Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Многу антиталенти за пеење на форумов изгледа, па кој ќе ни пее ако правиме караоке? И јас се приклучувам на антиталентите за пеење Инаку антиталент сум и за цртање, така да, добро ќе ми дојдат инструкциите за цртање на порталов, засега успешно го нацртав Дедо мраз
Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
definitivno sum antitalent za baratanje so ringeraja..... nikako nemozam da napravam nekoi raboti ko na pr da stavam slika na profilot HELP
Оди на моја рингераја и одбери подолу “мој профил“. Кај што пишув аватар кликаш и бираш некоја слика што ти се допаѓа. Не знам колку сум јасна, ако не прашај пак.
jas sum antitalent za pravenje na filuvani torti a i za secenje. Sto i da secam pokrivo nemoze da bide iseceno . Edno so edno ne e isto . Na fakultet imav predmet so graficko crtanje a be i na kompjuter bese pa edvaj go poloziv , ama za matematika mi nemase ramen vo grupa
Definitivno antitalent za testo,odnosno za mesenje na bilo kakvi raboti kifli,leb,zelnik.Znaci epten golem antitalent sum za toa a i ne mi e merak da mesam.Zatoa epten retko po doma jademe meseno a maz mi go obozava.No sto da mu pravam takva zena mu se pogodila.
eee defne ti togas kaj mene na kurs . Kaj mene duri od plehot mi izleguvaat koga ke narasnat. Kolku i malo da e narasnuva, takva mi e zvezdata . Mm poveke gi saka moite banicki i kiflicki sega, pred majka mu me stava
Дајте ми бројки и музички ноти,ќе заглавам Со ноти сум тапа,абер немам од музика ,проста нота не знам да прочитам на линијата.А со математика не се сакаме многу.Ете овие две работи ми се слаби страни,додека учев можев да научам огромни учебници по другите предмети без око да ми трепне,ама математика и музичко да не видам
eee defne ti togas kaj mene na kurs . Kaj mene duri od plehot mi izleguvaat koga ke narasnat. Kolku i malo da e narasnuva, takva mi e zvezdata . Mm poveke gi saka moite banicki i kiflicki sega, pred majka mu me stava
Da princessa treba da dojdam kaj tebe na kurs,kutriot moj maz tolku saka meseno a ni mene me biva ni sveki.
Da princessa treba da dojdam kaj tebe na kurs,kutriot moj maz tolku saka meseno a ni mene me biva ni sveki.