Gwendolin -> RE: Трудници во третото тромесечје IV- од 27. до 40. недела (5.7.2012 17:45:30)
|
Здраво мешенца што икаат [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Ете и моето подрипнува понекогаш и претпоставував дека ика, сега сум сигурна дека ика, од кога прочитав дека не ми се случува само мене. Таман ќе си помислам дека со мене се случува нешто ненормално, па паники не знам што, ќе прочитам дека скоро кај сите тоа се случува и малку ајде се смирувам. Оф и јас се мачам со некакви исцедоци, де како водичка е, па бело некогаш, па некогаш немам, некогаш цел ден гаќи фрлам...кога ги вадам алиштата од машина мм се смее вика цела тераса е само шарени гаќи, ќе мислат луѓето дека ги продаваме [sm=jezicek.gif]. Не знам што е, ама ете наредната недела сум на преглед, па и брисеви ќе ми земаат и ај се надеваме дека ништо не е. Вчера си испаничив за ништо, си одев на најжешкото на работа и стигнувам и гледам нозете влажни од внатрешната страна на бутовите. Лелееее си викам, ами ако ми пукнал водењакот, а јас 34 недела, леле леле...одам во ВЦ, немам ништо. [sm=zmeden.gif] И добро што се сетив (инаку сум мноооогу расеана) дека не сум веќе слабичка, дека бутчињата станале дебелки и од одењето си се тријат едно во друго и од жешкото ми испотеле ...не знаев дали да плачам или да се смеам. [sm=zmeden2.gif] Како и да е, ајде убав ден на сите [sm=nosecka.gif] и [sm=duda.gif] [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|