prv pat mi e ako ne sum zaboravila od predhodnite invitra eve i denes ja cuvstvuvam...uste utre imam terapija a vo vtornik odam povtorno na pregled,se nadevam ke nema nikakov problem
RE: Вештачко оплодување III дел 16.12.2012 15:50:29
amellie pulen
Bogdancanka normalno e da te boli stomakot na kraj od terapijata,zatoa sto rastat jajnicite i jajcekletkite.Koga napravi posledna labaratorija za hormoni?
RE: Вештачко оплодување III дел 16.12.2012 18:25:08
gina
iviv i nate prekrasni vesti i daj boze vo narednata godina da ne ima uste povece
Bogdancanka toa e normalno i mene me bolese koga go prasav d-r mi rece deka toa e normalno potekuvaat jajnicite se stvaraat folikuli i se duet stomakot mene uste mi e poduen kako 5 mecec da sum bremena site me zagleduvaat ajde mila uste malku pa i ti da se izraduvas
RE: Вештачко оплодување III дел 16.12.2012 19:16:00
bubble
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka RR
devojki da ve prasam dali nekogas ste osejkale nekoja bolka vo stomakot za vreme na hormonskata terapija?jas sinoka imav nekoja tapa bolka vo dolniot del od stomakot i mislam deka za prv pat mi e ako ne sum zaboravila od predhodnite invitra eve i denes ja cuvstvuvam...uste utre imam terapija a vo vtornik odam povtorno na pregled,se nadevam ke nema nikakov problem
Nema nishto...opushti se ajde...bolki, naduenost, chustvitelnost, nekogas nervoza se e toa normalno...na takvi hormonski "bombi" shto gi primame... sigurno Ima ubavi zdravi folikulchinja koi chekaat da bidat oplodeni...pozdr
RE: Вештачко оплодување III дел 16.12.2012 22:42:33
kapina
cestitki do novite trudnici sakam da se pofalam edna moja prva bratucetka denes mi kaza oti e bremena napravila dva testa i dvata i pokazale dve crtki posle 3 godini i posle operacija od endometrioza sega e bremena
RE: Вештачко оплодување III дел 16.12.2012 23:33:29
Bogdancanka
citajki gi vasite postovi mi olesna,navistina ovoj pat neznam sto mi stana premnogu panicam,imam nekoj strav koj se trudam da go otrgnam no nekako ne mi odi od raka,ajde zdravje uste malku mora da se izdrzi,daj boze ovoj pat da bide se vo red blagodaram za podrskata,sega taa mi e potrebna poveke od bilo koga....
RE: Вештачко оплодување III дел 17.12.2012 0:07:02
trust
kapina i jas sum operirana od endometrioza i toa so stepen 3 eve sega sum vo podgotovka za invitro. ve molam ako nekoj imal iskustvo so endometrioza i invitro neka pise mnogu sum isplasena citam mnogu negativni raboti za site koi imaat endometrioza i imaat napravemo invitro