Yummy Mammy -> RE: Трудници во третото тромесечје IV- од 27. до 40. недела (15.8.2013 7:40:47)
|
Eve me mene pak so bolkite [sm=smiley36.gif] Dobro dali na nekoj drug mu se slucuva da go boli stomakot bez nekoja posebna pricina ili toa samo mene?! 31-32 nedela stignav, i vcera cel den me bolese dolniot del na stomakot, matkata, jajnicite... Za vo son po vtor pat da me presece mnogu jaka bolka od desnata strana kaj slabinata. Prviot pat mi se sluci pred nekoe vreme, eve mesec dena da receme, ama spiev na taa strana i pretpostavuvav bebeto zafatilo nekoja pozicija, pritisnalo na nesto, odvaj so sudni maki uspeav nekako da se svrtam i posle nekolku sekundi pomina. No, vcera voopsto ne spiev na taa strana, spiev pravo. Znaev deka moram da se svrtam za da se razmesti bebeto, iako bese mnogu bolno uspeav nekako i pomina. Sabajlevo se si e normalno, bebevo si mrda normalno, samo sto jas se osekam ko da sum bila iskocena do 5 saat sabajle, glavava mi e tupan od nespienje cela vecer.... Vi se slucilo li nesto slicno?! P.s. A da, i denes ideme za Grcka [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|