Dimana -> RE: Трудници во третото тромесечје IV- од 27. до 40. недела (2.7.2012 12:51:40)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR леллеле женички мене ептен ме фаќа страв како ќе го издржам летово, 30-та недела ја почнувам ама се потешко и потешко ми е. Ништо не ми стои убаво од гардеробата и се поразочарана сум, па уште и кога ќе ми искоментираат како вчера лелееее колку си дебела ме фрлаат веднаш во лош филм да не сакам да се погледнам[sm=smiley19.gif] Оваа недела ќе одам на гинеколог да си го видам дебелиот грашок и тоа е единственото нешто што ме прави среќна, се надеваме и дека ќе можеме да го дознаеме полот па да се окупирам со неговото собче и да не мислам на идиотскиве работи. Не ми се верува дека од моја уста излегуваат овие зборови, јас која цел живот сум се трудела физичкиот изглед да ми биде некаде на крај во приоритетите сега сум целосно окупирана со тоа и дозволувам денот да ми зависи од него, жалосно до кое дереџе дојдов[sm=smiley19.gif] Mislev jas deka premnogu si gi zedov pri srce rabotite ,koga nekoj ke mi iskomentira kako nelicam na sebe sega vo poslednite nedeli od bremenost ama svativ deka nekoi luge nemaat oset ,i namesto podrska i poziti vni zborovi tie komentiraat bez sram,dojdov do situacija da mi rece edna drugarka zalam ama toa e vistinata ,ama jas koga bev trudna nebev tolku potecena ,a samo jas znam kolku bese i vrat nemase ama nitu ednas ne i rekov sekogas bev pozitivna.zatoa si resiv deka kolku mozam ke izbegnuvam negativni luge i taka sega me faka strav za poragajot ovaa nervoza ne mi treba.
|
|
|
|